Lovci na ovulaciju (LH trakice) - 8. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    [UREĐENO] 27. Srpanj 2026. 06:24

Pozdrav Imam pitanje Dali ovo pozitivan Test Imam jaaaa ponovooooo.
    https://ibb.co/tTy1LLNp

[OBRISANO] 26. Srpanj 2026. 19:46
    Moon
    [UREĐENO] 27. Srpanj 2026. 06:24

..r

👩🏻‍🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
    🧔🏻‍♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
    🧬 DFI 26%
    3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
    5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
    6/26 FET - prirodni+ovitrelle, nema ovulacije ✖️
    7/26 FET ✖️
    9/26 FET ⏳🦄

• Tamara30
    26. Srpanj 2026. 20:10

Danas Sam 10 dpo bila na ultrazvuk potvrdjena ovulacija sa zuto telo 26.31mm 21.64 mm Juce kad Sam se testirala bilo je negativno a danas je pozitivan

• Tamara30
    [UREĐENO] 26. Srpanj 2026. 20:23

Nemoj Ni da Vidite nista jer ste dvolicne ozbilni vam sada ovo kazem ima dosta zena ljubasne a neke Su Bas Bas dvolicne Ako vas nesto pitam nemorate odmah da Piste nesto brutalno i Tako nesto Bozen me sacuvaj svake rasni naroda imaa 

[OBRISANO] 26. Srpanj 2026. 20:16
    Tamara30
    26. Srpanj 2026. 20:20

A zasto Sam ljazljivica Sto vam pokazijemm Test da je pozitivan a vi kao ne Vidite i Tako dalje zatoo jer vi sa vasom negativnim odgovorima prema meni prijavila Sam vas direktoru preko emaila  jer kvde se pise o lh trakicama i Tako a ne i o drugima stvarima Pa kad neko pokazes Test da je trudan i Akku predgodne dve trudnoce izgubljene i preglede uradjene Samo Sto je ähm Bio smanjen ovako Mije SVE okei i sta treba nekoga da osudjujete zbog toga ne razumem

[OBRISANO] 26. Srpanj 2026. 20:23
  • Tamara30
    [UREĐENO] 26. Srpanj 2026. 20:34

Ja Sam bila na pregledu i krvi i SVE i rekli da je SVE ureduu inace nebih radila an bebi nisam ludaaa Kö boli da ostanem trudna i da izgubim trudnocu toliko puta i ponovo da Radi na bebi Samo ludaci a ja nisam luda ja Sam pravila preglede krvi hormoni ultravuke SVE razumes i hvala bogu Dragon SVE je ureduu  Ali se to desavaa 

Moon
    26. Srpanj 2026. 20:34

Tebi treba psihijatar a ne forum. Pozz 👋

🧬 DFI 26%
    7/26 FET ✖️
    9/26 FET ⏳🦄

• Tamara30
    26. Srpanj 2026. 21:28

Stvarno Si nebitna i Niko te nije stavio da Mi odgovaras bolje idi TI kod lekara pravim analize Koji Su TI potrebni nego da vidis ovde preko foruma i da dajes negative Kommentare ili idi kod ocnog da TI pregleda vid

Jelušićkaa
    [UREĐENO] 27. Srpanj 2026. 16:51

Tamara odabij od ove teme po 10-ti put i pusti žene na miru. Dosta im je njihovog sranja i borbe u životu ne pristaj na muku. Savjetuju te kako treba ti po svom opet i onda opet kukas trazis savjete. Trol si od početka tako da odabij najljepše rečeno pozz 🙏

Moon
    27. Srpanj 2026. 13:08

Ma joj ja sam gora što joj odgovaram 😅. Sve znaš 😂. Nemoj se zamarati, imaš bebana pored sebe sada da te zamara 🥰
    Kako ste vas dvoje? Kako se mala privikla na bebu? Pročitala sam i da ti se ustabililo ono sa srcem, drago mi je baš neka se više ne vraća 🤞

🧬 DFI 26%
    7/26 FET ✖️
    9/26 FET ⏳🦄

Jelušićkaa
    27. Srpanj 2026. 14:15

Ma e samo trebate prijaviti adminu kao što sam ja učinila 🙂 
    Da kuci smo izasli 4-ti dan nakon sekcije. Hvala Bogu sve je uredno s nama. Privikavamo se vjerujes i zaboravim u noći se trznem ono kao aa gdje je beba 😂 a on spava. Seka mu vadi oči znači namjerno lupa po kući. Kad hod se presvlaci nosi pelene maramice. U toku dana vise puta hoce da ga uzme pa malo joj dam da ga cuva i tako. Neda mu da plače odma trči neda seka tu je seka. Prezivjet cemo nekako hahah
    Život bez aritmija tek sad cijenim. Ustats e bez toga i leći nema cijene. Hvala Bogu.
    Nadam se da si i ti dobro u da napreduje u tvoj ivf putu nisam puno stigla upratiti ali sjetim vas se sviju i stvarno zaslužujete samo najbolje 🩷

Moon
    27. Srpanj 2026. 16:51

Neka samo sve teče kako treba 🥰. To je normalno kod starije djece malo ga voli malo je ljubomorna 😅. Priviknuće se već. 
    Ja sam se malo povukla s foruma, nisam baš raspoložena za svakodnevni update 😅. Možeš i po opisu vidjeti od 3mj sam u tom, prvi transfer nije uspio pa sad pauza, odmor, more i onda ponovo. Ostala je još jedna blastica nadam se dobitna nakon zasluženog odmora 💪

🧬 DFI 26%
    7/26 FET ✖️
    9/26 FET ⏳🦄

• Anabela34
    27. Srpanj 2026. 13:46

Pozdrav svima koji prate ovu temu :)

Evo pridružujem se i ja , ovulacija je bila danas ili jučer (potvrđeno folikulometrijom) . Sve smo pokrili odnosima i sad čekamo 🙂 Inače zbog PCOS-a nisam imala ovulaciju od travnja , pa se nadam da u slučaju neuspjeha  neću čekati baš toliko dugo  na slijedeću ovulaciju .
    Inače imam dvoje djece ( 4 godine i 2 i pol godine) i sad se nadamo još jednom malom čudu da zaokružimo našu priču 😊 

Frida13
    27. Srpanj 2026. 15:24

Pozdrav, ja sam bila kratki period aktivna pa sam se isključila. Vidim da su od onda neke od cura ostale trudne, čestitam vam <3
    Uglavnom mi i dalje pokušavamo, imala sam rani spontani krajem 5. mjeseca. 
    Bila sam na konzultacijama u bolnici gdje su mi savjetovali da pokušavamo još 6 mjeseci i da se javimo na humanu ukoliko ne uspijemo.

Anabela nadam se da je ovaj ciklus dobitan, čekamo testić za 2 tjedna :D

3/23🩷

pokušaji za 2. sreću od 3/25

6/25 - vanmaternična 💔
    5/26 - spontani 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI