Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ruta
    28. Lipanj 2022. 15:30

Artemida1990

ruta

Pozdrav svim zenama.
    I ja se pridruzujem odbrojavanjima u nadi za sto skoriji plus.
    Prvi pokusaj trudnoce je bio neuspješan.
    Naredna ovulacija je 11.07.
    Nadam se detektirati ju lh trakicama.
    Sve javljam.
    Javljajte i pisite i vi. ❤️

Pozdrav! 🙂🙂 Sretno 🤞🍀

Hvala. 
    I tebi sretno pa se pratimo. ❤️❤️❤️

Joli 🌟
    28. Lipanj 2022. 15:44

Bella i Garawa navijem za vas i držim fige.... 🍀🤞🍀🤞
    Simba i Zoe šaljem poljubac 😘🥰
    Kiki vidim da su prestali bolovi s lijeve strane, nadam se da je to dobar znak... Što je plan za dalje?? 
    ____
    Unazad nisam čitala, ispričavam se ako sam što preskočila, ali malo sam na off

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    28. Lipanj 2022. 16:13

kiki13

Joli 🌟

Bella i Garawa navijem za vas i držim fige…. 🍀🤞🍀🤞
    Kiki vidim da su prestali bolovi s lijeve strane, nadam se da je to dobar znak… Što je plan za dalje??
    ____

Pratimo se u dan… a nista, opet aih, ovaj misec je bilo u kucnoj radinosti… neznam zasto nismo mogli odma za redom, cini mi se da svi to odma idu 3 ciklusa za redom…. al eto, jos se nadam da nece bit potrebno… al moram gledat di cu dalje i kome se javit u zg 😕 a ovi bolovi kako dosli tako prosli 🤔 nadam se da se ne vracaju 😅
    Sta je kod tebe ovaj ciklus i koji su planovi?

Bella sretnoooooGarawa kakav je plan?

Ja sam išla 4 AIH-a za redom, što bi značilo da sam jučer vidila 4 minus, sutra beta, pa se nadam IVF odmah, takav je bio dogovor... 

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    28. Lipanj 2022. 18:00

kiki13

Joli 🌟

kiki13

Joli 🌟

Kiki vidim da su prestali bolovi s lijeve strane, nadam se da je to dobar znak… Što je plan za dalje??
    ____

Pratimo se u dan… a nista, opet aih, ovaj misec je bilo u kucnoj radinosti… neznam zasto nismo mogli odma za redom, cini mi se da svi to odma idu 3 ciklusa za redom…. al eto, jos se nadam da nece bit potrebno… al moram gledat di cu dalje i kome se javit u zg 😕 a ovi bolovi kako dosli tako prosli 🤔 nadam se da se ne vracaju 😅

Ja sam išla 4 AIH-a za redom, što bi značilo da sam jučer vidila 4 minus, sutra beta, pa se nadam IVF odmah, takav je bio dogovor…

Ajde bar se nesto dogada i znas di si. Meni je on reko da triba napravit pauzu radi tih lijekova da se jajnici odmore. A onaj klomifen po mom misljenju nije niti djelova jer sam imala folikula ko inace… a opet mi dao istu dozu 🤔 al zelim dat sansu jer smo prosli put to odradili kad je vec bila ovulacija, ovaj put se nadam stoperici i boljem tempiranju. Ako nebude nista i opet mi odgodi to je vec 9. Misec a onda bi radije tad na ivf… sad ce vjerojatno u 8. svi na godisnji pa bi probala to u 9. mj. Samo eto, moram sad naci di cu da se javim i uopce vidit kad mogu dobit termin bar za konzultacije. Di ti ides? To mi je najveca tlaka jer cu morat putovat…

Ja sam u KBC-u Split, u nas se nemaš što mislit, sljedeće najbliže nam je Zagreb. 😅😅

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    28. Lipanj 2022. 19:46

kiki13

Joli 🌟

kiki13

Joli 🌟

____

Ja sam išla 4 AIH-a za redom, što bi značilo da sam jučer vidila 4 minus, sutra beta, pa se nadam IVF odmah, takav je bio dogovor…

Ajde bar se nesto dogada i znas di si. Meni je on reko da triba napravit pauzu radi tih lijekova da se jajnici odmore. A onaj klomifen po mom misljenju nije niti djelova jer sam imala folikula ko inace… a opet mi dao istu dozu 🤔 al zelim dat sansu jer smo prosli put to odradili kad je vec bila ovulacija, ovaj put se nadam stoperici i boljem tempiranju. Ako nebude nista i opet mi odgodi to je vec 9. Misec a onda bi radije tad na ivf… sad ce vjerojatno u 8. svi na godisnji pa bi probala to u 9. mj. Samo eto, moram sad naci di cu da se javim i uopce vidit kad mogu dobit termin bar za konzultacije. Di ti ides? To mi je najveca tlaka jer cu morat putovat…

Shvaćam te, ja sam isto imala loše iskustvo s klomifenom, Letrozol mi je prošao bolje, iskreno, ali opet ništa od plusa... Nije mi žao zbog tog inseminacija, samo zato što pokušavam srediti inzulinsku rezistenciju, ali mi je već nakon drugog bilo upitno želim li dalje. Sada mi ostaje samo IVF sve sam inseminacije "potrošila" što plaća HZZO. Tako da imam neki optimizam za IVF, pa budemo vidili što će biti. 

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Corinna13
    28. Lipanj 2022. 21:25

Sretno 🍀

Garawa¤
    29. Lipanj 2022. 07:33

Bella1985

Uspjeli smo dobiti 1 oocitu. Sad cekanje do sutra da jave dal se oplodila i kad bude transfer. 🤞🙏
    Garawa neka budu dobre vijesti kod tebe. I plan za dalje. 🤞😘

Vjerojatno će je vratiti 2 dan.. neće riskirati kada je jedna mrva u pitanju..  🤞🤞🙏🙏

Kod mene sve prošlo dobro.. doktorica vise razočarana mojom reakcijom na terapiju nego je.. 
    Napravila mi je odmah ultrazvuk.. kaže vidi žuto tijelo...da je ovulacija bila..i to "friška" endo 15 mm.. ma divotica sve.. (moš misliti.. koliko sam se toga do sada naslušala) 
    Gleda i sve govori vidi.. antralaca ima dosta.. ma moraš bolje odreagirati pa da imamo s cime raditi.. 

Tako da mi je promjenila terapiju.. dala mi je Pregoveris sada.. i u 8 mj.pikanje opet.. 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Amelia 🌸
    29. Lipanj 2022. 07:46

Bella i Garawa držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam na sv.duhu u postupku, možda će idući tjedan biti FET u prirodnom ciklusu ako bude sve ok.
    Cure, samo da vas pozdravim, dugo me nije bilo. Nadam se da ste sve dobro 😀

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️31
    Trudimo se od 4/2021 💞
    Ciklusi 28-31 dan
    spermiogram ✅
    papa ✅
    Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
    AMH 8,3 ❗️
    Izvađena oba jajovoda

Joli 🌟
    29. Lipanj 2022. 08:17

Amelia 🌸

Bella i Garawa držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam na sv.duhu u postupku, možda će idući tjedan biti FET u prirodnom ciklusu ako bude sve ok.
    Cure, samo da vas pozdravim, dugo me nije bilo. Nadam se da ste sve dobro 😀

Baš mi je drago da si se javila i da si se oporavila... 🙂 Držimo fige za fet 😍😍😍

Garawa pogodit će dr. Terapiju, tako da sam sigurna da će bit materijala.... 😅

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    29. Lipanj 2022. 08:20

Joli 🌟

kiki13

Joli 🌟

____

Ja isto mislim da ne bi trebala čekati.. 
    Zovi čim dođe M.. možda te pozovu po lijekove ako nema liste čekanja..  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.