Hello hellooo
Dajte mi recite jel vasa dica trpaju sake u usta živčano i mahnito a imaju samo dva mj,moja to radi,puna su joj usta bale pocela je pljucat Ahhahahhaha i jel vam jezikom meljaju po ustima .. vjerovatno tu balu privrce ja nezz sta ima meljat nije jela janjetine…a bome nema ni dlaku u ustima 😂😂😂😂😂
Izluduje me ovaaaa za svo troje prije nje sta nisi uspili ,upravo cvici ko malo prase…pocela je vristat pa pripadne sama sebe 🙈😂😬
Ajme daa to moja radii, em sake u usta, pa slini, pa zvace nesto, ja zovrm mamu da nema djete nesto i ustima kaf tak prezvakava ona kaze da nije to nis,da je normalno hahah
A kad se opali sakom po glavi pa pocne plakat, igra se igra i lamace i najednom se lupi
NeverEver kod nas ispruži jednu nožicu i tak izmjeri. Al veličina bodija ima veze s građom ja bih rekla, moj je prije 3 tjedna bio 66 dugačak, a još uvijek smo u 68. Tj hm je na 62, pepco na 74, a ostalo 68 :) Ali Jagodice tvoj je baš dugačak 🥰
.
Nego, gledam ja bikinije po netu da što više skratim obilaženje po dućanima. I kaj mi fejs pod reklame izbaci, facekini. Znači prepala bi se da nekog s tim vidim na plaži 🤣
NeverEverkod nas ispruži jednu nožicu i tak izmjeri. Al veličina bodija ima veze s građom ja bih rekla, moj je prije 3 tjedna bio 66 dugačak, a još uvijek smo u 68. Tj hm je na 62, pepco na 74, a ostalo 68 :) AliJagodicetvoj jebaš dugačak 🥰
.
Nego, gledam ja bikinije po netu da što više skratim obilaženje po dućanima. I kaj mi fejs pod reklame izbaci, facekini. Znači prepala bi se da nekog s tim vidim na plaži 🤣
Isla sam guglat, prvi put to vidim 😂😂 pa sta je to 😂
Ja sam uzela u reserved gacice visoki struk, meni je to inace lijepo al je sad i korisno jer stisne trbuh. Gornji dio necu imat. Hahaha zezam se, nebi se ni ba trenutno gledal toples da ne moram
Cure, primjetila sam kad mu maknem ona dva podbradka sto ima da mu je na pregibu kod vrata crveno. S cime to mogu tretirati?
Ivancica online sam uzela, nisam isla po ducanima. S, pase kao saliven. 60kg/165cm, ostalo koze na trbuhu. Da znas mjere ak uzimas online 😂 rekla bi da bi mi u c&a ili h&mu trebao m, u zari i reserved s i u mohito xs. Njih bas volin zbog toga 😂
Cure, primjetila sam kad mu maknem ona dva podbradka sto ima da mu je na pregibu kod vrata crveno. S cime to mogu tretirati?
Hahahah to nasi buckici imaju skriven vrat iza hrpe podbradaka 😂 nicim, operes, osusis dobro i tak svaki dan, svaka 2 dana, ovisi kolko ga kupas. Nek mu muz drzi nest iznad glave, ti njezno prodjes po vratu i gotovo. Tak mi radimp i polijevam ga po vratu, to voli. Nestalo nakom 5,6 pranja. Nebi ja to ni otkrila da mi nije smrdio na staro mlijeko 😂 and "the mom of the year award" goes to..
Neva,😂 Hvala na savjetu,krecem cim se dragi vrati. Ono kad pokusavas skuhati dok je dijete budno. Rezem luk vec pola sata😅
Hahahah to nasi buckici imaju skriven vrat iza hrpe podbradaka 😂 nicim, operes, osusis dobro i tak svaki dan, svaka 2 dana, ovisi kolko ga kupas. Nek mu muz drzi nest iznad glave, ti njezno prodjes po vratu i gotovo. Tak mi radimp i polijevam ga po vratu, to voli. Nestalo nakom 5,6 pranja. Nebi ja to ni otkrila da mi nije smrdio na staro mlijeko 😂 and "the mom of the year award" goes to..
E, vidis, super savjet! Nikako da dodjemo do tog vrata 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji