Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    08. Srpanj 2021. 14:59

Cure, budete curale one šatore za bebače na plažu? I jel netko isprobao od Alphabebe za sunce? 

• Dora2021
    08. Srpanj 2021. 14:59

*furale

🌺Principessa🌺
    08. Srpanj 2021. 15:08

Curke,jel ima kakav skok sad ? Jucer smo napunile 2mj, danas trazi jest svakoo malo, vise ne znam kolko sloziti, nikad ne pojede sve,pa mi ostavi po pola bocice, ne znam sta joj je.. jedino ako cesce trazi a manje zbog vrucina..pa joj ne ide sve odjednkm

Lonmi
    08. Srpanj 2021. 15:24

AnaAn pelene odu onak, otvorim paket i nema ga. Najdraže joj je rafaliti usput dok jede 😂😂😂
    .
    Moja spava vec 1h, opet ce u noc jesti sake i murgati sama sa sobom u kindacu, a ja oka ne sklopim 😣

Lonmi
    08. Srpanj 2021. 15:25

🌺Principessa🌺

Curke,jel ima kakav skok sad ? Jucer smo napunile 2mj, danas trazi jest svakoo malo, vise ne znam kolko sloziti, nikad ne pojede sve,pa mi ostavi po pola bocice, ne znam sta joj je.. jedino ako cesce trazi a manje zbog vrucina..pa joj ne ide sve odjednkm

I moja ti visi na sisi svakih 1h 🥴🥴🥴🥴
    Sad kad spava ne znam kam bi s sobom 😂😂😂

🌺Principessa🌺
    08. Srpanj 2021. 15:39

Lonmi

🌺Principessa🌺

I moja ti visi na sisi svakih 1h 🥴🥴🥴🥴
    Sad kad spava ne znam kam bi s sobom 😂😂😂

Moja inace normalno jede,svaka tri-cetiri sata, ali danass ludilo hahah samo hodam s bocicom po kuci🤣🤣
    E tak je moja oko 11 drapila sat i pol, pogledala sam seriji,rasirila ves,vise nisam znala kud sa sobom i taman legnem reko idem odmorit i eto jee.. budi se madam🤣

• ružica
    08. Srpanj 2021. 17:13

Vlažne maramice - Violeta bijele daleko najbolje, i koistim ih obvezno kad se pokaka pa prvo s tim a onda s vodom.
    Krema - maksimalno smo smanjili kreme... nisam primjetila nikakve promjene na gore... inače koristimo Pavlovićevu mast...
     Pelene - za noć sam najsigurnija s Pampersicama, ali su mi Violeta cotton jako dobre za dan, jako fino se oblače, čvrste su, ugodne...
    Mame, događa li vam se da samo sat ipo nakon buđenja vam djeca budu nervozna jer im se opet spava? Evo moj odrapio danas 4 sata i sat ipo nakon buđenja opet zaspao⁉️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Tea2807
    08. Srpanj 2021. 17:45

Moj je danas od 9 do sad imao 3 spavanja, jednom 40min i dvaputa po 20min 😲😥😩😩😩😩🥱

• Bebanomoje
    08. Srpanj 2021. 17:54

ružica

Vlažne maramice - Violeta bijele daleko najbolje, i koistim ih obvezno kad se pokaka pa prvo s tim a onda s vodom.
    Krema - maksimalno smo smanjili kreme… nisam primjetila nikakve promjene na gore… inače koristimo Pavlovićevu mast…
    Pelene - za noć sam najsigurnija s Pampersicama, ali su mi Violeta cotton jako dobre za dan, jako fino se oblače, čvrste su, ugodne…
    Mame, događa li vam se da samo sat ipo nakon buđenja vam djeca budu nervozna jer im se opet spava? Evo moj odrapio danas 4 sata i sat ipo nakon buđenja opet zaspao⁉️

Moja ide spavat nakon sat, sat i pol uvijek, tako da ne znam sta je tebi cudno 😂

mom_of_4
    08. Srpanj 2021. 18:00

Nadi Ee hvala na postu bas si me utjesila moja curica je identicna ponasanjem tvom sinu..za deset dana punimo dva mjeseca a ona je nemoguca na dane.,dan dva spava lipo i ok je i onda par dana katastrofa nikako je uspavati na meni spava cim je spustim vrištanje na entu..ne mogu vise od jutra do mraka mi je na rukama luda sam zena vec...jutros mi je iti Herpes izisa na usni od zivaca i ludila .ja s njom ne mogu nigdi jer kad odvali revat nece se smiri osim ako nismo doma oa je skinem rashladim postojim i neznam sta sve,cim smo vani ako joj nije “po volji” kad se rasplače zaceni i naravno ja se prestravim i onda je ne mogu smirit tako da sam najmirnija kad smo doma ali ne mogu vise ni doma biti ..pukla sam skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.