"Malena moda" stranica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maka28

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Za sve koji kupujete robicu i dodatke za bebe, samo da upozorim na internetsku stranicu Malena moda, oni zapravo narucuju robu s ebaya i onda je 3x skuplje a nekad i vise, prodaju preko svoje stranice. Ne izdaju racun za nista vec samo naruce iz Kine u vase ime a isto to možete i sami preko ebaya, kostat ce vas puno manje. Ukoliko nemate svoj racun na ebayu uvijek se možete obratiti nekome od prijatelja koji imaju racun, ali nemojte placati dvostruko i trostruko ovoj firmi. 
    Kad shvatite da ste preplatili nesto sto kosta samo dolar, onda vam pocnu citirati da su oni posrednici ali i dalje ne kazu ono sto je ocito a to je da kupuju na ebayu i naplacuju po zlato. Svakome naravno na izbor, ali iz svog neugodnog iskustva saljem upozorenje svima da vam ustedim novce. I dug od 9kn su mi rekli vratiti tek u roku od 30 dana jer im ocito smeta cinjenica da sam se pobunila na to da sam se zeznila jer nisam svatila odmah o cemu se radi…nije meni do 9kn nego je stvar principa. Uglavnom najneugodnije iskustvo s ljudima koji su napravili biznis od “posredovanja” izmedu ebaya i krajnjih kupaca koji ne shvate odmah o cemu se radi.

  • tiki23

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moram priznati da sam iznenađena ovim komentarom. Kao da ne pričamo o istoj stranici. Na preporuku prijateljice koja je vrlo zadovoljna proizvodima, već duže vrijeme uspješno kupujem putem sa te stranice.
    Proizvodi dolaze regularno na adresu, meni osobno za tu cijenu sa dostavom kvaliteta je odlična. Ako se ne Varam oni se baš reklamiraju kao posrednici.
    Čak jednom prilikom, greškom sam naručila krive veličine i zamijenili za drugu veličinu.

  • Avatar DixaPixa

    DixaPixa

    Broj poruka: 106

    Prijavi adminu

    Hvala maka28 što si nas obavjestila, ja nisam još ništa kupovala, ali sam upoznata sa mnogim stranicama koje su posrednici preko raznih e-bayeva i Ali expressa i naplaćuju to masno. 

    Za Malenu modu sam sigurna da naručuju sa Ali expressa iz Kine po vrlo jeftinoj cijeni. Baš sam išla pogledati i našla sam par istih odjevnih predmeta. Ali priznajem dobro su se sjetili.

    Cure nemojte nasjedati, tako je lako napraviti profil, pay pal ili zamoliti nekoga da vam naruči, pa to je čas posla

    [lilypie.com]

  • Kety77

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pozdrav, ja sam isto kupovala sa te stranice. Također, jako negativna iskustva. 
    Dvije trakice za kosu čekala sam 2 mjeseca. Prvi put kad sam im poslala mail i upitala ih gdje su proizvodi i kada će doći napisali su u mailu da dolaze u roku od 30 dana. Kada je tih 30 dana prošlo, poslala sam opet mail gdje su proizvodi i vratili su mi isti mail kojeg sam dobila i prvi put. Nakon toga sam im napisala jako ljutiti mail da su se mogli potruditi bar drugačiji mail napisati, a ne slati automatski. Uglavnom, nikad više. Dobila sam proizvode nakon 37 dana taman kad sam im poslala mail neka mi vrate novac jer da nije u redu to što rade. 

  • mskomina

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozdrav, naišla sam na nekoliko videa, pre slatko, pogledajte svakako,  http://adf.ly/1jxJjb [adf.ly] http://adf.ly/1k4NKI [adf.ly]

  • gala_28

    Broj poruka: 518

    Prijavi adminu

    Ja sam prije par dana baš kupila prvih par krpica za bebu, sa ebaya. Gledala sam sebi neke sitnice pa na poslijetku i to ukucala da vidim što ima. 
    Prepoznala sam par kompletića koje sam viđala čak po izlozima u gradu. Na ebayu su oko 5 dolara, a cijene u gradu znamo. 

    Piše da je pamuk pa ćemo vidjeti, nisu neki veliki novci u pitanju. Na kraju krajeva, sva roba općenito se više-manje pravi u Kini (ona prihvatljive cijene koju najšire mase kupuju). 

    Tko je raspoložen za rizik internetske trgovine, ebay direkt ;) nikakva posredništva i kerefeke


    [lilypie.com]

  • jadranka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Stranica Mala moda je prevara. Platila robu prije 4 mjeseca. Nije dosla roba poslala sam ne znam koliko mailova da mi vrate novac i nista. U jednom mi napisali da ce vratiti u roku 15 dana. Proslo 30 dana i sad mi ponovo traze broj narudzbe i uplatnicu koje sam jm vec dva puta slala.  NE KUPUJTE KOD NJIH

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.