Mame,
Ima li tko u regresiji ili da je prošla?
Mi smo 15 dana bez spavanja, i nikako ne posustaje.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
I ja sljedece uvodim ogledalo 🤣
.
Mi imamo jos svega 5-6 kom pelene velicine 2, nakon toga idemo na 3 jupiiii🥳
.
Mi smo negdje oko 7kg sad 💪
.
Ja prije 5 dana dobila mengu i je staje... thera jesi ti pisala da si imala dugo mengu?? Ne krvarim obilno, ali dugo.. inace je 5.dan vec kraj... budem vidjela
.
Ja moram na dijetu!!!!! Stavite mi lokot na hladnjak 🔓🍔🍟🤐
Jagodice 😍😍 veliki dečko 🥰
Ja isto mislim da velicina odjece ovisi o gradi...mi smo na 68/74 , nezzz kolko je dugacak,al ima 7350 trenutno.🙈 prekosutra 2 mj 💪 u ponedjeljak imamo cijepljenje i kontrolu 🙈😅
Thera mozes i namazat kremicom ak je bas jako...al svaki dan isperes vise puta,pogotovo sad kad ce bit vruce 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cime ucite bebice hvatati tj da se rucice otvore i zatvore? Mi na vjezbama imamo jednu zveckavu ogrlicu koju obozava. Doma mu dajem drvenu krunicu jer ju odmah stavi u usta🤣😇🤷♀️
Jagodice,
Za otvaranje sakica je dobra igra sa tetra pelenom, ja je stavin iznda prsa i cekam da je pocne loviti, il krenem prema rukicama s njom. Takoder, dajem joj u ruke loptice male koje ju poticu da ima sakice otvorene.
NevaEva nama pedijatar isto mjeri u prirodnom polozaju, ne ispruzi nogicu
Thera najbitnije je prati i dooobro posusiti. Mozes eventualno malo Bepanthen baby kreme staviti ako vidis da ima potrebe
Jagodice za pocetak je najbolje mazenje za otvaranje sakica. Lezi ga i privuci mu koljeno i onda neka svojom rukicom mazi koljeno. Tako usput vjezba i trbusne misice. Mozes mu uzeti rukice pa da i tebe mazi po licu. A za hvat su dobre one igracke koje dolje imaju grizalo jer ga je lako uhvatiti.
Baby P 03/21 💙
Neva uz facekini može i u toplesu, ne bu niko znao da sam ja 🤣 Ja sam malo viša i teža od tebe, 169/62, al nemam višak kože, salo je popunilo taj prostor 😅 Tak mi je čudno stisnut trbuh i da je tak mlohav. Znači kupujem u mohitu da budem zadovoljna veličinom 🙃
.
Jagodice ja ko i cure, da hvata tetru, mazi mene po licu, mazi sebe po trbuščiću ili stavim neku mekanu igračku na trbuh da nju mazi, a od igračkica veću loptu i kocku jer za to baš mora otvorit šakice da primi. I ne dajem mu igračke u ruku, nego iznad trbuha da mora pružit ruke i otvorit šake da uzme.
Cure, kad su vaše bebe počele ostvarivati kontakt s očima? Mi ćemo u subotu mjesec dana i još ne ostvaruje kontakt. Pogleda na sekundu eventualno. Trebam li se brinuti?
Otvaranje rucica - ja mu svako malo "perem ruke" maramicama ili gazom pa ih njezno otvaram a dok ga skakljam po trbuhu me cupa za kosu 😂 i iznad krevetica sam za baldahin stavila igracke koje sam kupila u bubamari, ima na sebi zveckice i ogledalce, zakvavila sam malo nize da moze ulovit ako digne rucice i fakat to radi. Danas ga gledam, bas proucava pogledom taj kolut koji ruži i onda ga ulovi rucicama. Negdje sam vidjela da to trebaju znat s 4 mjeseca, ds je sad dovoljno da krenemo s tim otvaranjem lagano i da te samoinicijativno miluje po licu dok mu dodjes blizu. Mene moj malo mazi i onda mi obavezno gurne prst u nos i smijemo se jedan i drugi ko budale.
Cure, kad su vaše bebe počele ostvarivati kontakt s očima? Mi ćemo u subotu mjesec dana i još ne ostvaruje kontakt. Pogleda na sekundu eventualno. Trebam li se brinuti?
Laya, dok sam citala o razvoju po mjesecima je pisalo da eye contact ostvaruju s 3 mjeseca. S mjesec dana mi se trebao prvi put nasmijati (bez tona) 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji