Purko, sretno danas. Kad imas pregled?😊
Hvala ti, u 14:00 sam. Evo upravo izvadila krv pa ce sve skupa bit na pregledu 🤞🏻
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
💉Gonal, Orgalutran, Ovitrelle, Decapeptyl
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ajmooo cure s novostima sa uzv danas 💪
Mango i ti javi ako testiras opet (ako si manijak kao ja pa ces sad testirat danima 😂), da gledamo kako crtica tamni 😍
Ja imam vec izrazene mucnine, skoro pa sam na rubu da se ispovracam...i sa prvom mi je rano krenulo, al ovako bas i ne.
Budem poslije posla uzela zalihu testova, jer cu betu tek u pon.😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango ja mislim da je to to, prava trudnica nasa 🤰🏻❤️
Hvala MissD javim sve 🤞🏻
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Mango uhh, bas rano. Nadam se da je to nesto prolazno samo da osjetis da si trudna 😀😀
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Mozda sam nesto lose pojela samo 🥲 mislim se da je premala beta da tako mi reagira
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Uff, da, baš rano, internet veli da obično krenu između 4. i 6. tjedna, pa bi možda i mogle biti 😅 ali možda i neka crijevna viroza :D
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
A ne znam, sa malom sam 4+5vec rigala na sve strane tako da predispoziciju za tako nesto imam😂 al ovo bi bas bilo hardcore ipak,3+6 sam
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Rinolada imas ti mucnine ili ikakve naznake? Ja zasad nista
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
MissD, nemoj oko tog brinut, ako zato pitas Rinoladu za mucnine.
Msm da je moj zeludac samo osjetljiviji jer imam gastritis (ako je ovo uopce od trudnoce)
To je bas individualno, hrpa zena nema ni 1dana mucnina i ima savrsene trudnoce. Frendica je isto trudna bila kao i ja, ona je letjela a ja zakovana za kauc i wc solju. Stv nema pravila.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ma ne brinem, zahvalna da nemam i nadam se da nece ni doci 🙈
Ovako je pitam, da vidim kako joj ide, ima li ona te borbe 😀
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Kod mene isto niiišta, nikakve mučnine, umor, ma čak mi ni sise nisu toliko nabrekle :D bolnije jesu i malo veće, ali kak mi žene pričaju da im bude, moje ni blizu. Da, evo baš jučer ta prija koja je objavila, ona je 13 tjedana, kaže da nije imala uopće mučnine. Dijelom si sretan što je tak, dijelom si sumnjičav :D
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ⏳️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Ja evo ne znam šta da kažem i mislim. Na lijevom jajniku (gdje je u pon bio folikul od 9,5mm) sada nema ništa. Na desnom uz endometriozu ima veći folikul od 12mm. Ponovo jebeno ponovo uz cistu. Zašto i kako se vodeći “prebacio” s jajnika na jajnik ne znam, ovo me tako ubija u pojam, opet sam imala sesiju krokodilskih suza u autu. Idem opet u pon da vidimo gdje smo
Neka si se isplakala i izbacila to, ja virujem da taj od 12 mm ce biti jako lijep i kvalitetan za 4,5 dana! Navijam na najjace da bude tako i biti ce! ❤️🐞🫂
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
A Moon, gle
Ako i bude vodeci na tom jajniku, dobit ces stopericu i bit ce rijeseno. Ta jajna stanica je sad manje bitna, bitno je da ovuliras,a uz stopericu budes i to je to
Znam da si tuzna, i ok je da places. Samo probaj gledat da je sve rijesivo.
Ne kuzim se bas u te stvari al ovako laicki jel
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Ne razumijem se ni ja, hvatam okolo kako znam.. Valjda ću dobit štopericu, ne znam, najviše me boli što više ne prepoznajem samu sebe. Ne znam šta tijelo izvodi i pokušava ali evo pratimo sad taj folikul..
👩🏻🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬 DFI 26%
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
6/26 FET ⏳
Dobro si napisala, tijelu treba samo LH skok, da ciklus “odradi” prirodno ovulaciju, jer ide blastica nakon ovulacije.
Tako da sigurna sam da ce to uz stopericu biti odlicno 🐞🤞🏻
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ma tebi sad nije ni vazna kvaliteta jajne stanice ni kakva ce biti ovulacija, vazno ti je samo da se dogodi tako da ne zamaraj se s koje je strane ni jel uz cistu ili ne. Folikul je lijepe velicine i do pon ce jos sazrijeti. Isplaci se i onda se probaj opustiti, uz stopericu se to sve izregulira. Grlim te ❤️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Kako ciklus odmice, tako se dominantni folikuli izdvajaju. Neki odustanu u nekom trenutku. Pa neki drugi preuzimaju dominaciju, onaj najjaci vodi ustvari. Bas cista stvar prirode
Tako da, nije ni bitno na kojem je jajniku , bitno je da ovuliras sad i da idete u transfer a to ce se i dogoditi🥰
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Baš ću u pon pitati za štopericu. Izbilo me to jer je opet uz cistu i sad da se desi da opet ne pukne.. do ponedjeljka luda
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Mene su jutros opet probudili jaci menga grcevi tako da moon do iduceg tjedna gubimo zivce zajedno. Jos 7 dana imam do novog uzv, tocno da izludim skroz. Ovo je skola strpljivosti, nista drugo
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Moon žao mi je što nisi dobila vijesti kakve si očekivala ali slažem se s već napisanim. Važno da se ovulacija dogodi, blastice su ti već spremne. Vjerujem da će to biti super kroz par dana. Isplači se, na ovom putu sve je dozvoljeno, bit će ti lakše kad izbaciš to iz sebe. Šaljem zagrljaj♥️
MissD menga grčevi me i sada nekad probodu, prestali bili par tjedana i sad opet. Širi se sve, pa je to normalno. Šteta što se priroda poigrala i nije trudničke nimalo razdvojila od menstrualnih nego su isti😭
Purko sretno danas na pregledu!
Mango slikaj nam testiće🤞🏼🥳

👩🏻31 - ✔️ | 🧑🏻31
7/25 - OAT | 10/25 - oligozoospermija
pokušavamo od 10/24
3/26 ➕
Hvala tratinčice ❤️. Baš su me ponijele emocije danas iako nisu nužno loše vijesti ne želim da završi kao prošli ciklus. Uvijek sam imala redovne ovulacije 😔
MissD drži se ❤️. Vjerujem da je strašan osjećaj ali isto tako i da je sve u redu s bebanom. Izdrži do uzv, onda ćeš strijepiti do sledećeg i tako za djetetom dok ne umreš 😅
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Tratincica malo mi je lakse kad to kazes. Bas kako moon kaze, ova briga kad krene vise nikad ne staje. Samo se tema mijenja 😂🤦♀️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Moon, a neeee, ma kakve suzeeee! Sve su već cure napisale, nemoj se uopće opterećivati kakvo je to jajašce i gdje je. Znači ono uopće ne mora biti ne znam kakve kvalitete. Tebe čekaju tvoje blastice i jedino je bitno da ovuliraš! Meni tih 12mm zvuče skroz okej, bitno da se izdvojio vodeći folikul i da ide lagano prema ovulaciji. Mislim da uopće to nisu loše vijesti, samo su možda bile neusklađene s tvojim današnjim očekivanjima, pa te to rastužilo. Samo polako i smireno, u pon pitaj za štopericu, i sljedeći tjedan to lagano finaliziraš, a moguće da si ju već u pon ili utorak daš. ❤️
missD, ja ih isto imam, ali cure stalno tamo na mpo pišu te menga grčeve, evo i tratinčica potvrdila, tako da je to skroz normalno, probaj ne brinuti ❤️
FET 5/26 ⏳️
Ma briga je konstanta. Prvo da dođeš do trudnoće, pa onda briga oko trudnoće pa kasnije ne želim ni zamisliti količinu brige kada rodiš.
Ja sam i jutros poslušala srce fetal dopplerom. Malo me umiri, trudim se ne pretjerivati ali svako 4-5 dana poslušam, jutros se najbolje čulo, valjda je bebolina još narasla🥹
To je jače od nas, i ne mogu ni zamisliti koliku ćemo ljubav imati kada primimo te bebice u ruke, jaooo..
Tako da, svaka briga koju imamo je normalna. Otežavamo sebi razmišljajući, smišljajući scenarije i umišljajući svašta ali nažalost takav nam grah pao. Kamo sreće da smo slučajno ostale trudne, ne znajući ni što su plodni dani a kamoli folikulometrije, LH, FSH, IVF, stimulacija, štoperica i slično.

👩🏻31 - ✔️ | 🧑🏻31
pokušavamo od 10/24
3/26 ➕
Moja majka se i danas brine za mene tako da ta briga ne prestaje nikada, kao što sam rekla dok ne umreš.
Rinolada ma da nisu loše vijesti ali nisam to nikako očekivala, samo se bojim da ne bude isti ciklus kao prošli. Zato ću da pomenem ja tu štopericu ako neće doktorica, želim da mi uspije ivaj ciklus da odem na to more u 8-9 mjesecu.. tako sam si lijepo isplanirala 😅
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Je, nemoš pobjeći od brige, ideš od jedne do druge, samo će se povećavati, dok ne umremo. I moja mama dan danas umire od brige, zato ni ne zna da sam išla na ivf a nedajbože hospitalitirana, jer bi se pojela i ne bi mogla spavati 3 mjeseca. Nemoš protiv toga, ali mislim da se paraleno moramo aktivno truditi ostati koliko toliko sabrane i izvlačiti se iz tog potencijalnog crnila, i prije svega dopustiti sebi da uživamo, da budemo sretne! Jer život je nekad tak sjeban i ne znaš što te čeka, stvarno je šteta provesti ga u brizi i propustiti zbog toga možda neke lijepe trenutke. Jednostavno odabrat vjerovati da će sve biti okej. Lakše reći nego napraviti, da :')
Moon, razumim te ja skroz, nema goreg nego kad si u glavi oformiš plan i nahuškaš se na njega, a realnost te pogodi drekom usred čela, i lako meni biti pametna dok mi je uspjelo (za sad), ali eto, ne volim da si tužna pa izvlačim kaj mogu da zadržimo svi glavu iznad vode i prebrodimo ovo teško kako god znamo ❤️
FET 5/26 ⏳️
Ja sa svojom mamom radim pa je teško sakriti bolovanje od nje 😅. Ali se drži, jedno je dijete izgubila i znam da umire od brige za mnom sada pa var ove suze krijem i tugu koliko mogu, ne mogu ni da pojmim kako joj je kad vidi da se ja patim. Vidim da je i istraživala sama o ivfu. To je valjda majka, iskusiću i ja to. Briga dok je u stomaku, briga dok je mali, briga kad poraste.. nikad ne prestaje.
Hvala ti, ja sebi dopustim da budem tužna ovako jedan dan pa mi kasnije bude lakše prihvatit loše vijesti. Ako budu pak dobre onda još bolje 😄
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Ajme Moon, žao mi je nezamislivo je takvo nešto doživjeti, cijeloj obitelji, a mami... nema tih riječi. Drži se ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
FET 5/26 ⏳️
Moon saljem najveci 🫂
Moja mama je nazalost prosla isto, sta znaci da smo obe izgubile nekog… samo se drzite zajedno i cuvajte se ❤️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
purko žao mi je cure, život je presjeban, ne znam što drugo reći
FET 5/26 ⏳️
Purko 🫂
Rinolada nisam htjela da mračim cure oprostite.. prihvati se i nauči se živjeti s tim, ne prođe nikad ali se nauči. Svakakve stvari se dese u životu i lijepe i ružne, bitno je da smo pozitivni, ovako se nekad isplačemo i guraj dalje 🍀
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Ajme cure 😢 zivot bas pise price. Grlim obje 🫂❤️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Evo i mene nakon kiše suza.
Dobar odgovor jajnika, 7 na lijevom, 3 na desnom. ALI lijevi jajnik otisao u jos vece visine, tocno iznad maternice, i sanse su sad realno nikakve da se spusti i da se aspirira… polazem sve nade u ova 3, da nisu prazni i da cemo bar nesto dobiti, a moram bit spremna da nece biti nista.
Sutra ide dual trigger, u pon ujutro aspiracija.
Bit ce onako kako mora biti i nemam sta napraviti jbg
Joj draga purko, baš mi je žao ovo pročitati.
Nemam ti što pametno reći osim da se držiš i da ti ne umre nada. Pomolit ću se danas i za tebe i za moon, da ipak sve izađe na dobro sljedeći tjedan. Nadam se da su ta tri folikulića odlična i da ćete dobiti koju blasticu na kraju svega. Stvarno nije fer da itko mora prolaziti sve to… Drži se i šaljem i tebi jedan virtualni zagrljaj.♥️

👩🏻31 - ✔️ | 🧑🏻31
pokušavamo od 10/24
3/26 ➕
Neka si se isplakala ali mislim da si prošla kao i ja - nisu nužno loše vijesti ali definitivno nisu očekivane. Nije sve izgubljeno, vjerujem da su ta 3 dobitna i da nijedan neće biti prazan. Ovo je i dalje naš ciklus ne damo se 🫂❤️
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Purko, onda vjerujemo u ta tri da ce biti savrsena za tebe ❤️
Znam da nije ono sto si ocekivala, al idemo s tim sto imamo..i tri nije mala brojka svakako🙏❤️
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Purko i u mojim si molitvama, da ova 3 rasture 🙏 i 3 su ti dovoljna, bitno je da su kvalitetni 🤞
Kako se to dogodi s jajnikom? Sto je sad uzrokovalo da se pomakne?
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Hvala cure ❤️
MissD kako je narasta nije mu bilo dovoljno mista pa ga je gurnilo prema gori. Ja se nekako nadam kad oni jos narastu do ponediljka, da ce ce se spustiti i da dr to uspiti mozda jos stisniti malo rukom i dovatiti nesto.
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Draga purko19, bit će kako mora biti, ali još ništa nije gotovo. Žao mi je zbog situacije s lijevim jajnikom. Držim fige za ova 3 folikula i da aspiracija prođe što bolje! 🙏🏻❤️
Ajme draga purko žao mi je i baš mi je teško ovo pročitati. Baš sjebano za lijevi jajnik, a znam da si pisala za njega da je aktivan i nekako si pretpostavljam očekivala da bi on mogao dobro reagirati. Evo čitam malo po internetu, vele da u toj situaciji se ne može ići na ovaj standardni način, ali da ipak postoje neke opcije i da se ponekad može dohvatiti dio stanica. Čitam da je moguće i kroz maternicu napraviti punkciju, ako se procijeni da je sigurno... ili to što pišeš, uz malo pritiska korigirati položaj. Vjerojatno će doktori procijeniti na licu mjesta u ponedjeljak... Ne znam evo, najbolje se pripremiti da budu 3, a nadamo se da će se ipak možda uspjeti ubrati nešto i s lijevog
❤️❤️❤️
FET 5/26 ⏳️
Da isla sam i ja bas procitati, ali mislim da u privatnoj poliklinici nece puno riskirati, jedino znam da ce napraviti sve sta se moze.
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Dati će sve od sebe, to je sigurno... sretno sretno sretno draga purko, mantrat ćemo cijeli vikend i odašiljati energije u svim smjerovima, dubinama i visinama ❤️ situacija je daleko od idealnog, ali nije bezizlazna i nije bez šanse 🫂
FET 5/26 ⏳️
Tako je! Ne odustajemo ni pod razno, i mantramo samo pozitivno ❤️🐞
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ja se sjećam da je meni rekla da neće moći doći do folikula na desnom jajniku zbog endo jer blokira folikule, na kraju je ipak uspjela. Ne znam kako bila sam u anesteziji 😅. Znam da nije ni slična situacija ali nekako ne nadamo se a opet oni učine sve šta mogu, vjerojatno je rekao da su male šanse da ti ne bi ulio lažnu nadu. A dobre vijesti se uvijek lako prime. Molim se za nas da nam ovaj ciklus izađe dobro, onako kako želimo i kako smo zaslužile. I da dobiješ samo 3 js to neće biti samo 3 nego čak 3, mantraćemo da sve šta dobiješ dođe do blastice 🤗
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Purko tebi se odmah vrati borbeni duh i pozitiva, nema predaje 💪
Sto znaci dual trigger?
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Isplakala sam se, odtugovala, i svatila po 100ti put da nista vise nije u mojim rukama.
Tako da mogu ocekivat lose, ali se moram nadati najboljem jer nema druge, Moon i ja smo trudne ovi misec 🤞🏻🤞🏻
MissD to je kombinacija ovitrelle i decapeptyl, koliko sam skuzila kao zastita od OHSS.
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Purko amin 🤞
Isto sam dobila decapeptyl sa objašnjenjem da sprječava ohss i na kraju stvarno sve bilo okej 😄. Tako da je top što su ti i tu dali
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
https://ibb.co/DDKxZXNt
Ok nakon ovog testa se prestajem testirati🙈 popodnevni urin
Ovo je prekrasno 🥹🥹❤️❤️
Trudnice nasa 🤰🏻🥰
neka sve bude skolski i dosadno, i da nam vase zive i zdrave bebice dodu u razmaku od par dana 🍀❤️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
😍😍😍😍 top!!
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Prekrasna je 😍. Ispraznićemo temu skroz 😄
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Divno!😍
Čestitam i neka sve nastavi u najboljem mogućem redu♥️🤞🏼

👩🏻31 - ✔️ | 🧑🏻31
pokušavamo od 10/24
3/26 ➕
Divan testić ❤️
FET 5/26 ⏳️
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji