Da, nisam napisala. Ovulacija je bila na lijevom jajniku, cista se nalazi na desnom. Pokrili smo ovulaciju ovaj mjesec. Sada sam 8 dpo pa čekam dal bude možda ipak sreće ovaj ciklus.
Cure, može pomoć .
Što mislite je li ovulacija već u pitanju ili se približava : https://ibb.co/675PRKDM
Prvi testić je od jučer , ovaj u sredini od jutros, a ovaj treći desni je od sad.
Prije 10tak dana je uhvaćena povišena beta koja je počela padati i krvarila sam nekoliko dana dok nije skroz pala.
Ja bih rekla da je to to :)tako je meni bilo prvi puta kad sam ostala trudna. Netko kaze fa bude cak jaca od kontrolne, ali ja nikad nisam uhvatila jacu nego uvijek jednako.
Hej cure, nadam se da lovite svoje ovulacije. Frida kakvo je stanje, nadam se da je sve dobro🙏🏻🤗
Meni je ciklus trajao 40 dana, tek sad zavrsila menga pa cu krenut s trakicama oko 12 dc. Ovaj ciklus mi je bio grozan, cak sam uhvatila neke sjenice koje su nakon par dana skroz nestale.. cirkus. Ne znam ni sama sto se dogadalo. Idemo dalje, sretno svima😊
Baš ti je dug ovaj ciklus, nadam se da će se ovaj ustabiliti i da ćeš uloviti jasnu, tamnu crtu 🤞
Sad sam bila na pregledu, ipak sam otišla ranije jer imam povremeno smeđarenje i vidi se gestacijska, žumanjčana vrećica i mali plod 🥹 Imam pregled opet idući tjedan kako je i bilo planirano i još je dug put pred nama, ali mi je ogroman milestone da je trudnoća u maternici, baš mi je laknulo
3/23🩷
pokušaji za 2. sreću od 3/25
6/25 - vanmaternična 💔
5/26 - spontani 💔
9/26 ➕
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji