Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    01. Rujan 2023. 19:33

Martina1931

Bebolina, to bi vjv i imalo smisla sve sto si rekla. Ali nisam znala da ranije ovulacije znace slabiju kvalitetu jajne stanice🙈
    Buduci da sam koristila utrogestane u lutealnoj fazi samo mi je rekla da bolja lutealna faza znaci bolju folikularnu u iducem ciklusu. Pa moguce da ce mi se ciklusi napokon vratit na ono prije spontanog, ovulacija 14,15. Dan
    I jos jedno pitanje, ako smo odnos imali jutros.. i sada evo mi se pojavio obilan bijeli iscjedak na gacicama..to jelda ne moze biti sperma od jutros?🤣 ja i moja smijesna pitanja o iscjedku hahahah

Hm, može i ne mora biti 🫣 kakav je miris? 😂😂😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    01. Rujan 2023. 19:38

laurell

Martina1931

Bebolina, to bi vjv i imalo smisla sve sto si rekla. Ali nisam znala da ranije ovulacije znace slabiju kvalitetu jajne stanice🙈
    Buduci da sam koristila utrogestane u lutealnoj fazi samo mi je rekla da bolja lutealna faza znaci bolju folikularnu u iducem ciklusu. Pa moguce da ce mi se ciklusi napokon vratit na ono prije spontanog, ovulacija 14,15. Dan
    I jos jedno pitanje, ako smo odnos imali jutros.. i sada evo mi se pojavio obilan bijeli iscjedak na gacicama..to jelda ne moze biti sperma od jutros?🤣 ja i moja smijesna pitanja o iscjedku hahahah

Nema nikakvog mirisa, pa si mislim da vjv nije sperma i mogu ga dosta rastegnut cak..moguce da je ovulacija tu onda stv kroz koji dan jel🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    01. Rujan 2023. 19:40

Martina1931

laurell

Martina1931

Nema nikakvog mirisa, pa si mislim da vjv nije sperma i mogu ga dosta rastegnut cak..moguce da je ovulacija tu onda stv kroz koji dan jel🤣

Ma daaa, sigurno je onda pred O 🙌🏽

baby boy

laurell
    01. Rujan 2023. 19:41

Ja sam jučer imala bas jake bolove lijevo u jajniku, moguće da je bila O (kasnije nego inače, na 16dc), a nisam trakicama pratila ovaj mjesec. Ali svakako smo pokrili i sinoć 😎

baby boy

Martina1931
    01. Rujan 2023. 19:49

Ne znam, lijepo mi vidjet jer nisam odavno takvu sluz imala pred ovulaciju. Nadam se da ce biti kvalitetna😅

A nema te sta boliti jajnik u sred ciklusa nego od ovulacije🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    01. Rujan 2023. 20:03

laurell

Bebolinaajme, baš mi je žao😩😩 hoćeš izvaditi i betu za svaki slucaj?
    Eniopaaa bravo, sad samo akcija 🤞🏽 i nek urodi plodom, doslovno 🥳 jel imaš kakav iscjedak sad pred o ili?

Da bude mi onako ko bjelanjak bas rastezljiv i proziran , po tome pratim .. dva dana prije mi počinje nekad dan prije .  A jel ti imaš ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1

Martina1931
    01. Rujan 2023. 20:09

Nadam se da nam bude svima urodilo plodom🥰
    Lejla, sta s tobom? Si se testirala opet?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    01. Rujan 2023. 20:55

Martina1931

Tako je pisala jedna članica ovdje prije koji mjesec, možda se javi pa ti više objasni i bolje, ja ovako po sjećanju.
    Bar po meni ne bi trebala biti sperma (ona ima i neki svoj specifičan miris), ovo je vjerojatno O sluz. Meni jedan mjesec bila tako obilna i bijela, gusta ja mislila to je to peak taj dan a kad ono tek bio kroz dva dana negdje.
    .
    Laurell u redu sam ne brini. Svakako ću izvaditi betu da potvrdi pa da mogu stati s terapijom.
    Uživam u petku fino na terasi uz čašu vina, kasnije se mogu baviti na muža 🤣
    Jel vi mislite da je meni bolje sada dogovoriti konzultacije u Vinogradskoj i tamo tražiti histeroskopiju i nastaviti s postupcima tamo? Ili da obavim prvo na Duhu histeroskopiju pa za postupak krenuti u Vinogradsku?
    Ja se nadam do 12. mj da ću bar proći još jedan stimulirani. Samo ću sve nalaze morati raditi jer na Duhu priznaju sve godinu dana, a za Vinogradsku su mi tu rekli da je samo 6 mj.
    Cure uživajte u vikendu, pokrivajte i tko treba i tko ne treba 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    01. Rujan 2023. 21:31

Bebolina, pa ocekujem peak kroz 2,3 dana ustvari..danas sam 11dc pa bi to trebalo biti to.
    I ja osobno, em kao zdravstveni radnik, a i kao mala trudilica prije bih sve rijesavala na Vinogradskoj. Sta god da mi je trebalo, tamo sam sve..pa eto, razmisli jos malo
    Curke odo van u klub nakon 101godinu, popit koju i napast muza kad se vratim 🤣🤣 uzivajteee u vikenduuuu❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    01. Rujan 2023. 21:44

Martina1931

Bebolina, pa ocekujem peak kroz 2,3 dana ustvari..danas sam 11dc pa bi to trebalo biti to.
    I ja osobno, em kao zdravstveni radnik, a i kao mala trudilica prije bih sve rijesavala na Vinogradskoj. Sta god da mi je trebalo, tamo sam sve..pa eto, razmisli jos malo
    Curke odo van u klub nakon 101godinu, popit koju i napast muza kad se vratim 🤣🤣 uzivajteee u vikenduuuu❤️

Onda imamo iste planove osim što ja ne izlazim u klub 😊

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.