Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    06. Kolovoz 2022. 11:09

Tratinčice draga, biti će sve ok.
    Moj je nosio nalaze i dobronje proslo, njima je gori strah od toga kakav ce biit nalaz a ne sam proces... samo sto sam je blesava dogovorila pregled a on imao 11 dana apstinencije i nalaz mu je ispao azsthenospermia.. bili bio nesto bolji da je bila ma ja apstinencija ne znam....

šŸ‘© 37, amh 6.2.pmol
    šŸ‘Ø 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 šŸ™ā¤ļø

• ružica
    06. Kolovoz 2022. 11:10

Cure,
    Vec sam pitala ali je promaklo, ako smo imali 5, 6 sati nakon ovulacije, imam li se icemu nadati ili je to kasno?

šŸ‘© 37, amh 6.2.pmol
    šŸ‘Ø 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 šŸ™ā¤ļø

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 11:17

_Sayuri_

Marija1994

_Sayuri_

Marija1994

_Sayuri_

Za sada negativno ali je tek 7dpo, piskim opet veceras 🫣

Probaj 10dpo, tad bi trebalo pokazati, nije 7dpo rano?

A jeste , ali eto dobila sam prosle trudnoce liniju na 8 dpo, sa Gravignost Ultrom je moguce…kod mene implantacija bude 6-7 dpo dokazano vec 3 puta šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚ Tako da ako na 10 dpo ne bude nista, to je to…

Uh ma daaj, sad cu ja biti nestrpljiva šŸ˜… rekla sam da cu testirat ako kasni, a danas mi tek 1dpo šŸ™ˆ

Neces izdrzati garantujem… sto vise odmice vremena proporcionalno si nestrpljivija..šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Koja si ti guja, prava ulizica. 🤣Ove jadne cure ne znaju Å”ta si tu sve pisala. Naći ću ja pa ću tu objaviti na tvoj ponos šŸ¤—šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 11:18

Danas sam u Å ibeniku ako me netko zeli upoznati..Ā  Ā šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ„³šŸ„³šŸ„‚šŸ„‚šŸ„‚šŸ‡­šŸ‡·ā¤ļøšŸ‡­šŸ‡·ā¤ļø

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 11:28

Garawa javi seeee.Ā Ā 

Di su pingvini 🐧🐧🐧🐧🐧🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 11:32

Marija1994

ružica

Cure,
    Vec sam pitala ali je promaklo, ako smo imali 5, 6 sati nakon ovulacije, imam li se icemu nadati ili je to kasno?

Mislim da nije, bilo bi bolje da si imala dan, dva prije ovulacije odnos i citala sam da je dan nakon ovulacije isto ok, a sad ne znam ako grijesim..ja sam isto nesigurna, u cetvrtak oko 3 mi je bila tamna crtica al opet mrvu svjetlija nego pik rekle su cure da moguce da je pik bio par sati prije toga pa ga nisam uspjela uloviti, a imali smo odnos dan prije pika znaci u srijedu i jucer

🤣🤣🤣🤣🤣A jeste jadne. Toliko truda uzalud.... 🤣🤣🤣🤣 

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 11:52

Pa već sam tu napisala nekoliko puta da otvaram te teme jer zelim biti prva na temi, prva koja je otvorila temu, a ne jer zelim biti trudna.Ā  To je valjda svima jasno da ja ne zelim djecu. 🤣🤣🤣
    I naravno da cu napisati to Å”to sam napisala inače nitko na temi ne bi pisao 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 12:02

Simba2

Marija1994

Kamilica2

Marija1994

ružica

Cure,

Mislim da nije, bilo bi bolje da si imala dan, dva prije ovulacije odnos i citala sam da je dan nakon ovulacije isto ok, a sad ne znam ako grijesim..ja sam isto nesigurna, u cetvrtak oko 3 mi je bila tamna crtica al opet mrvu svjetlija nego pik rekle su cure da moguce da je pik bio par sati prije toga pa ga nisam uspjela uloviti, a imali smo odnos dan prije pika znaci u srijedu i jucer

🤣🤣🤣🤣🤣A jeste jadne. Toliko truda uzalud…. 🤣🤣🤣🤣

https://ibb.co/9vqxM8k Toliko o tome.. a tu cure vrijedas da su u menopauzi i slicno tome, dobro citam ljude, nisi uspjela zatrudniti sta mi je kakva god da jesi zao i sad tu govoris da smo jadne i necemo ostat trudne samo zato jer ti nisi..pises kako uzivas na jahti bla bla, da uzivas nebi svako malo provjeravala forum i pisala tu, to je ociti znak da si ljubomorna.. zbilja nemam rijeci

ne treba ti biti žao. ni jedno dijete ne zaslužuje takvu mater. a vidiŔ to je pisala prije 2mj. cura nije psihički dobro.

Ni tvoj mali ne zaslužuju takvu kučku od matere ali nije te mogao birati šŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 12:04

_Sayuri_

Marija1994

Kamilica2

Marija1994

ružica

Cure,

https://ibb.co/9vqxM8k Toliko o tome.. a tu cure vrijedas da su u menopauzi i slicno tome, dobro citam ljude, nisi uspjela zatrudniti sta mi je kakva god da jesi zao i sad tu govoris da smo jadne i necemo ostat trudne samo zato jer ti nisi..pises kako uzivas na jahti bla bla, da uzivas nebi svako malo provjeravala forum i pisala tu, to je ociti znak da si ljubomorna.. zbilja nemam rijeci

Ignore Marija,vidis da je nezadovoljna i dokona, dosadno joj u selu u koje se udala, a vjerovanto je i otac i majka vise ignorisu od sramote i stida sta su odgojili. Da ona barem pola vrema posveti njima koliko nama ovdje bilo bi joj korisniie…

U selu 🤣🤣🤣🤣 ti seljanko iz pripizdine u republici srpskoj ce meni da sam sa sela 🤣🤣🤣🤣
    Posveti ti svojim starcima vrijeme kad ih toliko voliŔ. Ja sa svojima ne zivim. Nemam 15 godina 🤣🤣🤣

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 12:08

Simba2

Kamilica2

Simba2

Marija1994

Kamilica2

Marija1994

ružica

Cure,

ne treba ti biti žao. ni jedno dijete ne zaslužuje takvu mater. a vidiŔ to je pisala prije 2mj. cura nije psihički dobro.

Ni tvoj mali ne zaslužuju takvu kučku od matere ali nije te mogao birati šŸ¤—

nemoj bit ljubomorna Å”to se nisi ostvarila kao majka, nije to za tebe, ti si žena od karijere.. idi, nosi drugu turu krafni i kukuruza po plaži..šŸ˜Ž

Koji humor iz trećeg C. 🤣🤣🤣🤣
    Nego, pozdrav tvojoj mamici i tatici . Odgojili su divnu kćerkicu 🤣🤣🤣🤣
    A toliko si zlobna da nikad nećeÅ” imat drugo dijete. Vidjet ćeÅ” šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.