Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tuzna93
    23. Listopad 2022. 20:46

Anchyyy

Mara53

Anchyyy

https://ibb.co/tDTxqjvPonovila s ovim, imam još gravignost ultra njega bi ujutro. Jutros sam dobila iscjedak malo mrvicast i stavila sam vaginaletu koje sam imala sto mi je ginekolog dao a nisam ih uzimala prije pa su mi ostale, ako je zbilja trudnoca morat cu kupit neke koje mogu u trudnoci. Koristila sam antibijotike jake za zub pa me ne cudi da je tako, svasta sam uzimala u ovom ciklusu, jednostavno necu se nadat puno, nakon spontanog i dvije bokemijske strah me i ne nadam se puno. Kako bude.

Super vijesti!! Znam da si rekla da ste u pripremi za mpo.. ovo je sad uspjelo prije mpo ili?

Da prije mpo, čekamo termin kog genetičara.

Odlicno!! Koji je recept uspjeha? Mi pokusavamo sada svaki drugi dan od 10-20 dc pa mozda je to recept, ne znam vise..:

31oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    3 neuspjela ivf
    Svi nalazi uredni

Garawa¤
    24. Listopad 2022. 07:33

DarkIvy

imam jedno pitanje, možda netko zna..
    Dakle počela sam pratiti bbt. Nije idealno jer nisam uvijek mogla u sasvim isto vrijeme, plus bila sam bolesna negdje taman iza ovulacije (jedan dan temperatura koje nema na chartu), no meni se činilo da vidim porast bbt, koji bi trebao ukazivati na ovulaciju..
    Ipak taman sam pred kraj ciklusa bila kod ginekologice koja mi je rekla da vidi cistu što znači da je ciklus bio anovulatorni.. i sad si mislim, što može biti porast temperature a da nema ovulacije?
    https://postimg.cc/XrtPP4yf
    Hvala:):)

Ja mislim da ne može.. 
    BBT je siguran pokazatelj O ukoliko se prate svu parametri mjerenja.. tj. mjerenje u isto vrijeme svaki dan.. odstupanje 15 min tamo ovamo.. prostorija u kojoj spavamo.. ukoliko se mjeri i ustima..postoji mogućnost razlike jer npr.mozes spavati otvorenih usta i taj puta BBT će biti ništa..  
    S cistama  nemam iskustva..  i nemam pojma dal se pored folikula koji je pukao..ostatak antralaca može pretvoriti u cistu. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    24. Listopad 2022. 07:35

Anchyyy

Cure moje ipak ništa ne znam što bi rekla ili je još jedna biokemijska u pitanjuhttps://ibb.co/fQMfbgJhttps://ibb.co/JmkD0kD, jednostavno je ovo previše za mene, malo ću se maknuti s foruma.

Frer ti je zajeban jer je baš osjetljiv..i mora se pročitati za te 3 min.. jbg ga.. za cb i ptice na grani već znaju da nije nizašta..
    Ovaj je trebao pokazati makar sjenicu .. a ja na ovom od jutros ne vidim ništa.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

DarkIvy
    24. Listopad 2022. 07:48

🖤Garawa🖤

Ja mislim da ne može..
    BBT je siguran pokazatelj O ukoliko se prate svu parametri mjerenja.. tj. mjerenje u isto vrijeme svaki dan.. odstupanje 15 min tamo ovamo.. prostorija u kojoj spavamo.. ukoliko se mjeri i ustima..postoji mogućnost razlike jer npr.mozes spavati otvorenih usta i taj puta BBT će biti ništa..
    S cistama nemam iskustva.. i nemam pojma dal se pored folikula koji je pukao..ostatak antralaca može pretvoriti u cistu.

Hvala puno na odgovoru! Ne uspijevam guglajući naći odgovor, i uglavnom nalazim da raste temp radi progesterona, a on se luči jedino kad je bila ovulacija.. Nema valjda detaljnije na netu, ali ću potražiti o ovome može li se formirati cista ako je oslobođena jajna stanica...

11/2023. curica

Garawa¤
    24. Listopad 2022. 07:58

DarkIvy

🖤Garawa🖤

Ja mislim da ne može..
    S cistama nemam iskustva.. i nemam pojma dal se pored folikula koji je pukao..ostatak antralaca može pretvoriti u cistu.

Hvala puno na odgovoru! Ne uspijevam guglajući naći odgovor, i uglavnom nalazim da raste temp radi progesterona, a on se luči jedino kad je bila ovulacija.. Nema valjda detaljnije na netu, ali ću potražiti o ovome može li se formirati cista ako je oslobođena jajna stanica…

Može,  čista žutog tijela.. 
    Ne znam što ti je točno gin rekao.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    24. Listopad 2022. 07:58

Cista* 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Trish2022
    24. Listopad 2022. 08:09

Nisam baš bila aktivna kroz vikend i sad vas čitam da nadoknadim...
    Žao mi je Anchy, već sam mislila dok dođem do zadnje stranice da ću ti moći čestitati.
    September drago mi je da sve ide kak treba 
    Ja sam pišala cijeli vikend i nisam došla dalje od ovoga:
    https://ibb.co/pZNFfNG
    Ne tamni ništa, čak mi se čini da je još i svijetlije... a nisam ni duphaston krenula piti od 11dc nego samoinicijativno čekam 16... danas sam 13dc i trakica još ništa ne pokazuje, a muž otputovao na drugi kraj svijeta... tak da ništa ovaj ciklus. 
    Malo čitam te vaše simptome i za vrijeme ovulacije i kasnije, i čini mi se kao da sam ja s Marsa jer mi nikad nije ništa, niti me sise bole niti ikakvi iscjedak (naprotiv, suha sam ko barut), eventualno me bolio desni jajnik, prošlo ciklus lijevi, ali ništa previše i to sam osjetila sad dok ipak malo više osluškujem svoje tijelo... čak i prije menge ponekad imam grčeve, većinom ih nemam...

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

DarkIvy
    24. Listopad 2022. 08:16

🖤Garawa🖤

Može, cista žutog tijela..
    Ne znam što ti je točno gin rekao..

Hvala! 
    evo našla sam ovdje, ako nekoga još će zanimati: https://postimg.cc/rDnGPs6s 
    Na žalost ne znam točno koja je bila, nije mi rekla ginekologica, s tim da ne bi vjerojatno ni percipirala..

za ove ciste svugdje piše da ne bi trebale biti problematične, no meni se čini da ako se pojavljuju kada nema ovulacije, sigurno nije samo tako.. kako imam cikluse koji su u regularnom rasponu, ali međusobno dosta variraju

11/2023. curica

SAYuRI
    24. Listopad 2022. 10:48

Anchyyy

Ne znam što bi mislila, cb mi je odma dao sjenu, response je stjao ali opet ne dugo max pola sata i bacila sam ga ali kad sam napravila drugi reko ne može dva bit kriva… bojim se da je opet biokemijska radije bi da su evp… nego biokemijska.

Evaporacijske su. First response daje takvu sjenu kad odstoji a ovaj CB je 25 osjetljivosti, ako je on uhvatio nesto onda bi i Ultra jutros dala liniju sigurno i da je biohemijska jer nece beta tako brzo pasti za 12h… frer bi bio puno jaci da je bilo T..mogu ti polazati moj Frer na betu od 15 … a morala bi biti barem 15 da je ovaj CB od 25 uhvati…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    24. Listopad 2022. 11:15

Anchyyy

SAYuRI

Anchyyy

Ne znam što bi mislila, cb mi je odma dao sjenu, response je stjao ali opet ne dugo max pola sata i bacila sam ga ali kad sam napravila drugi reko ne može dva bit kriva… bojim se da je opet biokemijska radije bi da su evp… nego biokemijska.

Evaporacijske su. First response daje takvu sjenu kad odstoji a ovaj CB je 25 osjetljivosti, ako je on uhvatio nesto onda bi i Ultra jutros dala liniju sigurno i da je biohemijska jer nece beta tako brzo pasti za 12h… frer bi bio puno jaci da je bilo T..mogu ti polazati moj Frer na betu od 15 … a morala bi biti barem 15 da je ovaj CB od 25 uhvati…

Hvala ti puno, cekala sam sto ces ti napisati posto se bolje razumijes, vec sam pomislila da je biokemijska pa reko nije valjda opet, sad mi je lakse.
    Kupila sam digitalac ali mislim da nema smisla ga radit.

Nema smisla ne trosi digitalac, evaporacijske su sigurno…😘😘😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.