Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    08. Srpanj 2021. 22:07

NeverEver

Petra i moj ceka cistu pelenicu da raspali 🤪

Lussi super 😍😍 lijepo napreduje. Jel joj dajes prokuhanu vodu uz combiotik ili nista za sad?

I moja voli u cisto hahaha🤣
    Dajem joj vodu ili malo cajeka,  mi ti kupimo u Lidla paket od 6 voda tak da imamo,da ne moram prokuhat stalno i onda dok treba samo u grijacu zagrijem, zacas gotovo i taman temperatura 🤗 a cajeka ili vode joj dajem sad dok su vrucine, to je toliko malo kaj ona popije,ali si olaksa, tocno vidim kak s gustom popije dok joj dajem i smiri se.. nekad je i presvucena i nahranjena i igrale smo se i nije umorna i sve stima ali joj nekaj ne pase,onda bocicu s vodom ili cajem,malo popije i smiri se i dalje je vesela beba🥰  

Lonmi
    08. Srpanj 2021. 22:32

Vjerojatno je od vrucine.
    Da li vi dajete vitamin K bebi?
    Meni je pedijatrica pisala samo ove D3 kapi od Oleovita. Sad nesto citam kako je to bitno itd.
    Zasto onda nije savjetovala one K1+D3, za koje mi btw kolegica kaze da mala ima grozne grceve, od onog Babytol-a. 

• thera
    08. Srpanj 2021. 23:06

Hej curke. Mi sko danas imali mjesovit dan. Negdje do 5 popodne sve savrseno,propricao je danas ko veliki,nije se gasio cijeli dan😂 Ima neke nove samoglasnike u igri😂 Smijao se,gugutao,igrao se. A onda odjednom takav plac da sam mislila da cemo morati na hitnu. Nista nije pomagalo,jedva smo ga smirili. Nemam blage kaj mu je bilo. Pakiramo se za more,kad se prvi puta oko 4-5 probudi mislimo krenuti. Nakon ove epizode danas nije mi svejedno. Spakirala sam mu SVE kaj ima😂 Sebi tek osnovno,i da,vodim i ja dragog😂 Koliko se veselim toliko me i frka kak ce to izgledati. Javljam svakako😅

• thera
    08. Srpanj 2021. 23:07

Osim svega kaj ima,uzela sam i cepice sa skidanje temperature,za kakicu,neku mast za ubode i naravno,2 paketa jumbo pelena. Da se nadje za prvu ruku😂

• thera
    08. Srpanj 2021. 23:08

Ja dajem biogaju s d vitaminom. Iako mi je pedijatrica rekla da kad to potrosim podebljam malo d vitamin jer ga u tome nema dovoljno

• avama
    08. Srpanj 2021. 23:19

anaAn

E da, cure jel vi bebama nakon svakog previjanja pelena mazete guzu kremom?

Ja ne mazem, nakon kakanja ili ako znam da ce uskoro kakati.  Ito penaten kremom ne onom gustom, nego ima u mulleru za guzu ali mazivija od te. Ne colim kad se uznoji i onda jos ta masna krema. 

kety992
    08. Srpanj 2021. 23:37

Ja sad jedan dan dam babytol, drugi dan bio gaju...nisam primjetila da mu smeta babytol...u smislu grceva...imao je prosli tjedan epozode plakanja..al bio je u skoku...eto sad je opet ko nov. Imam babytol jos od prije nego se rodio pa da mi ne propadne ..potrosit ce se i jedno i drugo. I pise na biogai da ima istu kolicinu vit d kao sto je preporuka...a tolko ima i u baby tolu...mi krecemo sa oleovit sa 4 mjeseca. 
    Moj pospanac je danas stvarno pospan..🙄 imao je kratke epizode budnosti preko dana...i spava stalno...pocicka i nastavi...evo ja tipkam..on je lijevu ispraznio...sad cekam da se promeskolji i za desnu da mogu i ja zaspat 🤣🤣🤣 poprilicno je puna..😒  
    Želimo vam ugodnu noc svima 😘😘😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Nadi_
    09. Srpanj 2021. 00:09

mom_of_4

NadiEe hvala na postu bas si me utjesila moja curica je identicna ponasanjem tvom sinu..za deset dana punimo dva mjeseca a ona je nemoguca na dane.,dan dva spava lipo i ok je i onda par dana katastrofa nikako je uspavati na meni spava cim je spustim vrištanje na entu..ne mogu vise od jutra do mraka mi je na rukama luda sam zena vec…jutros mi je iti Herpes izisa na usni od zivaca i ludila .ja s njom ne mogu nigdi jer kad odvali revat nece se smiri osim ako nismo doma oa je skinem rashladim postojim i neznam sta sve,cim smo vani ako joj nije “po volji” kad se rasplače zaceni i naravno ja se prestravim i onda je ne mogu smirit tako da sam najmirnija kad smo doma ali ne mogu vise ni doma biti ..pukla sam skroz

Draga ovdje smo da pruzimo podrsku i razmijenimo iskustva, lakse je kad vidimo da neko ima isto iskustvo. Mi smo jedva na prvi pregled kod pedijatra otisli, on je bas taj dan htio da se nacicava vazdan, prije polaska sam ga hranila preko sat i kad sam ga odvojila da krenemo krenula je i vriska. Izasli smo iz kuce mokri od znoja i muke a on je i dalje vristao, malo se smirio u autu i kod pedijatra poceo opet. Sjedila sam i hranila ga dok je zena karton pupunila, sta cu 🙄 Kad je poceo vise dozivljavati svijet oko sebe i to je prestalo, sad smo super.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Nadi_
    09. Srpanj 2021. 00:14

MareiKate

Žene, ja sam tako lijena tipkati, ali čitam vas…
    Kremu koristim samo kad je crveno i tako od rođenja, vlažne maramice babylove sensitive jerbo sve ono 99% voda nisu niti jedne osim originalnih Water wipes a one su mi preskupe. Blazinica i voda kad mi se da, kad ne, babylove sensitive.
    Nego, htjedoh podijelit s vama. U dmu imate akciju, za kupljena 3 pakiranja Violeta pelena dobijete labud šlauf za bebe, jako je cool. Ja nikad nisam koristila Violeta pelene ali mislim da su ok, a sad kako je vruće ga ionako non stop prematam jer više sisa zbog žeđi tako da će se potrošiti pelene. A da ne kažem da je u svakom pakiranju pelena gratis pakiranje maramica 😁 mi uzeli danas, labud je top! Ne znam hoće bit za mlađeg, iako mislim čak da je, ali za stariju je hit…
    Inače, nju sam izvadila iz vrtića jer je u vrtiću divlji zapad sad preko ljeta tako da sam s njih dvoje po cijele dane, čak mi to i odgovara. Ona je baš dobra, sluša, očito ne voli vrtić pa kad ide u njega nam zagorčava život 🤣

Draga, jesi li ti spominjala kapi za oci? 

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Lonmi
    09. Srpanj 2021. 00:24

Nama je pisala samo D3 i rekla nista drugo. Sad me muci sta je onda s vitaminom K.
    Znam da je dobila injekciju nakon poroda, ali sad mi kolegica rekla da su njoj rekli za babytol, meni nista, osim da nek dajem D3.
    Procitala sam da moze biti nekih posljedica ako fali vitamina K.
    Moram priznati da me ti lijecnici zivciraju 🙉😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.