Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarkIvy
    16. Prosinac 2022. 10:18

September hvala!

11/2023. curica

mama94
    18. Prosinac 2022. 22:31

Pozdrav drage , koristim Lh trakice zadnjih par mjeseci, medjutim primjetila sam da mi trakice ne tamne postepeno nego npr. Jedan dan nema crtiće,idući dan se pojavi svjetlija ,pa idući je nema pa se pojavi svjetla pa onda još svjetlija pa onda dva dana mi obje budu isto tamne crtice (valjda ovulacija (,ali zanima me da li je uopće normalno da mi se te crtice ne tamne postepeno?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png

03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
    08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan

12/2023.-nova trudnoća🌈
    01.03.2024.-nifty uredan,curica

MBM🐬🍀💕
    18. Prosinac 2022. 23:32

Evo mene cure moje. Dana mi je 4dc. Zakasnila je 2 dana pa dosla. 
    Bella1985 uposi me za 15.01.

Tratinčica123
    19. Prosinac 2022. 09:11

kiki13

Jutro curke!
    Ja ipak nisam odolila pa sam pisnula test i ulovila prvu sjenu u zivotu! Apsolutno sam realna i necu se jos veselit jer je ovo najjeftiniji test s ebaya, a svaceg smo se tu nagledale, al nikad niti ovo dobila nisam 🙈
    https://ibb.co/ZBdP0LR
    Slikan je suh jer sam se skrivala od muza koji mi je zabrania da radim ista do sljedeceg tjedna 😂 al vidilo se odma dok je jos bia mokar
    Pa sad… Vidit cemo 😅

OMG, ja sutra očekujem neki od 10mlu, neki bolji 🤞
    Ja imam tako dobar feeling 🤞🤞🤩🤩🤩🤩
    Pišni nam sutra nešto, ovom ne vjerujem ništa, znaš kakve sam ja imala..  😔
    DAJ bože 🙏🙏🙏🙏🙏
    .
    Anchyyy, jel danas pregled? Sretno!❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Garawa¤
    19. Prosinac 2022. 09:26

kiki13

Jutro curke!
    Ja ipak nisam odolila pa sam pisnula test i ulovila prvu sjenu u zivotu! Apsolutno sam realna i necu se jos veselit jer je ovo najjeftiniji test s ebaya, a svaceg smo se tu nagledale, al nikad niti ovo dobila nisam 🙈
    Slikan je suh jer sam se skrivala od muza koji mi je zabrania da radim ista do sljedeceg tjedna 😂 al vidilo se odma dok je jos bia mokar
    Pa sad… Vidit cemo 😅

Kiki ja vidim lijepu crtu.. 
    Jesi primala kakav booster? Hcg injekciju prije feta? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Zebra
    19. Prosinac 2022. 09:32

kiki13

Jutro curke!
    Pa sad… Vidit cemo 😅

🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 ovo izgleda super, čekamo sutra idući! 😊😊😊

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Tratinčica123
    19. Prosinac 2022. 09:34

Anchyyy

Tratinčica123

kiki13

Jutro curke!
    Pa sad… Vidit cemo 😅

OMG, ja sutra očekujem neki od 10mlu, neki bolji 🤞
    Ja imam tako dobar feeling 🤞🤞🤩🤩🤩🤩
    Pišni nam sutra nešto, ovom ne vjerujem ništa, znaš kakve sam ja imala.. 😔
    DAJ bože 🙏🙏🙏🙏🙏
    .
    Anchyyy, jel danas pregled? Sretno!❤

Jojj je i sve me frka što će nam reći i di će nas slati na pretrage, koliko ćemo dugo čekat još do postupka?? 100 pitanja u glavi 🫣🫣🫣

Sjeti se uvijek nas i bit će ti lakse😂😂
    Neizvjesnost i tapkanje u nepoznato😤😖
    Ajde, baš me zanima što će vama reći i što ćete morati dalje..😁 javi! 
    Čuj..  bolje se i par mjeseci lijepo pripremat za postupak i onda da upali iz prve, nego srljat u postupke a možda postoji problem koji se mogao riješiti, samo strpljivo , bit će sve ok 😁

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

mama94
    19. Prosinac 2022. 10:26

kiki13

mama94

Pozdrav drage , koristim Lh trakice zadnjih par mjeseci, medjutim primjetila sam da mi trakice ne tamne postepeno nego npr. Jedan dan nema crtiće,idući dan se pojavi svjetlija ,pa idući je nema pa se pojavi svjetla pa onda još svjetlija pa onda dva dana mi obje budu isto tamne crtice (valjda ovulacija (,ali zanima me da li je uopće normalno da mi se te crtice ne tamne postepeno?

Jel piskis uvik u isto vrime? Ne pijes puno, zadrzavas mokracu bar 3 sata? Moze on varirat u danu, a ako uhvatis pik mislim da je to sve ok

Ne piskim bas uvijek u isto vrijeme u danu npr. jedan dan navečer oko 10, a idući možda i oko 12 u ponoć (prije tuširanja uvijek se testiram),ali imam i blagi PCOS pa sad nzm da li mi zato trakice ne jačaju nekim “redoslijedom”. Bila sam i na folikulometriji par ciklusa i utvrđeno je da mi izostane svaka druga ili treca ovulacija, Ugl godišnje ih imam oko 8-9.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png

03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
    08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan

12/2023.-nova trudnoća🌈
    01.03.2024.-nifty uredan,curica

Trish2022
    19. Prosinac 2022. 10:56

Kiki i ja vidim crtuu, držim figeee da je to to 🤞🤞
    Bebolina žao mi je zbog M, ali sad u nove pobjede, pa da bude novogodišnje čudo 
    Anchy sretno na pregledu! 🤞

Evo meni danas 8dc, ne znam kad da počnem pišati, muž dolazi u srijedu i bit će doma taman sad do nove godine pa se nadam nečemu... mada kako je do sad bilo, sumnjam da će bit ovulacija, al sad ću još ovaj ciklus ovako, pa se nadam u siječnju nekom detaljnom pregledu privatno.

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

September
    19. Prosinac 2022. 11:02

kiki13

Jutro curke!
    Pa sad… Vidit cemo 😅

Ajmeee 😃😃😃 daj za sutra kupi jos 2 razlicita testa haha ali vjerujem da je to to! 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.