Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zeljana.Nika
    29. Lipanj 2021. 12:44

Pozdrav za sve vas. Imam pitanje pa mozda neko je imao sl. Situaciju. Ovako, bebi od 9 mjeseci iskace kost u predjelu lista kad pomjera stopalo u odredjen polozaj i naravno odmah se vrati. Znaci iskoci vrati se. Ne boli je al mi cudno. Narucene smo fizijatru ali eto da cujem da li je neko imao slicnu situaciju. Pozzz

kety992
    29. Lipanj 2021. 14:17

Hej drage moje 😊 
    Opet s problemom 😒 stariji nisu imali...pa opet ne znam 😑 mojoj buhtlici od 6kg vec se ispod bradice na vratu napravila mala ranica...unatoc kupanju i osvjezavanju...onak je kao da se prvi sloj ostetio...ogulio...namazala sam mu sad nakon kupanja sa cicabio kremom...jeste imale i vi sa svojima..hoce mu bit ok s tom kremom?  jer nisam ni nju nikad koristila 🤔

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• MissGraz
    29. Lipanj 2021. 15:36

Kety, kod nas nije rana, vise kao nekako “upaljeno”. Ja cistim fizioloskom ili obicnom vodom, mazem cicastelom ili bepanthen baby. Ako je baaas upaljeno pospem mrvicu Tyrosur praska (jer je antibiotski). Uglavnom - na dnevnoj bazi zna dva put se povuc skroz i dva put se vratit… tako da ne znam sta bi to rekla… bit uporan i to je to… 🤷‍♀️

• avama
    29. Lipanj 2021. 15:42

kety992

Hej drage moje 😊
    Opet s problemom 😒 stariji nisu imali…pa opet ne znam 😑 mojoj buhtlici od 6kg vec se ispod bradice na vratu napravila mala ranica…unatoc kupanju i osvjezavanju…onak je kao da se prvi sloj ostetio…ogulio…namazala sam mu sad nakon kupanja sa cicabio kremom…jeste imale i vi sa svojima..hoce mu bit ok s tom kremom? jer nisam ni nju nikad koristila 🤔

Mozes s cicabio krem to namazat. 
    Jel vi idete sa bebicama na more, meni moja mama kaze da kud ja idem s bebom, da sta cu ja tamo, da mogu van od 8-10 ujutro i navecer u 20. A ja mislim da mozemo biti u hladu. Naravno od 11,12 do 16.30,17 bi bili u apartmanu, a ostalo u hladu na plazi. Ma sad ni sama ne znam vise. 

• Tea2807
    29. Lipanj 2021. 15:45

avama

kety992

Hej drage moje 😊
    Opet s problemom 😒 stariji nisu imali…pa opet ne znam 😑 mojoj buhtlici od 6kg vec se ispod bradice na vratu napravila mala ranica…unatoc kupanju i osvjezavanju…onak je kao da se prvi sloj ostetio…ogulio…namazala sam mu sad nakon kupanja sa cicabio kremom…jeste imale i vi sa svojima..hoce mu bit ok s tom kremom? jer nisam ni nju nikad koristila 🤔

Jel vi idete sa bebicama na more, meni moja mama kaze da kud ja idem s bebom, da sta cu ja tamo, da mogu van od 8-10 ujutro i navecer u 20. A ja mislim da mozemo biti u hladu. Naravno od 11,12 do 16.30,17 bi bili u apartmanu, a ostalo u hladu na plazi. Ma sad ni sama ne znam vise.

Naravno da idem, i vodim se logikom da je bolje na moru gdje je svjez zrak nego ovdje na asfaltu. Ni u zgu neidem van s bebom na najjace sunce, plan je ujutro i predvecer do plaze, pa ako se uspijem usput i bacit unutra, super. Vjerojatno cemo i kupiti onaj mlai bazencic pa napunit morem i ugrijat na sunce da vidimo oce mu pasat. Svakako bit u hladu, po meni je more veliki plus. Btw ja sam kao beba isla na more sa 5tjedana, po staroj cesti u ficeku. Znaci put je trajao dugo, i bilo je vruce pa smo izdrzali svi skupa 🤭

• Tea2807
    29. Lipanj 2021. 15:46

Tea2807

avama

kety992

Hej drage moje 😊

Naravno da idem, i vodim se logikom da je bolje na moru gdje je svjez zrak nego ovdje na asfaltu. Ni u zgu neidem van s bebom na najjace sunce, plan je ujutro i predvecer do plaze, pa ako se uspijem usput i bacit unutra, super. Vjerojatno cemo i kupiti onaj mlai bazencic pa napunit morem i ugrijat na sunce da vidimo oce mu pasat. Svakako bit u hladu, po meni je more veliki plus. Btw ja sam kao beba isla na more sa 5tjedana, po staroj cesti u ficeku. Znaci put je trajao dugo, i bilo je vruce pa smo izdrzali svi skupa 🤭

Mi cemo 23.8 jer tek tad dragi ima godisnji

• BruNa
    29. Lipanj 2021. 16:31

MissGraz i Ketty. Imam istinoroblem i ja to rijesavam s termalnom vodom. Tako sam dobila savjet od pedijatra

• julesica
    29. Lipanj 2021. 16:54

BruNa

MissGraz i Ketty. Imam istinoroblem i ja to rijesavam s termalnom vodom. Tako sam dobila savjet od pedijatra

Moze neki link ili fotka za termalnu vodu, ja bila pitati u bipi pa su me blijedo gledali

• BruNa
    29. Lipanj 2021. 17:25

Ja sam kupila od avenue preko tvojaljekarna.hr. Imaju akciju 1+1. 

Valkris
    29. Lipanj 2021. 17:56

Mi idemo na more danas.. I ja se vodim time da bolje da smo na moru nego gradski zrak.. Pa i zasto ne bi bili u hladu? Pa i tu ako izadem van sam u hladu, a na moru je puno podnosljivije vjerujem.. I naravno da necemo u podne biti na plazi..
    Ja ju ne mislim kupati niti tako u bazencicu.. Idemo zbog sina vise.. S tim da smo prosle godine isli dok je on imao cca 4 mjeseca i kupali smo ga u moru, nogice, do pupka mislim.. I uzivao je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.