https://ibb.co/syZdL73
Moj je peak izgleda bio popodne. Pokrili jesmo, sutra ujutro provjerim trakicu i to je to ali vjerujem da će biti još niže. Ne znam kad sam zadnji put peak uhvatila jer jako dugo već nisam.
Pokrit ćemo i sutra i nadam se i prekosutra.
Sta tako brzo tebi naraste i opet padne? Ja sam mislila da je moj brz. 😅
Evo meni mala bas danas kad moramo obavezno pokrit nikako zaspat. Jos uvijek se bori. Luda sam. 😵💫
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Večer curke,
Da se i ja uključim jer sam uzasno ne iskusna s trakicama a pogotovo s tom temp 😂
Radimo na bebi od 1.1 i mislili mi da će se uhvatit od prve s obzirom da već imamo dijete
2 mj (6,7mj) sam radila trakice za O. I nikako ju nije detektiralo.
Pa sam prestala jer mi je previše stresno postalo…
Sad dok muž ne sredi plivače meni je gin rekao nek jos pratim hoće se ovulacija pokazat.
Već sam uzela 5 komada Ovugnost dakle 25 trakica jer se ne nadam skoroj ovulaciji
Čestitam svim sretnim trudnicama, a nama s malo manje sreće zelim što prije puno sreće 😂♥️
Dobro dosla i jos brze otisla. 🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Večer curke,
Da se i ja uključim jer sam uzasno ne iskusna s trakicama a pogotovo s tom temp 😂
Radimo na bebi od 1.1 i mislili mi da će se uhvatit od prve s obzirom da već imamo dijete
2 mj (6,7mj) sam radila trakice za O. I nikako ju nije detektiralo.
Pa sam prestala jer mi je previše stresno postalo…
Sad dok muž ne sredi plivače meni je gin rekao nek jos pratim hoće se ovulacija pokazat.
Već sam uzela 5 komada Ovugnost dakle 25 trakica jer se ne nadam skoroj ovulaciji
Čestitam svim sretnim trudnicama, a nama s malo manje sreće zelim što prije puno sreće 😂♥️
Dobro došla!
Želim ti što prije bijeg s ove teme!
Vidim da ti muž ima asthenozoospermiju. Jel koristi ikakve suplemente?
Moj je jučer ponovno radio spermiogram, popravila mu se morfologija od zadnji put, ali je broj pokrentih blago opao.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Cure, danas mi je bazalna temp. opet 34.
Ponukana tom aplikacijom koja mi govori da napravim test... Kažete da Clearblue nikad ne lažu?
🤭
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Cure, danas mi je bazalna temp. opet 34.
Ponukana tom aplikacijom koja mi govori da napravim test… Kažete da Clearblue nikad ne lažu?
🤭
Ispravak: 36,4 (nakon onih noći isprekidanog spavanja)
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
https://yourimageshare.com/ib/AQ7obORbDq
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
mariposa1510
Jel to sad znaci bolji nalaz ili ako je pala pokretljivost opet los?
Sto su vama rekli?
Pije dosta stvari,
Kad se ustanem iz kreveta mogu ti ić pogledat jer neznam napamet.
Rekao mu urolog suplemente i obavezno izbjegavati konzervans.
Da je konzervans jako jos za pokretljivost spermija.
Mene sve ovo malo sokiralo s obzirom da se za prvo dijete nismo ni trudili.A sad prvo mi amh bio 7pmol pa posli 2 tjedna 14pmol, spominju losu kvalitetu i pa odjednom i muzu lose plivaju.
Ako ne zanesem do pocetka sljedece god idemo u postupak
Evo ne znam
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Martina cestitaaaam!!!!🥳🥳🥳 sad nam i ti reci svoju carobnu formulu do uspjeha🥰
.
Anchy sretno danas! ❤️ javi kako je proslo, ali sigurna sam da ces javiti da je proslo super! Samo krkni Normabel (i nesto protiv bolova mozda?).
.
Ja sam 11. DPO i temperatura mi je s jucerasnjih 36.4 dosla na 36.7, ali mislim da je do toga sto sam upalila grijanje u spavacoj sto inace nikad ne radim. I zato sto sam se sinoc posvadjala sa M pa sam bila ljuta cijelu noc😂😂 Test je negativan (steta, ali ocekivano).
I sad cekam mengicu koja bi trebala doci danas/sutra. Danas zovem Skvorc za narucivanje za konzultacije! Jedva cekam dobiti termin!🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Čarobna formula... Jedino što sam promijenila u zadnjih cca 6 tjedana je kako jedem. Po uputama iz knjige "glukozna revolucija" (ako nekoga zanima, ja ću vam napisati sve upute jer se do knjige malo teže dođe). Ima i puno videa autorice, a još bolje je da nije ništa što ne biste mogle (ne treba mijenjati hranu koju jedeš).
I ustvari sam prvi puta ikad uhvatila peak.
Idem na posao pa ću prerađivati zbunjenost.
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji