Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 06:53

Joli 🌟

Bokyimaš aplikaciju "fertility friend" koju većina nas koristi i ona ti sama označi O ako si cijeli mjesec mjerila, stvarno je super, pa možda da si nju instaliraš… Malo ti je bazalna svugdje, ali pad bi ti bio 29., ali nije došlo do značajnog skoka u odnosu na temperature prije pada, pa mislim da je možda 30og… Nisam ja nikakav stručnjak niti mogu sa sigurnošću reći, ali sam imala sličnih grafova. Vjerujem da će ti Garawa odgovoriti i da je stručnija od mene. 😉

Garawa zna u svoju bazalnu 🤣🤣
    Ali kao što si napisala, Boky skini FF biti će ti lakše.. 
    Imaš li bazalni toplomjer ili koristiš obični? 
    Inače pravilo je da se O potvrdi kada imaš 3 više temperature od 6 prošlih..naravno u kombinaciji s peakom.. nema mjesta za puno odstupanja.. skok nakon O nije uvijek isti , nekada baš odmah na 1dpo skoči jako , a nekada postepeno raste.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Boky777
    05. Svibanj 2022. 07:21

Garawa

Joli 🌟

Bokyimaš aplikaciju "fertility friend" koju većina nas koristi i ona ti sama označi O ako si cijeli mjesec mjerila, stvarno je super, pa možda da si nju instaliraš… Malo ti je bazalna svugdje, ali pad bi ti bio 29., ali nije došlo do značajnog skoka u odnosu na temperature prije pada, pa mislim da je možda 30og… Nisam ja nikakav stručnjak niti mogu sa sigurnošću reći, ali sam imala sličnih grafova. Vjerujem da će ti Garawa odgovoriti i da je stručnija od mene. 😉

Ali kao što si napisala,Bokyskini FF biti će ti lakše..
    Inače pravilo je da se O potvrdi kada imaš 3 više temperature od 6 prošlih..naravno u kombinaciji s peakom.. nema mjesta za puno odstupanja.. skok nakon O nije uvijek isti , nekada baš odmah na 1dpo skoči jako , a nekada postepeno raste..

Ti mi se činiš najstručnija 😂😂, imam običan digitalni toplomjer. Izgleda da kod mene postepeno raste jer je jutros 36.6, sad ću pratit dalje, moram još danas pokrit 🤦‍♀️

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

Joli 🌟
    05. Svibanj 2022. 07:43

Garawa i meni ti djeluješ najstručnije.. 😉😉

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 07:49

Boky777

Garawa

Joli 🌟

Ali kao što si napisala,Bokyskini FF biti će ti lakše..

Ti mi se činiš najstručnija 😂😂, imam običan digitalni toplomjer. Izgleda da kod mene postepeno raste jer je jutros 36.6, sad ću pratit dalje, moram još danas pokrit 🤦‍♀️

Ako ozbiljno misliš pratiti bazalnu onda ulozi u bazalni toplomjer.. imaš ih od cca 70 kn pa na gore.. 
    Samo ti pokrivaj 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 07:50

Joli 🌟

Garawa i meni ti djeluješ najstručnije.. 😉😉

O Bože 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Veliki stručnjak.. 3 godine dijete napraviti ne može 😵‍💫🙄😅
    Joli kako si ti danas? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Joli 🌟
    05. Svibanj 2022. 08:47

Bzvz... Išla vaditi betu radi reda, testovi negativni... Pa ću se sutra javiti mojoj dr, vidit što je sljedeći korak... Neće moja sreća od mene... 🤦🏼‍♀️

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Mia21998 🔆
    05. Svibanj 2022. 08:51

Kod mene se nešto “kuha” u tijelu. Jučer cijeli dan bezvoljna, u dva navrata vrtoglavica, trbuh napuhan i bolovi u jajnicima i što mi je najčudnije sinoć temperatura 37.1 ujutro 37.0. Ovo sam si gore sve možda i “umislila” ali temperatura me baš zbunjuje 😕

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Joli 🌟
    05. Svibanj 2022. 09:17

kiki13

Joli 🌟

Bzvz… Išla vaditi betu radi reda, testovi negativni… Pa ću se sutra javiti mojoj dr, vidit što je sljedeći korak… Neće moja sreća od mene… 🤦🏼‍♀️

Ahhh taman da cu te pitat kakvo je stanje i vidim ovo 😡😢 bas steta..
    Reci mi jel muz isto mora apstinirati par dana prije aih kao i za spermio?

Daaa, 2 - 3 dana su nam rekli, no kako je već bilo kasno njemu se poklopilo 4 i pol - skoro 5, ali nam je embriologinja rekla da je sve ok s u uzorkom.
    A što ćeš, što je tu je.... Idemo dalje...

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 09:49

Joli 🌟

Bzvz… Išla vaditi betu radi reda, testovi negativni… Pa ću se sutra javiti mojoj dr, vidit što je sljedeći korak… Neće moja sreća od mene… 🤦🏼‍♀️

Jebemu miša.   Žao mi je.
    Možda je vrijeme za nešto konkretnije? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    05. Svibanj 2022. 09:50

Mia21998 🔆

Kod mene se nešto “kuha” u tijelu. Jučer cijeli dan bezvoljna, u dva navrata vrtoglavica, trbuh napuhan i bolovi u jajnicima i što mi je najčudnije sinoć temperatura 37.1 ujutro 37.0. Ovo sam si gore sve možda i “umislila” ali temperatura me baš zbunjuje😕

Molim test, hvala 🤞🤞😊😊

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.