Jutro svima.
Spavanje noću nam je za sada odlično, niti jednu noć nije plakao. Zahvalni smo na tome ali isto tako znam da će i to doći. Spavao je od 21 do pola 8 uz dva papanja.
Moj se jučer pokakao i idem ga presvući, a on se onda još pokakao tri puta, i po staroj peleni i novoj i podlozi za presvlačenje, svuda je bilo, sreća pa je dragi taman došao pa je pomogao u saniranju štete 🤣 a lijepo sam malog pitala jel gotov 😁😁
Thera sretan put
Julesica,hvalaaaaa🥰
I moj je neki dan imao identicno kakanje. Jedino kaj sam bas onda sama bila doma😅
Eh zaboravila, znači cijepljenje, dobio je i ono redovno sa dva mjeseca i rotu, prošlo je evo 48 sati, nuspojave: razdražljivost, no moguće da je jučer bilo i od one grozne sparine. Nije ništa više plakao niti spavao i sl. Jedino je taj prvi dan manje papao i navečer tijekom hranjenja povraćao, ne bih to nazvala bljuckanjem jer je u tri navrata baš puno izbacio, no nije niti plakao poslije niti ništa nego je isto lijepo zaspao, činio nam se malo vruć pa smo mi stavili pola čepića. Tako da eto na sreću, dobro smo prošli.
Dobro jutro mamice i bebe❤️ evo mene babice🤣 zasada ih je 6,
1. kremasti 00:01h
2. smedi 00:15h
3. crni 01:02h
4. smedi 01:35h
5. smedi 02:15h
6. smedi 06:10h
Jos uvijek cvili i napreze se,tako da mi se cini da bi mogao jos koji izaci! Bili smo prije dva tjedna na RTGu jer je za UZV bila pre nemirna i vidjeli su da ih ima 5-6 ali su bili jos premali i nisu se ocitavale kraljeznice pa nismo izbrojali..
Spavanje nocas za muza i mene = 0 bodova.. cijeli vrijeme ju mazili i pazili, a muski pesek je cuvao bebu u sobi,ona je u kimbicu spavala, svako malo skicali preko kamere, nahranili ju u 2 i 6, bila je bas super nocas🥰
Sad jos iscekujem kad bude i jel bude taj jos jedan,pa popodne do veterinara da provjeri jel to to, za svaki slucaj..
.
I onda ja popodne kod ginekologa, ide mi se...ne bas🤣 ali zelim to obaviti🤞🏼
D3 kapi ja trenutno ne dajem jer su ju uzaasno prali grcevi, kaj god sam sa d3 dala,grcevi krenuli..samo espumisan za prdace i posto je hrana Hipp bio Combiotik,ne dajem ni jos neki probiotik uz to..
Ako sam sta zaboravila,nadovezem se😅
Kety ma super mi je da imam tu koga pitati.
Ima opet i svakakvih pedijatara, svatko po svojem.
Sigurno ne skodi ako mu dajes i ako nema grceve, a s druge strane da ima opet ces to maknuti.
Tko zna kakvih ce jos sve vitamina trebati davati kroz kakvih 10 godina. Vitamin Ž3 🙉😂😂😂
.
Meni se prepunjava desna cica, morala sam prije izdojiti nekih 40 ml, a sad mala papa s nje. Ako ne jede iz obje dojke, druga hoce puknuti, s tim da jede svako malo, ali opet... boli me to, zivcira. Lijeva se isto napuni ali ne kao desna. Sad ce opet biti prepuna jer sam ju malo izdojila. Dajem na njoj obje i tako je jedino dobro u mojem slucaju, ali povremeno popapa jednu i zaspi, a noc mi je najgora kad nekih 5h odspavamo, sve mokro i 2 kamena 🙉
Kada se moze cijepiti za rotu?
Meni dokica nije spomenula rotu..ja mislin da ju necu cijepiti onda🤷🏼♀️
Žene, ja sam tako lijena tipkati, ali čitam vas…
Kremu koristim samo kad je crveno i tako od rođenja, vlažne maramice babylove sensitive jerbo sve ono 99% voda nisu niti jedne osim originalnih Water wipes a one su mi preskupe. Blazinica i voda kad mi se da, kad ne, babylove sensitive.
Nego, htjedoh podijelit s vama. U dmu imate akciju, za kupljena 3 pakiranja Violeta pelena dobijete labud šlauf za bebe, jako je cool. Ja nikad nisam koristila Violeta pelene ali mislim da su ok, a sad kako je vruće ga ionako non stop prematam jer više sisa zbog žeđi tako da će se potrošiti pelene. A da ne kažem da je u svakom pakiranju pelena gratis pakiranje maramica 😁 mi uzeli danas, labud je top! Ne znam hoće bit za mlađeg, iako mislim čak da je, ali za stariju je hit…
Inače, nju sam izvadila iz vrtića jer je u vrtiću divlji zapad sad preko ljeta tako da sam s njih dvoje po cijele dane, čak mi to i odgovara. Ona je baš dobra, sluša, očito ne voli vrtić pa kad ide u njega nam zagorčava život 🤣
Draga, jesi li ti spominjala kapi za oci?
E oprosti, znala sam da sam još nešto htjela komentirati, da, mi ti koristimo Occuflash Blue i evo njemu je oko unazad tjedan dana super. Jedno se skroz očistilo a drugi samo povremeno vrlo malo krmelja. Ne znam je li to od ocu Flasha ili je jednostavno sazrio kanalić ali evo, mi smo rješili i uvijek nosim te kapi za svaki slučaj. Ja njemu Nekad nisam mogla uklapati jer je previše nemiran, pa bi ti nakapala na blazinicu i samo počistila oko s tim.
Hvala, a to su one standardne, nemaju posebne za bebe?
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Jutro, drage mame!Lussi kakvo je stanje? Sretno
Ruzice moj je spavao od 9 do 1, papao, zaspao odmah i spavao do 05:30, papao i spavao 10ak minuta pa se probudio. Inace se budi izmedu 6 i 7, al nije mi se dalo tada dignuti. Onda se on bacao nekih pola sata po kreveticu i na kraju smo oboje zaspali do 7:45, ni sama ne znam kako
Kapi - mi dajemo Biogaiu i Oleovit. Ako niste znale Biogaiu imate kupiti i u tubici i puno lakse izlaze kapi, ja sam se preporodila. Identicne su kapi i cijena, samo je drugacije pakovanje.https://ibb.co/Snz21F4
Pa ja sam trazila takve s vitaminom d ali nisam nasla. Nasla sam te obicne u tubici. Al ja to kapnem na zlicu i par kapi svog mlijeka i dam mu usta., da probam kapat mislim da bi bilo vise oko njega nego u ustima..🤣🙄
Moja pedijatrica ne daje oleovit prije 4 mjeseca 🤷♀️ onda smo do tad na bio gai 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lonmi sto se tice vitamina, evo sta je meni pedijatar rekao. Vitamin K se daje iskljucivo dojenim bebama, ili ako u kombinaciji nemaju vise od 2 hranjena Ad posto vec u njemu ima vitamina, da nebi doslo do pretjerane konzumacije. Vitamin D se daje obavezno do prve godine, a preporuca se do djetetove 3god zivota.
Rota se daje prva doza sa 2mjeseca, iduca nakon 4-6tjedana. Ja sam citala da stvara imunitet samo 2 godine, a posto ce moj malac u vrtic tek sa 1god i 3mj, mislim da ga necu cjepit. Doza je 450kn i treba 2. Ne zbog financijskih razloga. Jos sam na vagi, imam fore do 4.8 odlucit kad nam je iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji