Curke imamo 8 blastica!!! 😁😁😁😁 bas smo sretni…'upakirani' su 1,1,1,1,2,2 tako da imamo za 6 transfera…. pricekat cu sljedecu M i onda zelim pod bor plusic na testu!!! 😁😁😁
Lana drago mi je da je stigla M, sad sto opustenije dalje, triba znati i glavu odmorit ne samo tijelo.
Anchy nemoj nista otpisivati dok nije gotovo.
Kiki, jako sam sretna zbog tebe🥰😍 jedva čekamo tvoje Božićno malo čudo 😍🤞
Garawa, svi mi kažemo nećemo, pa na kraju.. kakav pik😀 uspješno pokrivanje hehe
Bebolina, zaista nekad simptomi ništa ne znače, možda s razlogom muž nije obavio, jer nije bilo potrebe 🤞😛
Anchyyy, jedva čekam testić i lijepe vijesti☺️
.
Mi smo obavili kariogram i mikrodelecije Y kromosoma. Čekamo nalaze. Onda ćemo imati sve.
Naručeni smo kod urologa u Zg za 4 tjedna, pa ćemo vidjeti, vjerojatno slijedi TESE zahvat,kako je zasad urolog rekao. Nadamo se nekim spermićima🤞🤗
Spremni smo na sve 😁😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bebolina, Ma mi kad nešto zacrtamo, ko iz topa to riješimo haha osjećam se kao da odbrojavam do M dok čekamo ove nalaze i urologa.. 🤣🤣
Da, zaista se nadam da se kod tebe nešto događa..🤗
Pratim i čekam ishod.. 😁
Thinkpurple, Hvala ti.. moramo bit pozitivni jer inače smo u gabulii i muž i ja..🙉
Ja sam negdje 5,6 dpo.. pokrili smo sve moguće dane i sate oko ovulacije.. nedamo se🤣
.
Mogu vam ja reći da baš uživamo u seksu zadnjih dana.. opušteno.. a i ovaj mjesec je meni skroz čudan, ja bi stalno haha a pogotovo kad je bila ovulacija, dugo mi je ovo nije dogodilo!
Čak je i muž pitao šta je sa mnom i on se zalio da ne moze vise, inače bude obrnuto.. 🤣🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
Curke imamo 8 blastica!!! 😁😁😁😁 bas smo sretni…'upakirani' su 1,1,1,1,2,2 tako da imamo za 6 transfera…. pricekat cu sljedecu M i onda zelim pod bor plusic na testu!!! 😁😁😁
Lana drago mi je da je stigla M, sad sto opustenije dalje, triba znati i glavu odmorit ne samo tijelo.
Baš mi je drago! Nadam se da ćeš imati svoje Božićno čudo 😊🤗🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kiki, jako sam sretna zbog tebe🥰😍 jedva čekamo tvoje Božićno malo čudo 😍🤞
Garawa, svi mi kažemo nećemo, pa na kraju.. kakav pik😀 uspješno pokrivanje hehe
Bebolina, zaista nekad simptomi ništa ne znače, možda s razlogom muž nije obavio, jer nije bilo potrebe 🤞😛
Anchyyy, jedva čekam testić i lijepe vijesti☺️
.
Mi smo obavili kariogram i mikrodelecije Y kromosoma. Čekamo nalaze. Onda ćemo imati sve.
Naručeni smo kod urologa u Zg za 4 tjedna, pa ćemo vidjeti, vjerojatno slijedi TESE zahvat,kako je zasad urolog rekao. Nadamo se nekim spermićima🤞🤗
Spremni smo na sve 😁😁
Sretno! 🤗🙏
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kiki odlicno!🥳 navijam za bozicni plusic!☺️🤞🤞🤞
Tratinčica123 super sto to tako brzo ide😁😁 drzim fige da i TESE prode uspjesno🤞🤞
Ella kako si ti? Ima sto novog? 😁
Lana99 znam kako je biti nestrpljiv.. kao i tebi, i meni je prvi plusic dosao nenadano, prije vise od godinu dana, s takoder losim zavrsetkom. Nakon toga smo odlucili samo nastaviti s radom na bebi..prvi mjesec sam bila euforicna,kao uspjet cemo odmah, jer jednom vec jesmo, nenadano😂 pa prvo razocaranje. Pa je prosao jos jedan mjesec pa jos jedan, a plusa niotkud..
Tesko je kad nesto jakojako zelis, ali sve smo tu s jakom željom, a puno je stvari van nase kontrole nažalost.. ali doci ce i nase vrijeme 🤞😁 nadam se da ce ti se ciklusi sad izregulirati pa u nove pobjede 🙂🙂
...
Osobno mi je dosta tesko bilo jer najbolja prijateljica i ja smo imale termin poroda s razmakom od samo 3 dana 🙂🙂.. ona je na prvom UZV dobila sliku srceka, a ja nazalost..nista😔
Ona je rodila prije 6mj svoju bebu, moje kumce,koju volim najnajnajvise na svijetu. Ali ne mogu si pomoci da nekad ne pomislim, ajme i moja beba je sad trebala imati 6mj. Ali znam da nema poante razmisljati o gubitku vec ajmo naprijed.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Kikiodlicno!🥳 navijam za bozicni plusic!☺️🤞🤞🤞
Tratinčica123super sto to tako brzo ide😁😁 drzim fige da i TESE prode uspjesno🤞🤞
Ella kako si ti? Ima sto novog? 😁
Lana99znam kako je biti nestrpljiv.. kao i tebi, i meni je prvi plusic dosao nenadano, prije vise od godinu dana, s takoder losim zavrsetkom. Nakon toga smo odlucili samo nastaviti s radom na bebi..prvi mjesec sam bila euforicna,kao uspjet cemo odmah, jer jednom vec jesmo, nenadano😂 pa prvo razocaranje. Pa je prosao jos jedan mjesec pa jos jedan, a plusa niotkud..
Tesko je kad nesto jakojako zelis, ali sve smo tu s jakom željom, a puno je stvari van nase kontrole nažalost.. ali doci ce i nase vrijeme 🤞😁 nadam se da ce ti se ciklusi sad izregulirati pa u nove pobjede 🙂🙂
…
Osobno mi je dosta tesko bilo jer najbolja prijateljica i ja smo imale termin poroda s razmakom od samo 3 dana 🙂🙂.. ona je na prvom UZV dobila sliku srceka, a ja nazalost..nista😔
Ona je rodila prije 6mj svoju bebu, moje kumce,koju volim najnajnajvise na svijetu. Ali ne mogu si pomoci da nekad ne pomislim, ajme i moja beba je sad trebala imati 6mj. Ali znam da nema poante razmisljati o gubitku vec ajmo naprijed.
Tinchy09 kod mene nema ništa novo.
Obzirom da su mi ciklusi kaos, ne znam kada trebam dobiti. Kao trebala sam danas međutim kod mene se to ne zna, a nisam ovaj ciklus piškila trakice pa ne znam kada je bila O i da li je bila. Sve se nešto nadam da ću se obradovati za rođendan koji je 11.11. 🙏
• Točno znam kako ti je , svi ti osjećaji koje proživljavaš i sama se borim s njima. Supruga od suprugovog brata je trudna i nas dvije smo trebale biti 2tj razlike ,i onda svaki dan gledam nju sa pupom i razmišljam kako sam i ja trebala sada maziti pupu I uživati u kupovanju odjeće za bebu itd. Ali eto, Bog ima plan za nas sve ❤️
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lana99znam kako je biti nestrpljiv.. kao i tebi, i meni je prvi plusic dosao nenadano, prije vise od godinu dana, s takoder losim zavrsetkom. Nakon toga smo odlucili samo nastaviti s radom na bebi..prvi mjesec sam bila euforicna,kao uspjet cemo odmah, jer jednom vec jesmo, nenadano😂 pa prvo razocaranje. Pa je prosao jos jedan mjesec pa jos jedan, a plusa niotkud..
Posložila sam si sve nekako u glavi i lakše je. Ne mogu glavom kroz zid i odlučila sam da se neću opterećivati nego kad dođe, a naravno da podsvjesno jedva čekam i razmišljam o tome
Meni dođe isto teško, isplačem se i ajmo dalje. Nema nam druge nego ostati pozitivni i čekati da dobijemo i mi što želimo🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ma prekrasno 🥂🥂
Koliko cete vratiti u prvom transferu?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Tratincice ja se iskreno nadam i navijam da ce poslije TESE biti koji plivac✊🤞🤞
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Tratinciceja se iskreno nadam i navijam da ce poslije TESE biti koji plivac✊🤞🤞
Hvala ti ženska moja.. ja sve nade polažem u tog doktora i taj zahvat.. nekako mislim da ih ipak negdje ima jako puno, samo ih se treba pronaći 😍🤣🤣
Stalno si zamišljam neku dobru brojku u glavi 🤣
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji