Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    05. Kolovoz 2022. 00:03

Simba2

https://ibb.co/y6xKZzR
    koja hrpa gluposti'😡

A ne mogu da vjerujem koja glupost 🙄

• Kamilica2
    05. Kolovoz 2022. 06:59

Simba2

https://ibb.co/y6xKZzR
    koja hrpa gluposti'😡

Željka Markić mi je 🤢🤣 ali ja sam također protiv umjetne. Sve što se stvara na umjetni način, tj u laboratoriju, ne može bit normalno. 
    Korona je čisti dokaz tome. 🤣
    Pogotovo ako "naprave" recimo 5 embrija, a iskoriste 2, ta 3 propadnu. A i to su potencijalne bebe. I nečija djeca. To je igranje Boga, i zato tu nema sreće.
    Uostalom, da je nekome suđeno biti majka, bila bi na prirodan način. Forsiranje nema smisla. 

• Kamilica2
    05. Kolovoz 2022. 07:00

Di ste cure..... petak jeeeee 🥳🎉 🥂🍹🌊🌅🤣

Darcyyy
    05. Kolovoz 2022. 08:00

Koja hrpa idiotarija. Čista neukost. Nemoj onda ić na carski kod Podobnika, carski isto nije prirodan. Ako ne možeš rodit prirodno i bez epiduralne, dripa i slično, suđeno ti je umrijet pri porodu i ne bit majka.
    I nemoj jest govedinu, krave su ti isto nastale "umjetnom" oplodnjom.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Garawa¤
    05. Kolovoz 2022. 08:57

Jutro cure.  
    Tko piški test? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mia21998 🔆
    05. Kolovoz 2022. 08:58

Simba2

Mia,čestitam, divne vijesti.🤗 Nisam ni očekivala drugačije. I žao mi je što te neke članice nepotrebno plašile. Trudnoća nije samo matematika, nego je životno čudo. Samo si se trebala strpiti, priroda će učiniti svoje.😊
    Što se tiče djeljenja novosti sa svojom okolinom, uradi kako želiš. Netko je otpočetka euforičan i najradije bi objavio u novinama, a netko to voli zadržati za sebe jedno vrijeme. Oboje u redu.

Simba2 hvala puno❣️sve je to život, morala sam se suočiti i upoznati pravi strah vjerujem da je baš tako moralo biti… stvarno je čudo da i nema pravila 🤗 
    O tome želim jako dobro razmisliti… sada smo sami nekoliko dana na moru pa imamo vremena se dogovoriti. 

Dobro jutro svima! 🤗☀️ 
    moje je krenulo odmah s otvaranjem frižidera 😂 u krevetu me uhvati tolika mučnina čim oči otvorim da jednostavno moram nešto strpati u usta da se to sve smiri. I strašno mi se povraća od paste za zube 😔

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Aneee
    05. Kolovoz 2022. 09:12

Mia mi smo rekli roditeljima odmah za trudnoću, a ostalima tek nakon prvog pregleda...još nismo ni srceko imali na prvom pregledu, ali moji se nisu mogli strpiti da ne kažu nikome.
    Ugl napravi kako vama paše. Jer znam da i kad bi i nešto krenulo po zlu svejedno bi im rekla 🙂
    Dobro jutro svima 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tratinčica123
    05. Kolovoz 2022. 09:14

Dobro jutroo☺️ kako smo? 
    Imam pitanjce da podijelite sa mnom svoje mišljenje..
    Ja sam narucila( i stiglo je) preko neke stranice- test za mušku plodnost- kao neki kućni spermiogram.
    Ukoliko bude rezlutat u tim nekim graničnim vrijednostima navodno nije potrebno raditi pravi spermiogram, a ukoliko bude abnormalan rezlutat, preporuča se što prije napraviti pravi pregled.
    On će svakako u 9 mj na pretrage, no mi želimo ovo probati. Mislite li da uopće ima smisla i da može koliko toliko biti pouzdan rezultat? Barem ono, privremeno dok ne provjerimo..
    Planiramo taj "pokus" napraviti sutra jer piše min 3 dana apstinencije, a max 7 dana.  Sto mislite?

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Mia21998 🔆
    05. Kolovoz 2022. 09:19

Simba2

Ej uz krevet stavi neki slani keksić, kreker. Prije nego li ustaneš, pojedi dva, možda pomogne.🙂

Pokušat ću, možda upali 🙃

Aneee mi nismo stvarno nikome, znamo samo ja i zaručnik. Ali da, istina i da se nešto desi podjelili bi to sa svojima. Vidjet ćemo stvarno do srijede imamo fore jer nam tad roditelji dolaze na more 😌

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Tratinčica123
    05. Kolovoz 2022. 09:32

Evogaaa...
    https://gravida.hr/proizvod/kucni-test-muske-plodnosti-beright/

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.