https://ibb.co/y6xKZzR
koja hrpa gluposti'😡
A ne mogu da vjerujem koja glupost 🙄
https://ibb.co/y6xKZzR
koja hrpa gluposti'😡
Željka Markić mi je 🤢🤣 ali ja sam također protiv umjetne. Sve što se stvara na umjetni način, tj u laboratoriju, ne može bit normalno.
Korona je čisti dokaz tome. 🤣
Pogotovo ako "naprave" recimo 5 embrija, a iskoriste 2, ta 3 propadnu. A i to su potencijalne bebe. I nečija djeca. To je igranje Boga, i zato tu nema sreće.
Uostalom, da je nekome suđeno biti majka, bila bi na prirodan način. Forsiranje nema smisla.
Koja hrpa idiotarija. Čista neukost. Nemoj onda ić na carski kod Podobnika, carski isto nije prirodan. Ako ne možeš rodit prirodno i bez epiduralne, dripa i slično, suđeno ti je umrijet pri porodu i ne bit majka.
I nemoj jest govedinu, krave su ti isto nastale "umjetnom" oplodnjom.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Jutro cure.
Tko piški test?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Mia,čestitam, divne vijesti.🤗 Nisam ni očekivala drugačije. I žao mi je što te neke članice nepotrebno plašile. Trudnoća nije samo matematika, nego je životno čudo. Samo si se trebala strpiti, priroda će učiniti svoje.😊
Što se tiče djeljenja novosti sa svojom okolinom, uradi kako želiš. Netko je otpočetka euforičan i najradije bi objavio u novinama, a netko to voli zadržati za sebe jedno vrijeme. Oboje u redu.
Simba2 hvala puno❣️sve je to život, morala sam se suočiti i upoznati pravi strah vjerujem da je baš tako moralo biti… stvarno je čudo da i nema pravila 🤗
O tome želim jako dobro razmisliti… sada smo sami nekoliko dana na moru pa imamo vremena se dogovoriti.
Dobro jutro svima! 🤗☀️
moje je krenulo odmah s otvaranjem frižidera 😂 u krevetu me uhvati tolika mučnina čim oči otvorim da jednostavno moram nešto strpati u usta da se to sve smiri. I strašno mi se povraća od paste za zube 😔
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Mia mi smo rekli roditeljima odmah za trudnoću, a ostalima tek nakon prvog pregleda...još nismo ni srceko imali na prvom pregledu, ali moji se nisu mogli strpiti da ne kažu nikome.
Ugl napravi kako vama paše. Jer znam da i kad bi i nešto krenulo po zlu svejedno bi im rekla 🙂
Dobro jutro svima 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro jutroo☺️ kako smo?
Imam pitanjce da podijelite sa mnom svoje mišljenje..
Ja sam narucila( i stiglo je) preko neke stranice- test za mušku plodnost- kao neki kućni spermiogram.
Ukoliko bude rezlutat u tim nekim graničnim vrijednostima navodno nije potrebno raditi pravi spermiogram, a ukoliko bude abnormalan rezlutat, preporuča se što prije napraviti pravi pregled.
On će svakako u 9 mj na pretrage, no mi želimo ovo probati. Mislite li da uopće ima smisla i da može koliko toliko biti pouzdan rezultat? Barem ono, privremeno dok ne provjerimo..
Planiramo taj "pokus" napraviti sutra jer piše min 3 dana apstinencije, a max 7 dana. Sto mislite?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ej uz krevet stavi neki slani keksić, kreker. Prije nego li ustaneš, pojedi dva, možda pomogne.🙂
Pokušat ću, možda upali 🙃
Aneee mi nismo stvarno nikome, znamo samo ja i zaručnik. Ali da, istina i da se nešto desi podjelili bi to sa svojima. Vidjet ćemo stvarno do srijede imamo fore jer nam tad roditelji dolaze na more 😌
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰