Misje bila u poliklinici Crvelin Zadar..
Probat ću njih sad kontaktirat.. 👍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
I moj još nikako nije obavio taj pregled. Ali mi imamo dijete, također nam je jako daleko i jednostavno odugovlačimo jer on smatra da nema potrebe, da će se već jednom poklopiti😑
Meni se čini da tvoj mužić ne zeli drugo dijete. I da nije opsjednut s tim kao ti 🤣
Agram Zadar 023301450
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Meni je neshvatljivo da garawa koja ima 40 + godina i već dvije djece ide na umjetnu s trećim mužem.
Shvatljivo mi je da na umjetnu idu žene koje nemaju nijedno dijete ili su preko 40 i nemaju nijedno dijete.
Ali da imaš već dvoje djece, i da ćeš proći kroz tu svu torturu samo da te treći muž s kojim nemaš dijete ne ostavi, to mi je neshvatljivo. 🤭🤣
Ukratko, sve vi na ovoj temi ste opsjednute s tim da zatrudnite. To nije želja nego prava opsesija. Tome svjedoči i to koliko vremena provodite na ovom forumu i na šta ste sve spremne ići da na silu zatrudnite. Naravno, toga vi niste svjesne.
A jadne, baš mi vas je zao. 😢
Agram Zadar 023301450
Poslano i njima, čekam odgovor. Nadam se da netko radi privatno 😤😬 i u našem gradu imaju isti, ali kod nas to ne rade.. hvala žene, probat ću naći nešto..
Trudimo se od 9/21.
Meni je neshvatljivo da garawa koja ima 40 + godina i već dvije djece ide na umjetnu s trećim mužem.
Shvatljivo mi je da na umjetnu idu žene koje nemaju nijedno dijete ili su preko 40 i nemaju nijedno dijete.
Ali da imaš već dvoje djece, i da ćeš proći kroz tu svu torturu samo da te treći muž s kojim nemaš dijete ne ostavi, to mi je neshvatljivo. 🤭🤣
Za garawu 🤣
Ukratko, sve vi na ovoj temi ste opsjednute s tim da zatrudnite. To nije želja nego prava opsesija. Tome svjedoči i to koliko vremena provodite na ovom forumu i na šta ste sve spremne ići da na silu zatrudnite. Naravno, toga vi niste svjesne.
A jadne, baš mi vas je zao. 😢
🤗❤️
Jadna garawa, nije joj lako. Spremna je na bockanja i umjetnu s preko 40 godina samo da je muz broj 3 s kojim nema djece ne ostavi....😢
Garawa, ti si se već ostvarila kao majka, nemoj zbog tog šonje prolaziti kroz svu tu torturu. Nije vrijedno, jer će te ionako ostaviti uskoro jer si bakica s dvoje privjesaka. Naći će mlađu bez privjesaka s kojom će iz prve dobiti dijete.🤷🏼♀️
A ti imaš svoje dvoje djece koje će te takodjer uskoro napustiti.... Ali ne brini puno, nabavi kućnog ljubimca...🤗
Hvala, malo si me smirila.. zasad izgleda kao da je jako loše.. ja idem na humanu kod svog doktora svakako 8.9. Naručena sam. Rekao je da dođem i ako slučajno ostanem trudna u 8 mj i ako ne, tako da svakako idem.. tad ću popričati s njim sve detaljno.
Mi smo mislili to riješiti privatnoo, ali u našem gradu tu pretragu ne rade.
I moj još nikako nije obavio taj pregled. Ali mi imamo dijete, također nam je jako daleko i jednostavno odugovlačimo jer on smatra da nema potrebe, da će se već jednom poklopiti😑
Eh, što se tiče tvoga i ostalih a i zapravo moga, svi su samo obični sebičnjaci. Njima se to neda/neugodno im?😡 Zamisli ti velikog i bolnog pregleda. 😂Koliko samo žena obavhj pregleda, od osnovnih poput papa testa, briseva pa provjeru jajovoda, pa gutanje svakakvih tableta, pa razni oblici potpomognute, često teške trudnoće, dugotrajna povraćanja, a da porod ni ne spomenem. Ali njima je ipak teže. Razmaženi gadovi.
Jutro ☕️
Ja sam svog nagovarala sigurno 3 mj a možda i više, jednom sam ga naručila i nije otišao kao baš taj dan je imao toliko posla da nije mogao otići, iskreno onda sam ga stisnula i rekla da mora da ode, kada je otišao onda je rekao da nije strašno i da je to sve normalno.
Stigao nalaz brzo pa je išao kod androloga on ga je uputio na daljnje pretrage, ponovio je spermiogram koji je bio bolji nego prvi put ali opet nije bio dobar, sad pije suplemente (oko tri mj treba piti) pa ponoviti spermiogram. Sad mu je žao što nije otišao prije jer smo izgubili vrijeme a da se sperma popravi treba vremena dosta, zato sam napisala bolje prije da što manje izgubite vremena.
Ja sam danas piškila test onaj rani i ništa ovaj mj, M treba doći za 2 dana i u nove pobjede 😢
Joj nekad stvarno znaju biti teški..moj je radio pregled kod urologa- uzv i to.. prije 4 mj.. to se čak sam naručio i obavio, tako da on ne pravi problem ako nešto mora obaviti.. ali ovo ga je izgleda sad malo uplašilo, točnije test od jučer.. ali čim sam mu jutros rekla da bi trebali to što prije obaviti, nije se bunio, samo je rekao da organiziran gdje hoću i to je to haha a taman bi mogli na moru to obaviti.. jedan dan uzeti vremena za to..
Pokušat ću organizirati ako negdje uspijem.
Ispričala sam mu da je tvoj muž rekao da nije strašno, kaže on " ne vjerujem ja vama ništa, daj ti nabavi broj tog čovjeka da ja njega sam pitam"
🙈😂😂😂😂😂
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji