Moon i missD puno strpljenja vam zelim u cekanju i da vrijeme prodje sto brze..😭 znam kako vam je. Stalno nesto cekamo svi
Ja sam otisla kod gin da vidim koji vrag se dogadja
7dc, endometrij trolinijski 10mm
Folikul 24cm. Pred pucanje😵
Rekla je da to nema nikakva pravila, da je sansa za trudnocu jednaka i da sam kao kasnije ovulirala.
Ugl je problem endometrij u takvim situacijama.. da je pretanak u takvim ranim o, al evo nije moj slucaj🤷♀️
odlicno je sta je endometrij lipo zadebljan, tako da nemas brige. Opustite se i pokrivajte 🤞
ja nisam nikad imala endometrij od 10 mm
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Tebi kao da je 14dc 😅. Ne mozgaj mnogo, gin potvrdila, pokrivaj i sretno 🤞🍀. Neka se mrva zakači kad je tako fin endometrij 😍
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬7/25 DFI 44% ➡️ 2/26 DFI 26%
Pokušavamo od 11/24
1. IVF 3/26 - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET ⏳
Pozitivno je šta je moraš čekati još 7 dana nego kreni odmah u akciju i nek se posreći ovaj put
Ajmoooo Mango akcija 😀💪 znate sto vam je zadatak sad
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Znaci ja cu ovulirat 7,8.dan ciklusa..evo neka sam i ja sve cula i dozivjela.
Govori ona to su one situacije gdje se zene kunu da su ostale trudne tokom menstruacije😅
Dns mi je vec svijetlija trakica, da nisam jucer uradila tek bi sutra krenula pratit i propustila bi peak i ovaj ciklus.
Samo da ne preraste u cistu, uradit cu uzv za 2dana da vidimo za svaki slucaj🤞
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Kazem ti da su to ciklusi kad misle da su ostale trudne pod menstruacijom…
Navalite i dobro pokrijte! Za 14 dana ➕
🤞🏼💪🏼♥️
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
🧑🏻31 - 7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
pokušavamo od 10/24
♥️ 3/26 ➕ (prirodna trudnoća)
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Kako ste cure?
Moon jel krenula menga?
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Cure jeste zive? Kako ste?
Ja sam jutros izvadila krv za trombofilije, 9 epruveta 😨 u cetvrtak ujutro idem na hsg
MissD taman min prije tebe sam pisala haha
E gdje si se narucila na hsg?
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ajmeee, ti se smučilo od tolike količine krvi što su vadili? Ja mislim da ja padam u nesvijest pripremit ću se ovaj put, i sebe i medicinare koji vade da padam dolje a i definitivno ne idem sama više vadit. Kada stizu tvoji rezultati? Nadam se da će hsg proci sto bezbolnije i da je sve prohodno
Ja sam tek 20 dc, očekujem uskoro simptome menge,kod mene dosta rano krenu.. i u iščekivanju prvog pregleda na humanoj pred kraj mjeseca
Meni je ovaj gin kod kojeg sam jucer bila rekoa da sw trebam javiti na humanu reprodukciju, da ja nisam slucaj za obicne ginekologe
I bez obzira sto smo tek 6mj u pokusajima, i to 4ciklusa sam bila uzasno bolesna i na antibioticima...da bi trebali u mpo vode🫠
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
I meni je rekla odmah da sam za humanu, godinu dana pokusavamo. Mislim slažem se sa njom, ako ne ide toliko vremena očito je da je neki problem kojeg u biti oni istražuju,ona mi je samo dala ove početne nalaze da napravim sa hormonima pa da do prvog pregleda na humanoj imam to za priložit. Ako vi pokusavate 6 mj a od toga ste imali i biokemijsku, možda će vam tamo najbolje istražiti razloge..
To sam isla kod nekog drugog gin. Ne kod svoje bas jer nisam nigdje tako brzo mogla dobiti termin, kroz 2tjedna imam kod svoje koja me prati 5godina.
Ona nikad nije imala takav stav, al budem vidjela s njom. Ja imam kompletnu obradu vec svakako xd
Da pokusavamo preko godinu dana kao vi, to bi mi bilo logicno da idemo dalje.
Jos mi je rekao neke gluposti, da heparin uzrokuje malformacije beba isl.
Jedino mi je uranila ovulacija tjedan dana, i ako ne budem trudna mengu cu imati taman kad imam pregled kod nje...🥲
Pa cu opet morati pomjerati sve
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mi smo pokušavali 7-8 mjeseci i kada smo vidjeli da ne ide odmah smo išli vaditi nalaze i tražiti uzrok. Sreća brzo smo ga pronašli. Kao čeka se godinu dana ako si mlađi od 35 godina, ali iskreno za mene je to sr*nje, da je sve u redu uspjelo bi u prvih par mjeseci, jer gađaš ovulaciju, pratiš plodne dane i sve ostalo. U društvu imam dva para koji su dobili bebe prvim bračnim seksom tako da kada ide zdravo na zdravo uspije odmah bez problema.
Meni je drago da smo se pokrenuli relativno brzo i pokušali popraviti dijagnozu koju smo dobili.
Nemate što izgubiti pretragama, samo ćete pronaći problem i ako Bog da brzo ga riješiti, svaki izvađeni nalaz je korak bliže vašim bebama🥰
👩🏻30 - ✔️, HSG✔️
🧑🏻31 - 7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermia
pokušavamo od 10/24
♥️ 3/26 ➕ (prirodna trudnoća)
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji