Spustila sam se dolje u ljekarnu i naravno prvo mi je htjela uvaliti clearblue koji nije za rano otkrivanje nego tek dok ciklus kasni. Uzela sam gravignost trakicu ali vidim da piše 25 a rekla mi je da MISLI da je 10, ne piše na kutiji nego tek dok se otvori piše na uputama, STRAŠNO.😡ne znam šta da radim, ne vrijedi mi sada piškit? Tek kasnije idem u grad pa ću onda potražiti neke bolje i za rano otkrivanje. Joj bas sam ljuta, eto!
Možeš pisnuti ako ti nije žao testa..
I nemoj se razočarati ako ne pokaže ništa..
Napravljen test cyclotest i nema ni sjenice 😔☹️ još uvijek ne gubim nadu dok ne vidim vješticu 😥
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Spustila sam se dolje u ljekarnu i naravno prvo mi je htjela uvaliti clearblue koji nije za rano otkrivanje nego tek dok ciklus kasni. Uzela sam gravignost trakicu ali vidim da piše 25 a rekla mi je da MISLI da je 10, ne piše na kutiji nego tek dok se otvori piše na uputama, STRAŠNO.😡ne znam šta da radim, ne vrijedi mi sada piškit? Tek kasnije idem u grad pa ću onda potražiti neke bolje i za rano otkrivanje. Joj bas sam ljuta, eto!
Napravljen test cyclotest i nema ni sjenice😔☹️još uvijek ne gubim nadu dok ne vidim vješticu 😥
Ni ja ne gubim nadu.. uvijek se nadam nekom čudu..
Realno tek iza 12dpo možemo očekivati nešto da se pokaže..
Kako god bilo glavu gore i samo hrabro...
I ja sam danas umakala i baš sam zadovoljna s testovima.. smiješno zvuči ali bijeli su kao snijeg 🤭🤭🤭 nema sjena, ni evapa.. mislim na 9 dpo nisam ni očekivala ništa na njemu 🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Napravljen test cyclotest i nema ni sjenice😔☹️još uvijek ne gubim nadu dok ne vidim vješticu 😥
Kako god bilo glavu gore i samo hrabro…
I ja sam danas umakala i baš sam zadovoljna s testovima.. smiješno zvuči ali bijeli su kao snijeg 🤭🤭🤭 nema sjena, ni evapa.. mislim na 9 dpo nisam ni očekivala ništa na njemu 🤣🤣
Čuda postoje, samo treba vjerovati u njih! ✨
Također! 🥹🤞
Jednostavno smo malo previše nestrpljivi a ta nestrpljivost je rezultat razočaranja, suza i tuge.. ali samo hrabo 🌈 Bogu ništa nije nemoguće!
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Da li neka od vas ima osjecaj sto vise zelis i iscekujes ono vise nece? Jedan mjesec citav simptome rane trudnoce u toku dana svi mi se pojave a onda minus na testu . 😔 Gdje pronalazite nadu i volju za daljim pokusajem ?
Na žalost ta sam! 🙋♀️ nekada sama sebi idem na živce, jer bi htjela da sve ide od danas do sutra ali na žalost to ne ide tako. Isplačem se, skupim snage, raščistim sama sa sobom u glavi da tako jednostavno mora biti, to je Božja volja i kako on odluci tako će biti. Iskreno jedina slamka spasa mi je vjera i molitva, ništa drugo mi ne preostaje nego ustrajno moliti i zahvaljivati na ovome što imam. Naravno velika utjeha i ohrabrenje mi je partner koji briše suze i vjeruje da ćemo uspjeti čak i onda kada ja krenem sumnjati i kada me obuzme velik strah.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Da li neka od vas ima osjecaj sto vise zelis i iscekujes ono vise nece? Jedan mjesec citav simptome rane trudnoce u toku dana svi mi se pojave a onda minus na testu . 😔 Gdje pronalazite nadu i volju za daljim pokusajem ?
Kao prvo volim seks 🤭🤣 tako da s te strane nije problem 😉
A ona druga, emotivna.. kad se raspadnem na 100 komada.. ne znam.. valjda je želja tolika da nema posustajanja..
Menga dođe, malo porazgovaram sama sa sobom.. i guram dalje.. jer nagrada za svu muku je neprocjenjiva..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kako god bilo glavu gore i samo hrabro…
Ovisnice 😂
Pacijent 🙈🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Skoro saznam da je meni draga osoba trudna . Mjesto da se radujem stvarno ne mogu bas me potreslo ne jer mi je krivo nego jer toliko dugo pokusavamo i opet nista. Onda dodju dani kada bih da podjelim s nekim tugu ali ovdje nemam nikog. Mami i sestrama nista ne govorim da ih ne brinem . Muzu se pozalim ali to opet nije to kad nemas prijateljicu uz sebe da se ispricas.. i tako kupim u sebe raspadam se a smijem se . Jedva cekam da sve ugledamo svoj dugo t
To je ajmo reći normalno, i ja samu sebe uhvatim kako sam "ljubomorna" kada čujem da je neka meni bliža osoba trudna, a ja nikako da dočekam, pa onda kažem Glavu gore, ženo! Ništa nije izgubljeno, dočekati ću i ja svoje čudo i nema predaje, samo pozitiva. Iskreno pronašla sam mir u molitvi, molim sa svojim suprugom svaku večer i zaista to nema cijenu! Bit će kako bude i dogodit će se kada Bog odluči da je pravo vrijeme za to , nemoj brinuti 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Skoro saznam da je meni draga osoba trudna . Mjesto da se radujem stvarno ne mogu bas me potreslo ne jer mi je krivo nego jer toliko dugo pokusavamo i opet nista. Onda dodju dani kada bih da podjelim s nekim tugu ali ovdje nemam nikog. Mami i sestrama nista ne govorim da ih ne brinem . Muzu se pozalim ali to opet nije to kad nemas prijateljicu uz sebe da se ispricas.. i tako kupim u sebe raspadam se a smijem se . Jedva cekam da sve ugledamo svoj dugo ocekivani plusic.
Ne mogu vjerovat ali kao da ste opisati moju situaciji od rijeci do rijeci!!!
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Evo i mene, citam vas ali ne pisem jer sam ponovno pokupila koronu. Imala sam ju za Novu godinu 😒 vidim sve smo nesto tuzne :( mene je ovaj zadnji negativni test bas rastuzio jer se za 2 tjedna vracamo u Hrvatsku i neki vec cekaju 2.bebu, a u isto vrijeme smo ajmo rec krenuli. I koliko god cekam inseminaciju i ako to ne uspije IVF bas sam uplasena jer imam 100 pitanja u glavi "sta ako ni to ne uspije?"
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Skoro saznam da je meni draga osoba trudna . Mjesto da se radujem stvarno ne mogu bas me potreslo ne jer mi je krivo nego jer toliko dugo pokusavamo i opet nista. Onda dodju dani kada bih da podjelim s nekim tugu ali ovdje nemam nikog. Mami i sestrama nista ne govorim da ih ne brinem . Muzu se pozalim ali to opet nije to kad nemas prijateljicu uz sebe da se ispricas.. i tako kupim u sebe raspadam se a smijem se . Jedva cekam da sve ugledamo svoj dugo ocekivani plusic.
Ne mogu vjerovat ali kao da ste opisati moju situaciji od rijeci do rijeci!!!
Mislila sam da ipak je do mene ali vidim da vecina zena ovdje ima isti problem . Ne znam da li je zdravo ni sve to trpiti u sebi . Zadnjih par dana bas mi je tesko konstantno razmisljam samo kako se nekima posreci. Kako neki ljudi odbacuju djecu a neki jedva cekaju da je imaju. Vjerovatno je ovo veliki test toga koliko smo strpljivi. Zadnjih dana mi samo jedna recenica ide glavom : ono sto se ceka dugo bude najsladje. I nekako mi dosta olaksa ovu situaciju
Da, nažalost dosta nas ima ovdje iste sudbine i prolazimo kroz iste emocije… bilo mi je još i teže dok nisam otkrila ovaj forum, jer oko mene nitko ne zna što se dešava osim partnera naravno i imala sam osjećaj da sam u svemu ovome “sama”. Ista pitanja mi se također vrte u glavi, često dok sam u šetnji onda promatram i pitam se Bože zašto, voljela bi to biće najviše na svijetu i držala kao kap vode na dlanu. Al Dat će Bog, samo treba vjerovati.
Ajmeee September nadam se da si okej? I da nemaš neke velike simptome 😏 brz oporavak želim.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️