Jagodica i meni moj uzme ruku i drito u usta svoja! Prvo sam micala, onda sam oprala ruke dobro, odrezala nokte i dala mu mali prst da vidin sta ce. Znas sta je htio? Ugrist me tolko da sam zvijezde vidjela. Nest se digadja na sredini dolje al nije bijelo jos. Sve sam mu gume i grickalice kupila, nist mu ne pase za glodanje.
I moj bebac grize i to jako, ali isto nema jos nista.
Bas nam je tmurna vecer. Pospana neka.
Cure sve me strah ove situacije s koronom, izgleda da krece sve opet ispocetka. Ko zna sta ce biti. I uopce ne znam jel bi isli na more na kraju.
Bas bezveze.
I ova viroza me tak srozala, odmah sam skinula preostale 2 kg haha. Ali od prekjucer sta god pojedem muka mi je. Nadam se da ce proci to. Bas grozno. Samo da bebac ne dobije.
I ova viroza me tak srozala, odmah sam skinula preostale 2 kg haha. Ali od prekjucer sta god pojedem muka mi je. Nadam se da ce proci to. Bas grozno. Samo da bebac ne dobije.
Želim ti brz oporavak!
Nas u utorak čeka utz kukića pa javim dojmove!
Avama, evo ja se bas spremam na cijepljenje sutra, ne zelim se zarazit, nikad ne znas kako tko reagira a ne mogu si ni zamislit kako bi grozno bilo da moram makar na 1 dan u bolnicu i biti odvojena od malog. Moji su svi cijepljeni u uzoj i siroj obitelji, mene su odbili cijepiti prvi put jer sam dojila. Idemo u hotel gdje jamce da tu neku novu foru sa covid sigurnosti, distancom, cijepljenim djelatnicima itd.
Ugodan vikend svima drage zene! Mi sutra primamo rotu, drzite fige! 🤗
Curke,koji toplomjer da uzmem za bebolinu? Dosad sam joj mjerila s nasim ak kaj treba,al zacas ons pogurne iz guze van🤣🤣 aa 12.8 idemo na pikicu pa moram imati doma nekaj
Curke,koji toplomjer da uzmem za bebolinu? Dosad sam joj mjerila s nasim ak kaj treba,al zacas ons pogurne iz guze van🤣🤣 aa 12.8 idemo na pikicu pa moram imati doma nekaj
Nama je pedijatar preporucio onaj s fleksibilnim vrhom digitalni, kostao je cca 75kn. Imali smo paniku od toga al je super easy, mali ni ne zna sta ga je snaslo, vec je gotovo 😅
Želim ti brz oporavak!
Nas u utorak čeka utz kukića pa javim dojmove!
Bas me zanima sta ce reci dr.
Toplomjer- ja kupila u dm sa savitljivim vrhom mislim 25kn kosta, a ima i u mulleru. Tocan je.
Imam 2 razlicita pa sam usporedjivala.
Cjepivo jos uvijekndojim, pa se ne bi cijepila, a i imam trombofiliju pa me strah.
I imam pitanje, moj bebac se malo popunio. Nogice (stopala) su mu bas bucmaste nekako. Sad bas razmisljam jel to normalno, nekak me strah da mu nisu otekla.
Principessa - mi imamo microlife toplomjer, savitljiv vrh, brzo izmjeri, oko 65kn u ljekarnana farmacia, nama super 👌
.
Ja sam sebi isto odrezala noktice, pa ako moje prstice gloda, da se ne ogrebe. Ali ruke ne perem svako malo, mislim si nek mali bilda imunitet🦠 nisu mi sad ruke ono zmazane, ali ne dezinficiram ih ono pred svako primanje malog🤣
.
Umorna sam ko' zemlja 🥱
.
Grlim vas🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji