Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    28. Lipanj 2021. 12:53

Hvala cure! 💜  odma mi je malo lakse kad vidim da su i neke od vasih beba slicne… mislim sve ja to u glavi znam - “svaka beba je drugacija”, “svaka beba napreduje razlicito” itd. Ali valjda kad je tvoja beba u pitanju uvijek imas ono Z brige i pretjeranog proucavanja i teze primjenjujes tu teoriju “svaka je beba drugacija”. 🤷‍♀️
    Pupetta, nas nepresusni izvor dobrih preporuka! 😘 hvala! 

• MissGraz
    28. Lipanj 2021. 12:54

Hahahahhahaha mom 😂😂😂 i ja jedva cekam lito 2022, a onda ce mi falit lito 2021 i kad je bila mala sva i pufasta. 😂 lude mame! 🤷‍♀️

mom_of_4
    28. Lipanj 2021. 13:00

MissGraz smatram da se ne trebas opterećivati ni
    Plašiti (prica neko ko se plasi s 4. Ditetom) ahhahahah Al
    Znam da je to jace od tebe i to je normalno.sve se mi pitamo i preispitivamo svaki dan sta ovo sta ono..evo u mene sad 4. Prva puzala nije ,bila je bas lina beba prohodala s 14 mj samostalno.sin je puzao Al za sist mu je trebalo duze tj stavljala sam kusine oko njega jer se prevrne cim ih maknem,treca je s 10 mj setala uz namjestaj Pia sad se vrti i koprca ko da su joj 3 mj,vidit cemo za dalje.ocu reci kako su svi različiti a opet svi zdravi fala Bogu.ja mislim da nema knjige ni nauke ni zakona koji moze reci E to tako i tad a  to tad i tad se radi,kad je beba spremna i kad sama krene nek radi .nikada necu dite stavit u sjedeći polozaj prije 7 mj def s 6 ja tek lagano malo posjednem Al sa 7 ono 100% u sjedeći, sve sta beba radi sama do tad ja ne sprijecavam ali ni ne forsiram.okretanje,puzanje,sjedenje,drzanje glavice itd itd sve ja to provjezbam ,pokazem,pomazem,pokušam ali ne silim pa
    kad se desi desilo se.naravno da cu pripazit da mi se dite me uvija i ne izvija i da cu pratiti kakve položaje ima i ako je nesto krivo cu pomoci da ispravi i da savlada da ne mislite da ih prepustam same sebi ali sam shvatila da je bolje i malo “olabavit” i ne voditi se time da sve mora biti po
    Ps-u i po špagi i onda sve samo
    Nadođe,sve sta sam
    Pokusala forsirat samo me izludilo,ne zamaram se vise.nitno da je zadovoljna,sretna nasmijana guguce mi prati
    Me pogledom,reagira na zvukove itd itd neke te funkcije a ovo jel mi zna puzat posli il ce odma sist i
    Prohodat mi
    Je svejedno...
    Nece ni dudu ni bocu ova ce sa sise na žlicu i cašu ka i brat joj..
    Ala se ja raspisen pa svega napisen a niđe veze 😀😅

• MissGraz
    28. Lipanj 2021. 13:03

Julesica, da mu napravis malo veci razmak izmedju hranjenja? Znam da je netko ovdje pricao da je bilo do toga. Jednostavno nije beba bila gladna.
    Tea, grcevi mozda? Obicno tako zaspu kratko i probude se vristeci m. 😏

mom_of_4
    28. Lipanj 2021. 13:05

Sve san zgodnija pizda mi materina 😂😂😂😂😂😂😂😂
    https://ibb.co/dDD7GjV

• MissGraz
    28. Lipanj 2021. 13:07

Mom, ma sve znam, ne treba nista forsirat. A tu su i redovni pregledi, ako pedijatar kaze da je ok - ok je. Ne treba dalje previse razmisljati. 
    Hvala 😘

• MissGraz
    28. Lipanj 2021. 13:08

Girl i Mom 🔥🔥🔥

MareiKate
    28. Lipanj 2021. 13:08

https://ibb.co/vwydkjc
    https://ibb.co/SXgjL9g
    https://ibb.co/QmNmcNT
    Evo vježbica

mom_of_4
    28. Lipanj 2021. 13:19

Ugasia mi se mob prije nego sam uspila rec da se rugam sama sa sobom.najlipsa sam dok lezim kad ustanem treba me spajalicama zakacit sva visim i ljulja se na meni sve🤢

pupetta
    28. Lipanj 2021. 14:04

MissGraz ❤
    MareiKate hvala puno, ljubim te! 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.