Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena22
    12. Rujan 2022. 09:33

Grawa ma tko je to napravio? 

• Ivana2299
    12. Rujan 2022. 11:02

Pozdrav žene,
    javljam Vam se prvi put ovdje i nadam se da ćete me prihvatit i pomoći mi u mojim nedoumicama.

Prije 4 mjeseca imala sam spontani pobačaj i od tada imam cikluse 25 dana, prije toga imala 28 dana.
    Koristila sam ovaj mjesec LH trakice i peak je bio 29. rujna, a odnos je bio 28 rujna. Koliko sam shvatila taj peak označuje da ovulacija dolazi kroz 24-48h.

Menstruaciju trebam dobit danas, ali hvala Bogu nema je. još...

U petak ujutro sam bila u laboratoriju vadila nešto drugo pa sam i znatiželje vadila i betu. Rezultat mi je bio negativan tj. piše <0.100 ne piše točan rezultat. Očekivala sam točan rezultat.

Zanima me da li je moguće da je bilo prerano za prepoznavanje bete?
    Ako sam ovo dobro sa LH trakica skužila onda je ovulacija i oplodnja mogla biti u utorak ili srijedu. (u utorak popodne sam imala jake bolove u oba jajnika šta me malo zabrinulo obzirom da su me oba bolila)
    To bi bilo nekih 9dpo pa jel moguće da je beta bila premala?

Negdje sam pročitala na nekom forumu da je par djevojaka to imalo jer su prerano radile i da na taj dan vađenja lučenje hormona nije bilo dovoljno da pokaže pozitivan rezulatat.

Nakon šta sam sad tu pročitala da je netko stavio lažnu sliku testa, zabrinula sam se da ne trebam u sve vjerovat šta pročitam pa bi htjela čuti Vaša mišljenja.

Oprostite na dugačkom postu :(

Mareeeee3112
    12. Rujan 2022. 11:15

🖤Garawa🖤

Mare3112

🖤Garawa🖤

Jutro cure..
    Kako ste?
    Nego, jel vi vidite one luđakinje?
    Našle smo joj sliku koju je ukrala i stavlja pod svoju?
    Troll na najjače..

Jutro kako si ti ? Gdje je luđakinja…. zašto mi je to promaklo🤣

A ono.. ok sam.. M još nije stala i kao da nema namjeru 🙄
    Ma na svim temama o testovima je..
    Danima stavlja slike nekih evapa i negativnih testova.. ljuta na mene što sam rekla da nema ništa tj.da ja ne vidim..
    Onda ukrala sliku tuđeg testa pa stavila.. eto da meni dokaze da sam ogorčena i da moram kod očnog na pregled.
    Nitko joj nije rekao da nije trudna već da je rano za test..

Šaljem hug... 😘joj da vidjela sam to je ona koja ima sjene pa nema tj imala menge pa nije imala to je ona kojoj su svi rekli da nema ništa i da nije trudna🤣😂 ljudi imaju problema psihičkih nije ni čudo u kakvom smo vremenu sve više je ovakvih 🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Ivana2299
    12. Rujan 2022. 11:16

marija_1994

Ivana2299

Pozdrav žene,
    javljam Vam se prvi put ovdje i nadam se da ćete me prihvatit i pomoći mi u mojim nedoumicama.

Prije 4 mjeseca imala sam spontani pobačaj i od tada imam cikluse 25 dana, prije toga imala 28 dana.
    Koristila sam ovaj mjesec LH trakice i peak je bio 29. rujna, a odnos je bio 28 rujna. Koliko sam shvatila taj peak označuje da ovulacija dolazi kroz 24-48h.

Menstruaciju trebam dobit danas, ali hvala Bogu nema je. još…

U petak ujutro sam bila u laboratoriju vadila nešto drugo pa sam i znatiželje vadila i betu. Rezultat mi je bio negativan tj. piše &amp;lt;0.100 ne piše točan rezultat. Očekivala sam točan rezultat.

Zanima me da li je moguće da je bilo prerano za prepoznavanje bete?
    Ako sam ovo dobro sa LH trakica skužila onda je ovulacija i oplodnja mogla biti u utorak ili srijedu. (u utorak popodne sam imala jake bolove u oba jajnika šta me malo zabrinulo obzirom da su me oba bolila)
    To bi bilo nekih 9dpo pa jel moguće da je beta bila premala?

Negdje sam pročitala na nekom forumu da je par djevojaka to imalo jer su prerano radile i da na taj dan vađenja lučenje hormona nije bilo dovoljno da pokaže pozitivan rezulatat.

Nakon šta sam sad tu pročitala da je netko stavio lažnu sliku testa, zabrinula sam se da ne trebam u sve vjerovat šta pročitam pa bi htjela čuti Vaša mišljenja.

Oprostite na dugačkom postu :(

Pozdrav, gledala sam tablicu vrijednosti bete, na 14dpo bi trebala iznositi 48. Tako da moguce da je bilo prerano. Ako nisi u mogucnosti vaditi betu, napravi test, koliko vidim danas ti je dan za ne dobit pa ako si trudna svakako treba biti pozitivan. Sretno 🙂

Draga Marija, hvala ti na brzom odgovoru. Tvoj odgovor me smirio i dao mi nadu. Sačekat ću do sutra ako ne dobijem (nadam se da neću) pa ujutro napravit test.
    Tebi od srca želim urednu i školsku trudnoću!

Tratinčica123
    12. Rujan 2022. 11:23

Cure, kako ste mi? 
    Bebolina i Anchyyy jel se vas dvije opet pratite? 🙈
    Garawa jesi se malo smirila? Jel sve sjelo na svoje mjesto ( koliko može)? 😊
    Ostalima želim što prije plusiće🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    12. Rujan 2022. 11:55

Anchyyy

Tratinčicemislim da se ja i Bebolina pratimo, evo moje od danashttps://ibb.co/X5KJbJ5, počela tamnit.
    Bebolinakako je stanje kod tebe?
    Tratinčiceu koj ste vi fazi, jeste radili što od pretraga?
    Ja u pon 19.9 idem na humanu, jako sam uzbuđena, zanima me što će mi reći 🫣

Uh dobro je, prati sada, počela je tamniti😊
    Ajoj da.. sjećam se sad.. oprosti Kiki,  sad sam se sjetila da smo se sve pratile prošli mj.. ☺️
    ...
    Ja cu za neka 3 dana početi malo pratiti trakicama, na Duphastonu sam, pa bi i mogla biti pokoja ovulacija 🙈 počet ću pratiti trakicama pa vidjet dal ce sta biti.. Ako da, svakako ćemo pokriti te dane..
    Ja bila na humanoj, kaže dr odmah kod urologa.. dao mi je sve uputnice, čekam sljedeći ciklus pa da krenem vaditi krv i ostalo.. 5.10 idemo kod urologa pa eto, tad ćemo znati sve.. 😊

Trudimo se od 9/21.

MBM🐬🍀💕
    12. Rujan 2022. 11:56

Mare3112

🖤Garawa🖤

Mare3112

🖤Garawa🖤

Jutro cure..
    Kako ste?
    Nego, jel vi vidite one luđakinje?
    Našle smo joj sliku koju je ukrala i stavlja pod svoju?
    Troll na najjače..

Jutro kako si ti ? Gdje je luđakinja…. zašto mi je to promaklo🤣

A ono.. ok sam.. M još nije stala i kao da nema namjeru 🙄
    Ma na svim temama o testovima je..
    Danima stavlja slike nekih evapa i negativnih testova.. ljuta na mene što sam rekla da nema ništa tj.da ja ne vidim..
    Onda ukrala sliku tuđeg testa pa stavila.. eto da meni dokaze da sam ogorčena i da moram kod očnog na pregled.
    Nitko joj nije rekao da nije trudna već da je rano za test..

Šaljem hug… 😘joj da vidjela sam to je ona koja ima sjene pa nema tj imala menge pa nije imala to je ona kojoj su svi rekli da nema ništa i da nije trudna🤣😂 ljudi imaju problema psihičkih nije ni čudo u kakvom smo vremenu sve više je ovakvih 🙄

😂😂😂😂😂😂

Tratinčica123
    12. Rujan 2022. 13:24

kiki13

Tratinčica123

Anchyyy

Tratinčicemislim da se ja i Bebolina pratimo, evo moje od danashttps://ibb.co/X5KJbJ5, počela tamnit.
    Bebolinakako je stanje kod tebe?
    Tratinčiceu koj ste vi fazi, jeste radili što od pretraga?
    Ja u pon 19.9 idem na humanu, jako sam uzbuđena, zanima me što će mi reći 🫣

Uh dobro je, prati sada, počela je tamniti😊
    Ajoj da.. sjećam se sad.. oprosti Kiki, sad sam se sjetila da smo se sve pratile prošli mj.. ☺️

Ja cu za neka 3 dana početi malo pratiti trakicama, na Duphastonu sam, pa bi i mogla biti pokoja ovulacija 🙈 počet ću pratiti trakicama pa vidjet dal ce sta biti.. Ako da, svakako ćemo pokriti te dane..
    Ja bila na humanoj, kaže dr odmah kod urologa.. dao mi je sve uputnice, čekam sljedeći ciklus pa da krenem vaditi krv i ostalo.. 5.10 idemo kod urologa pa eto, tad ćemo znati sve.. 😊

Pokrivajte vi svejedno, cuda se ipak dogadaju 😊
    U kojoj si bolnici na humanoj?

Ja sam u Sl.Brodu pa tu imam svog dr humane, kod njega sam bila..😊
    Ali kod urologa smo se naručili u Zg, na Rebro, dr Hauptman, tamo su me uputile cure sa teme mpo.. 

Trudimo se od 9/21.

SAYuRI
    12. Rujan 2022. 13:38

Curke jeste vidjele novi Apple Watch, ima funkciju za zene, prati temepraturu i ostale parametre pa moze detektovati ovulaciju i dan kad treba doci Menga🥴😵😜🤨 Interesatno, kad ga probam javim vam funkcionise li…
    Bella sretno sutra🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    12. Rujan 2022. 13:40

Curke jeste vidjele novi Apple Watch, ima funkciju za zene, prati temepraturu i ostale parametre pa moze detektovati ovulaciju i dan kad treba doci Menga🥴😵😜🤨 Interesatno, kad ga probam javim vam funkcionise li…
    Bella sretno sutra🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.