Mene unazad par sati probada bas jako desni jajnik i sad sam obrisala poprilicno rastezljivu sluz, a tek 8. dan ciklusa...ne znam sta je to, za ovulaciju je prerano a i nikad me tako ne boli tijekom O 😔
Baš rano za ovulaciju a opet nikad ne znaš, neke žene tvrde da su ostale trudne odmah nakon menstruacije što znači da je bila rana ovulacija…
Imaš li trakica da piškaš danas i još par dana da vidiš je li tamne ili ostaju svijetle, pa ćeš znati je li sad bila O, a pokrijte svakako💪🏼
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
MissD , ja sam jako rano ovulirala kad sam ostala trudna zadnji put. Bio je 10.dan ciklusa, potvrdjeno folikulometrijom.
Ne mora znacit da je bol ovulacijska, moze te boliti i rast folikula.
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Znam jedan par gdje su mislili da ne mogu ostati trudni ako imaju odnos u toku mentruacije i cura ostala trudna. Da li je to baš tad bilo hajd znaj ili je kasnije "pukao kondom" pitanje. Sve u svemu nikad ne znaš, ciklus nas iznenadi iz mjeseca u mjesec. Najsigurnija si ako pokrijete svakako i sad i kad ti aplikacija pokaže ili si izračunala.
Vidim u potpisu da ti ciklus zna biti i 26 dana što znači da si i prije imala malo ranije ovulacije pa onda ovo može biti normalno za tebe. Sretno u pokrivanju 🤞🥳
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Pokrili slucajno prije ove boli jucer i jutros 😆 piskila sam sad lh trakicu, nema ni sjene. Inace me nikad ne boli O niti ju osjetim, i kad bi mi bio kraci ciklus, O nikad prije 14.dana, meni je lutealna faza uvijek 11-12 dana. Kako bilo, pokrili jesmo, za 2 dana imam termin kod gin pa cemo vidjet 🤗
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Neka vi pokrivate, pa kad god ovulacija bude…💪🏼
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Ma da gin će najbolje reći vidi li se folikul i kakvo je stanje. Sretnoo 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Prijateljica je tako ostala trudna i to su bile drame jer je mali imao tek godinu dana i nisu to htjeli nego su baš pazili...tako da, nikad se ne zna
💙
A da, jedino pravilo je da pravila nema, to smo valjda sve koje smo u ovoj borbi naucile...
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Sta god da je, pokrivajte i uzivajte 🥰
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Rose iskreno nije mi jasna prijateljica 😅 imaš dijete i ne znaš da spermiji mogu da prežive čekajući js, da taj "način zaštite" nije uopšte pouzdan. Tako i ovi što sam pisala gore kao ne mogu da zatrudnim dok imam menstruaciju.. I takvima se lako desi a mi ciljamo i ništa. Eh živote 🫠
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Takvima “bez brige i pameti” se i uhvati…
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
I ja oduvijek govorim da ne mogu shvatit kad netko kaze da se dijete neplanski "dogodilo". Kako, ako znas kako djeca nastaju, ne moze se "dogoditi", nije palo s marsa samo od sebe 🤦♀️
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Nekima neplanski a nama ni planski ni neplanski. Živote spuštena roletno😅
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Pozdrav ženice,
Ne znam jel pišem u dobroj temi ili ne, ali već sam luda 😅
Zadnju menstruaciju dobila 21.10., ciklusi 30-31 dan. Iduca vještica treba doc sutra ili u petak.
Ovulacija je bila 7.11., a odnosi svaka 2 dana od pocetka plodnih dana. Trudili se jesmo 😅
3 dana nakon ovulacije krecu bolovi ko menstrualni probadanja u janicima, bolovi u leđima. I u ponedjeljak je sve stalo. Radila sam u ponedjeljak clear blue test onaj kao 6 dana prije i bio je negativan. Jučer u prvih 5 min pojavila se tolko tanka crta da se jedva vidjela, kasnije se zaplavila. Jutro crta u prvoj minuti vidljiva al jedva, kasnije vidljiva golim okom al ono isto ko i jucer. Meni u ponedjeljak nesto sve cudno, tlak mi se smanjio a inace imam nizak, vrtoglavica, slabost drhte noge, jucer ujutro isto tako, ista slabost vrtoglavica, navecer krenula mucnina, sto god pojedem il pomislim pojest meni se zeludac dize. Jutros ista stvar, osjecam se ko 💩, mucnina nagon za povracanje, tupa skoro neprimjetna bol u ledima i ispod pupka, umor.
Imam li se cemu nadati?
Ovo bi nam bila druga bebuška, nadam se da se primila iz prvog pokusaja.
Zanima me dal su vama ti clear blue rani testovi pokazali ispravno ili su sumnjivi? Vidim da se svasta pise o njima, pa vise nisam sigurna da je to sto vidim na svom testu ispravno 🥲
Ako i je trudnoca jel normalno da je tolko slaba crtica?
Bok, koliko znam testove je najbolje raditi u razmaku 2 dana, onda se bolje vidi koliko crta tamni. Najsigurnije je da izvadiš betu da vidiš ako se pravilno dupla. Nadam se da će sve biti uredu 😁🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Kao što jasamja kaže, beta se dupla u 2 dana i tako crta tamni. Čim ima crte ima i bete. Najbolje da je izvadiš da vidiš tačne brojke 2-3 puta u razmaku od dva dana između svakog minimalno. Sretno 🥰
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Izvini, samo pitanje… Jesi ti nama došla nabiti na nos svoj pozitivan test i pohvalit se kako vam se odmah uhvatilo iz prvog pokušaja? Ako jesi, promašila si temu i sama se isprati.
Ako zvučim grubo, neka sam. U opisu si već napisala kada ti je pregled i sve ostalo a nas pitaš jesi li trudna. Ne razumijem potrebu da nam stavljaš sol na ranu. Jasno piše na početku teme da je za žene koje hvataju ovulaciju. Imaš temu za trudnice pa tamo tipkaj.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Micicaaa, clearblue inace ima tendenciju da baca te evaporacijske liniie koje su dosta tanje od obicne. Ako imas fotku , nabaci link
Tratincice, oprosti meni je to bas jako grubo od tebe. Msm da je ovo u potpisu za proslu trudnocu, nema potrebe za ovakvim nacinom komunikacije. Stvarno cisto sumnjam da je dosla nama tu nabijati na nos pozitivan test.
Vjerujem da ju muci cinjenica sto je u pitanju clearblue test i cinjenica da baca cesto evaporacijske.
Hocemo se bojati sve stavit tu pozitivan test onda jednog dana, akoBogda?😅
Kuzim da smo sve nervozne i ljute, al nema smisla iskaljivat se na nepoznatoj osobi..nista necemo postic s time.
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Ma daj molim te, kakva slučajnost da je i u prošloj trudnoći dobila + na današnji dan.
Neka sam gruba, ne zanima me!
Ne treba se nitko bojati staviti pozitivan test, jedva čekam vidjeti vaše!
Padobranci s pozitivnim testovima nisu dobrodošli i tema nije za njih. Žene ovdje se bore mjesecima i godinama za taj plus i nije u redu doći i pohvaliti se kako je uspjelo iz prvog puta, pitati je li trudna dok joj u potpisu već stoji kada ima pregled.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Slazem se s @tratincica, ovo je tema gdje zene POKUSAVAJU ostati trudne i imaju traume od tih neuspjeha i silnih pokusaja i skroz je neprimjereno past s neba na temu i pisati o uspjesima iz prvog pokusaja. Nikako nam se nisu pokazali clear blue ni drugi testovi jer do trudnoce ne dolazi.Promasena tema
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Ok , ocito sam ja jedina koja odskace misljenjem.. meni je to sve too much malo :)
Kako god, drzte se cure i da svi docekate svoj zeljeni plusic sto prije ❤️
Ja cu malo off 😄
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Mislim da nije čitala naše komentare, jer da je, vidjela bi da nije primjereno grupi. Ipak, sretno u trudnoći!
Ajme eskalira sve za čas 😅
Tratinčice ja se slažem ali jesi gruba. Definitivno jeste promašena tema ali opet gledam da ne budemo baš grube, možda bismo nekome trebale kao onoj što je trolala ali eto. Sve u svemu kontam kad joj kažemo da je trudna da će otići na teme beba, svi znamo da postoje ovakvi kojima uspije iz prve i koji i pored prošlih trudnoća ne znaju pročitati pozitivan test i kako funkcioniše beta. Vjerovatno nisu nikad imale problema pa ni ne shvataju kako se žene osjećaju ovdje..
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Pa mislim,"uspjelo iz prve". Evo meni je skoro svaki put iz prve se primilo, pa sam imala kiretaza toliko da bi vam suze na oci krenule kad bi pricala sto sam sve prosla. Na kraju je prosla i prek godine dana pokusavanja da bih ostala trudna i zadrzala trudnocu do kraja.
Kao da je pozitivan test garancija icega.
Jednostavno, cura vjv nije ni citala komentare iza, ne mislim da je dosla s namjerom biti zlocesta ili sto vec.
Fino joj se kaze da proba nac odgovor na drugoj temi, a ne ovako se otrest. Smijesno mi pomislit da je dosla tu provocirati ikoga od nas, a ne poznajemo se uopce.
Evo to je samo moje misljenje, sve smo tu sa istim ciljem i da budemo podrska jedna drugoj..a ne lose namjere ikakve. :)
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Želim joj sretnu i uspješnu trudnoću, kao i svakoj drugoj trudnici.
Samo i dalje mislim da je pogriješila temu. Od svih ponuđenih tema na prostranstvima ovog foruma baš je na ovu došla pohvaliti se. Na samo ovih 5 stranica koliko smo do sada ispisale ima nekoliko srušenih nada, negativnih testova, suza i tuge. Da ne govorimo o 7. dijelu teme…
Ne znam, po meni je njezina objava trollanje i ne zaslužuje lijep i pristojan odgovor.
Tko misli drugačije, neka slobodno odgovara kako misli da treba, svi imamo svoje mišljenje i pravo izbora. 😊
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Bez loše namjere moje mišljenje je isto da ne treba bit grub ali isto tako da ako si napravila profil i krenula s komentarima bilo gdje otvorena si da dobiješ različita mišljenja jer je to internet i različiti su ljudi. Ja lično ne bih bila gruba ali sam to ja iako me povrijedilo. Ali mora bit svjesna gdje je došla i da neko hoće bit grub ako ga nešto povrijedi i to je ok, svaka reakcija je ovdje ok. Ako odlučiš komentarisati u neku temu bar pročitaj zadnje 3 stranice komentara da stekneš utisak o čemu se radi i da li je tvoj komentar primjeren. Neko će ti poželit sreću neko će biti otresit u biti imamo isto mišljenje - komentar nije za ovu temu
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Didiia, potpisujem!
Meni je njezina objava gruba, što ćemo sad? U skladu s tim sam ovako i reagirala. Ne mogu glumiti pristojnost ako me nešto povrijedi. Tko može ostati smiren, svaka čast. Što kažeš, u online svijetu moraš biti spreman na sve vrste komentara, jebiga
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Svakako je falila temu, ali ne virujem da je žena namjerno, a u potpisu je sigurno prošla trudnoća. Čak nam ova nova tema i je o simptomima i negativnim testovima, nažalost...
Smatram da nam je svima samo gore ako se ovako grubo ponašamo, jer onda osjećamo još veću nervozu i pritisak, i tako bi tribali biti i grubi prema našim prijateljicama i ostalima koje ne muču muku koju mi mučimo?
Pa hvala bogu da im nije tako, i da nikom ne bude tako.
Micici želim sretnu trudnoću, kad vidi komentare sigurno će se prebaciti na ljetne bebe, a mi ćemo nadam se ubrzo na jesenske.
11/2018 spontani
Mango ja shvatam šta želiš reći, ali shvatam i cure koje su grube. Svima nama ovdje se i desilo svašta i trenutno dešava, ne znamo zdravstvene probleme sve jedna druge pa mislim da nema potrebe upoređivati. I da znamo svakako ne reaguje svako isto na sve i uvijek će moj posječeni prst boljeti mene više nego nečija osječena ruka. I ja sam se vrijeđala na neke prijašnje komentare upućene meni bili su mi grubi ali Bože moj nekada trebam čut tako nešto. Tu sam sama sam izabrala da to napišem i šta sad svako ima pravo komentarisati. Sve u svemu mislim da je cura otišla vidjeći komentare, želim joj sreću u trudnoći. Ovo je tema za cure koje se bore prirodno ostat trudne i ostaje tako 😁
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
https://ibb.co/mChKm7YM
Ja se bližim.. kao sto je i prikazano na uzv.
Gdje su vasi testici?! Hcg lh?
Znači trakice i uzv se slažu, odlično. Približava se peak. Pokrivate li? Naravno da jeste😂😂 nego idete li svaki dan ili je neka druga taktika?
Ja iskreno ne znam je li mi bila ovulacija, u ponedjeljak sam imala probadanje i puno sluzi, jučer manje sluzi, danas isto malo. Nešto mi rano ponedjeljak za ovulaciju, a opet tko će znati. Svakako ciklusi lude zadnjih par mjeseci, tako da može biti a ne mora. Kako god, tri dana za redom je obavljena akcija i opet jučer nakon dan pauze. Znači od ovog ciklusa mogu očekivati veliko ništa, ali svakako mi je to i bio cilj. Odmoriti glavu a umoriti tijelo😉😂
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Jelusicka, rekla bih da ce ti peak biti kroz 24h def. Slazu se uzv i trakice svakako hehe
Jel osjetis ovulacijsku bol ikad?
.
Meni je krenula trakica svijetit nakon peaka, tako da to je to. Jucer pokriveno 2x, i danas jos jednom ...i par dana prije ofc haha i to je to 🤞
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Sretnooo pokrivanje! 🤞
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Što kažu cure trakice i uzv se slažu znači sve 5 😁 sretno u pokrivanju da dočekaš novu godinu sa bebicom u trbuhu 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
sretno u pokrivanju
11/2018 spontani
Super 👍 samo akcija i puno ljubavi 😍
Nekako mi se čini da smo u ovom ciklusu sve dopuštene oko lova na ovulaciju 😁 možda nam ovo stvarno svima donese sreću 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025

Izvadila sam jutros betu i sad mi žao jer je beta 4,5. A krvarenja je bilo sinoć, od jutros ništa. Bar malo više vjerujem tijelu simptomi su bili pravi. Tratinčice pridružila sam ti se..idemo se sledeći mjesec odmorit i uživati malo bez brige i pameti
Joj @Didiia zao mi je..❤️ nemam nista pametno i utjesno za reci, al barem znas da nisi bila luda i umisljala simptome!!
2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Znači simptomi nisu umišljeni. Neka si izvadila, ako ništa potvrdiš sebi da nisi luda. Bar se ja mirnije osjećam kasnije, znam da nisam prolupala nego se stvarno nešto pokušalo dogoditi.
Žao mi je, bilo je baš obećavajuće. Kažu da nakon biokemijskih trudnoća imaš veću šansu u idućim ciklusima.
Idemo jako dalje♥️
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Žao mi je 😔 nemam ništa pametno za reći 💔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Žao mi je Didiia, al sad znaš da ništa nisi umislila.
Odmori i odtuguj, uživaj u ovom ciklusu i Božiću pa šta bude
11/2018 spontani
Da bar potvrda da nisam umislila. Baš se osjećam iscrpljeno, nadam se da će na MPO biti bolje. Tada ću i gin reći ovo sve da nije možda u meni neki problem zašto neće da se održi. A možda samo još uvijek nije suđeno
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Progesteron ti je bio odličan tako da nije do toga. Možda postoji još nešto što bi valjalo provjeriti mada sumnjam da je do tebe. Vjerojatno je neka greška u samom plodu i tijelo ga je odbacilo. Nažalost događa se i češće nego mislimo.
Nije utjeha, niti te išta sada može utješiti ali za koji dan ćeš biti kao nova, vjeruj mi. Ja sam evo nakon 10ak dana prešla preko toga i nastavila dalje. Doći će i nama naša rainbow bebica, ne sumnjam u to. Sigurna sam da će stići u pravom trenutku i onda ćemo zaboraviti sve ove muke i suze.🥰
Kupila sam si knjigu “Kad tijelo kaže ne”, pročitala sam par poglavlja i mogu vam reći da je velika većina toga u glavi. Mi smo stalno pod stresom hoće li se uhvatiti, radim li sve dobro, možda je u meni problem, jesam li dobro jela, jesu li mi noge hladne… I naravno da mrva ne može ostati. Ja sam se ovaj mjesec opustila, sljedeći ću još više, jer ne mogu odmah otpustiti tone stresa navučenog od kad smo saznali dijagnozu. Više ne razmišljam jesmo li pokrili, je li umišljam, je li me stvarno boli, hoće li se uhvatiti… Previše sam se potrošila, želim se vratiti. Puno se bolje osjećam ovaj mjesec, sretnija sam, smijem se, šalim se, živim. Muž je isto primjetio i odmah je i on sretniji. 😊
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
Btw knjiga ima i u pdf-u online, našla sam jedino na srpskom, ali svejedno, jako je korisna pa možete baciti oko. Nastavljam čitati ovih dana, ali i ovih par poglavlja što sam do sada pročitala mi je pomoglo.
Nadam se da će još nekome🤗
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
10/25 oligozospermia
11/25 biokemijska
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji