TratinÄice draga, biti Äe sve ok.
Moj je nosio nalaze i dobronje proslo, njima je gori strah od toga kakav ce biit nalaz a ne sam proces... samo sto sam je blesava dogovorila pregled a on imao 11 dana apstinencije i nalaz mu je ispao azsthenospermia.. bili bio nesto bolji da je bila ma ja apstinencija ne znam....
š© 37, amh 6.2.pmol
šØ 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostaniÄni)
5+3 šā¤ļø
Cure,
Vec sam pitala ali je promaklo, ako smo imali 5, 6 sati nakon ovulacije, imam li se icemu nadati ili je to kasno?
š© 37, amh 6.2.pmol
šØ 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostaniÄni)
5+3 šā¤ļø
Za sada negativno ali je tek 7dpo, piskim opet veceras š«£
Probaj 10dpo, tad bi trebalo pokazati, nije 7dpo rano?
A jeste , ali eto dobila sam prosle trudnoce liniju na 8 dpo, sa Gravignost Ultrom je moguceā¦kod mene implantacija bude 6-7 dpo dokazano vec 3 puta ššš Tako da ako na 10 dpo ne bude nista, to je toā¦
Uh ma daaj, sad cu ja biti nestrpljiva š rekla sam da cu testirat ako kasni, a danas mi tek 1dpo š
Neces izdrzati garantujem⦠sto vise odmice vremena proporcionalno si nestrpljivija..ššš
Koja si ti guja, prava ulizica. š¤£Ove jadne cure ne znaju Å”ta si tu sve pisala. NaÄi Äu ja pa Äu tu objaviti na tvoj ponos š¤š¤£š¤£š¤£
Danas sam u Å ibeniku ako me netko zeli upoznati..Ā Ā š¤š¤š¤š„³š„³š„š„š„šš·ā¤ļøšš·ā¤ļø
Garawa javi seeee.Ā Ā
Di su pingvini š§š§š§š§š§š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Cure,
Vec sam pitala ali je promaklo, ako smo imali 5, 6 sati nakon ovulacije, imam li se icemu nadati ili je to kasno?
Mislim da nije, bilo bi bolje da si imala dan, dva prije ovulacije odnos i citala sam da je dan nakon ovulacije isto ok, a sad ne znam ako grijesim..ja sam isto nesigurna, u cetvrtak oko 3 mi je bila tamna crtica al opet mrvu svjetlija nego pik rekle su cure da moguce da je pik bio par sati prije toga pa ga nisam uspjela uloviti, a imali smo odnos dan prije pika znaci u srijedu i jucer
š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£A jeste jadne. Toliko truda uzalud.... š¤£š¤£š¤£š¤£Ā
Pa veÄ sam tu napisala nekoliko puta da otvaram te teme jer zelim biti prva na temi, prva koja je otvorila temu, a ne jer zelim biti trudna.Ā To je valjda svima jasno da ja ne zelim djecu. š¤£š¤£š¤£
I naravno da cu napisati to Å”to sam napisala inaÄe nitko na temi ne bi pisao š¤£š¤£š¤£
Cure,
Mislim da nije, bilo bi bolje da si imala dan, dva prije ovulacije odnos i citala sam da je dan nakon ovulacije isto ok, a sad ne znam ako grijesim..ja sam isto nesigurna, u cetvrtak oko 3 mi je bila tamna crtica al opet mrvu svjetlija nego pik rekle su cure da moguce da je pik bio par sati prije toga pa ga nisam uspjela uloviti, a imali smo odnos dan prije pika znaci u srijedu i jucer
š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£A jeste jadne. Toliko truda uzaludā¦. š¤£š¤£š¤£š¤£
https://ibb.co/9vqxM8k Toliko o tome.. a tu cure vrijedas da su u menopauzi i slicno tome, dobro citam ljude, nisi uspjela zatrudniti sta mi je kakva god da jesi zao i sad tu govoris da smo jadne i necemo ostat trudne samo zato jer ti nisi..pises kako uzivas na jahti bla bla, da uzivas nebi svako malo provjeravala forum i pisala tu, to je ociti znak da si ljubomorna.. zbilja nemam rijeci
ne treba ti biti žao. ni jedno dijete ne zaslužuje takvu mater. a vidiÅ” to je pisala prije 2mj. cura nije psihiÄki dobro.
Ni tvoj mali ne zaslužuju takvu kuÄku od matere ali nije te mogao birati š¤
Cure,
https://ibb.co/9vqxM8k Toliko o tome.. a tu cure vrijedas da su u menopauzi i slicno tome, dobro citam ljude, nisi uspjela zatrudniti sta mi je kakva god da jesi zao i sad tu govoris da smo jadne i necemo ostat trudne samo zato jer ti nisi..pises kako uzivas na jahti bla bla, da uzivas nebi svako malo provjeravala forum i pisala tu, to je ociti znak da si ljubomorna.. zbilja nemam rijeci
Ignore Marija,vidis da je nezadovoljna i dokona, dosadno joj u selu u koje se udala, a vjerovanto je i otac i majka vise ignorisu od sramote i stida sta su odgojili. Da ona barem pola vrema posveti njima koliko nama ovdje bilo bi joj korisniieā¦
U selu š¤£š¤£š¤£š¤£ ti seljanko iz pripizdine u republici srpskoj ce meni da sam sa sela š¤£š¤£š¤£š¤£
Posveti ti svojim starcima vrijeme kad ih toliko voliÅ”. Ja sa svojima ne zivim. Nemam 15 godina š¤£š¤£š¤£
Cure,
ne treba ti biti žao. ni jedno dijete ne zaslužuje takvu mater. a vidiÅ” to je pisala prije 2mj. cura nije psihiÄki dobro.
Ni tvoj mali ne zaslužuju takvu kuÄku od matere ali nije te mogao birati š¤
nemoj bit ljubomorna Å”to se nisi ostvarila kao majka, nije to za tebe, ti si žena od karijere.. idi, nosi drugu turu krafni i kukuruza po plaži..š
Koji humor iz treÄeg C. š¤£š¤£š¤£š¤£
Nego, pozdrav tvojoj mamici i tatici . Odgojili su divnu kÄerkicu š¤£š¤£š¤£š¤£
A toliko si zlobna da nikad neÄeÅ” imat drugo dijete. Vidjet ÄeÅ” š¤š¤š¤
Sortiraj odgovore
Najstariji