Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    21. Srpanj 2021. 15:43

Mame,

Ima li tko u regresiji ili da je prošla?
    Mi smo 15 dana bez spavanja, i nikako ne posustaje.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    21. Srpanj 2021. 15:58

I ja sljedece uvodim ogledalo 🤣
    .
    Mi imamo jos svega 5-6 kom pelene velicine 2, nakon toga idemo na 3 jupiiii🥳
    .
    Mi smo negdje oko 7kg sad 💪
    .
    Ja prije 5 dana dobila mengu i je staje... thera jesi ti pisala da si imala dugo mengu?? Ne krvarim obilno, ali dugo.. inace je 5.dan vec kraj... budem vidjela
    .
    Ja moram na dijetu!!!!! Stavite mi lokot na hladnjak 🔓🍔🍟🤐

kety992
    21. Srpanj 2021. 16:01

Jagodice 😍😍 veliki dečko 🥰
    Ja isto mislim da velicina odjece ovisi o gradi...mi smo na 68/74 , nezzz kolko je dugacak,al ima 7350 trenutno.🙈 prekosutra 2 mj 💪 u ponedjeljak imamo cijepljenje i kontrolu 🙈😅 
    Thera mozes i namazat kremicom ak je bas jako...al svaki dan isperes vise puta,pogotovo sad kad ce bit vruce 😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Jagodica125
    21. Srpanj 2021. 16:11

Cime ucite bebice hvatati tj da se rucice otvore i zatvore? Mi na vjezbama imamo jednu zveckavu ogrlicu koju obozava. Doma mu dajem drvenu krunicu jer ju odmah stavi u usta🤣😇🤷‍♀️

• BruNa
    21. Srpanj 2021. 16:43

Jagodice,
    Za otvaranje sakica je dobra igra sa tetra pelenom, ja je stavin iznda prsa i cekam da je pocne loviti, il krenem prema rukicama s njom. Takoder, dajem joj u ruke loptice male koje ju poticu da ima sakice otvorene. 

pupetta
    21. Srpanj 2021. 16:51

NevaEva nama pedijatar isto mjeri u prirodnom polozaju, ne ispruzi nogicu 
    Thera najbitnije je prati i dooobro posusiti. Mozes eventualno malo Bepanthen baby kreme staviti ako vidis da ima potrebe 
    Jagodice za pocetak je najbolje mazenje za otvaranje sakica. Lezi ga i privuci mu koljeno i onda neka svojom rukicom mazi koljeno. Tako usput vjezba i trbusne misice. Mozes mu uzeti rukice pa da i tebe mazi po licu. A za hvat su dobre one igracke koje dolje imaju grizalo jer ga je lako uhvatiti. 

Baby P 03/21 💙

• Ivancica90
    21. Srpanj 2021. 17:27

Neva uz facekini može i u toplesu, ne bu niko znao da sam ja 🤣 Ja sam malo viša i teža od tebe, 169/62, al nemam višak kože, salo je popunilo taj prostor 😅 Tak mi je čudno stisnut trbuh i da je tak mlohav. Znači kupujem u mohitu da budem zadovoljna veličinom 🙃

.

Jagodice ja ko i cure, da hvata tetru, mazi mene po licu, mazi sebe po trbuščiću ili stavim neku mekanu igračku na trbuh da nju mazi, a od igračkica veću loptu i kocku jer za to baš mora otvorit šakice da primi. I ne dajem mu igračke u ruku, nego iznad trbuha da mora pružit ruke i otvorit šake da uzme.

• Laya
    21. Srpanj 2021. 18:43

Cure, kad su vaše bebe počele ostvarivati kontakt s očima? Mi ćemo u subotu mjesec dana i još ne ostvaruje kontakt. Pogleda na sekundu eventualno. Trebam li se brinuti? 

• NeverEver
    21. Srpanj 2021. 20:20

Otvaranje rucica - ja mu svako malo "perem ruke" maramicama ili gazom pa ih njezno otvaram a dok ga skakljam po trbuhu me cupa za kosu 😂 i iznad krevetica sam za baldahin stavila igracke koje sam kupila u bubamari, ima na sebi zveckice i ogledalce, zakvavila sam malo nize da moze ulovit ako digne rucice i fakat to radi. Danas ga gledam, bas proucava pogledom taj kolut koji ruži i onda ga ulovi rucicama. Negdje sam vidjela da to trebaju znat s 4 mjeseca, ds je sad dovoljno da krenemo s tim otvaranjem lagano i da te samoinicijativno miluje po licu dok mu dodjes blizu. Mene moj malo mazi i onda mi obavezno gurne prst u nos i smijemo se jedan i drugi ko budale. 

• NeverEver
    21. Srpanj 2021. 20:22

Laya

Cure, kad su vaše bebe počele ostvarivati kontakt s očima? Mi ćemo u subotu mjesec dana i još ne ostvaruje kontakt. Pogleda na sekundu eventualno. Trebam li se brinuti?

Laya, dok sam citala o razvoju po mjesecima je pisalo da eye contact ostvaruju s 3 mjeseca. S mjesec dana mi se trebao prvi put nasmijati (bez tona) 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.