Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    09. Rujan 2023. 12:13

laurell

Ja prijavljujem 1dc!!!!😡😡😡😡😡😡 4 dana ranije.

A misa mu maloga 😡
    Bas mi je zao. Drzim palceve da iduci ciklus bude dobitan☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123
    09. Rujan 2023. 12:34

Buffy989

Tratinčica123

Jutro svima😘
    Ja se probudila, otišla na wc- smeđi iscjedak…😤
    Nema ga puno, ali je prisutno malo na ulošku i kad se obrisem.. Uvijek neki k****…😤

Pa ako ste jučer imali odnos, rekla bih da je malo spottinga normalno.

Bez panike.

Nismo na kraju, bio je plan ali sam ja zaspala🤣🙈
    Ali evo, prestalo je.. vjerojatno neka žilica ili nešto jer smo danas u novom tjednu,  a sinoć sam bas osjetila zatezanje i grčeve..🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

nola95
    09. Rujan 2023. 13:30

Zna li tko na kojem principu rade digital testovi(clearblue)? Čini mi se da su dvije crte u testnom polju kad izbaci trakicu al možda je greška u trakici..danas mi je 11. dan ciklusa, a prethodna tri dana je bila po jedna crta u testnom pa si mislim da se možda bliži peak? testirala sam i sa onim sa alija pa za usporedbu..

https://ibb.co/ph745KH

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Aneee
    09. Rujan 2023. 14:49

nola95

Zna li tko na kojem principu rade digital testovi(clearblue)? Čini mi se da su dvije crte u testnom polju kad izbaci trakicu al možda je greška u trakici..danas mi je 11. dan ciklusa, a prethodna tri dana je bila po jedna crta u testnom pa si mislim da se možda bliži peak? testirala sam i sa onim sa alija pa za usporedbu..

Je 2 crtice su skoro uvijek tu, jacina je bitno... samo nastavi testirati pa će doći smile I to znači da je pozitivan test

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    09. Rujan 2023. 14:54

Martina1931

Aneee

laurell

Ja prijavljujem 1dc!!!!😡😡😡😡😡😡 4 dana ranije.

Kako toliko ranije, koliko ti je duga lutealna inače? Nebi se smijela lutealna toliko mijenjati…ok 1 dan plus minus, ali 4 dana je bas puno.
    .
    Ja nemam nikakvih simptoma, od jučer ništa 🤔
    Danas 7/8dpo…možda ovaj ciklus ipak nista ni kod nas

Mozda je ovulirala ranije, svakako nije pratila trakicama ovaj mjesec…meni seta O od 10dc do 15

A to nisam upratila da ne zna kad joj je bila O...onda joj nije uranila ako ne zna kad je trebala doci

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• mariposa1510
    09. Rujan 2023. 15:24

nola95

https://ibb.co/CsHtmNq

Ovo je moj BTT chart od zadnjeg ciklusa. Tim clearblue testovima sam se testirala od 8.dc do 17.dc svaki dan (nekad i po dva puta) i niti jednom nisam dobila taj famozni smajlić 😓
    Po grafu je očito da se ovulacija dogodila.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

nola95
    09. Rujan 2023. 16:26

Hvala puno! To si i ja mislim (da neću uloviti) jer kaj ak bude po noći npr i onda ga fulam..nisam jos dobila tamniju crticu u dva mjeseca al prošli mi je preskočila M skroz 🥲eh, Nastavit ćemo se truditi.  Svima držim fige za što prije plusiće!❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• eni233
    09. Rujan 2023. 16:51

mariposa1510

nola95

Ovo je moj BTT chart od zadnjeg ciklusa. Tim clearblue testovima sam se testirala od 8.dc do 17.dc svaki dan (nekad i po dva puta) i niti jednom nisam dobila taj famozni smajlić 😓

Ja sam koristila te digitalne , i tek kad je pravi peak , dobis smajlić , ja sam dobila smajlić dva mjeseca za redom na isti dan 16dc, a isto mi je dugo trebalo da skuzim uopće kad ovuliram i nisam mogla uhaviti pa dobrih 3 mj za redom a svjedno sam ovulirala jer ili bi pila previše vode ili bi se testirala prerano ili prekasno i tako u krug   .. Al sad kako više pratim te trakice i svoje tijelo sve sam bolje vješta u hvatanju O i točno znam kad će O .. meni krene sluz dan prije i tako znam da će trakica biti pozitvna , probaj se testirati ovim trakicama koje nisu digitalne  , pa kad bude na ovoj peak onda će biti i smajlic na digitalnom 100 posto .  

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Aneee
    09. Rujan 2023. 16:58

Ja dok sam koristila taj digitalni njega sam radila samo s prvim urinom, jer je tako u upustivima pisalo. Dok trakice nebi trebalo sa prvim urinom

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• mariposa1510
    09. Rujan 2023. 19:59

eni233

mariposa1510

nola95

Ja sam koristila te digitalne , i tek kad je pravi peak , dobis smajlić , ja sam dobila smajlić dva mjeseca za redom na isti dan 16dc, a isto mi je dugo trebalo da skuzim uopće kad ovuliram i nisam mogla uhaviti pa dobrih 3 mj za redom a svjedno sam ovulirala jer ili bi pila previše vode ili bi se testirala prerano ili prekasno i tako u krug  .. Al sad kako više pratim te trakice i svoje tijelo sve sam bolje vješta u hvatanju O i točno znam kad će O .. meni krene sluz dan prije i tako znam da će trakica biti pozitvna , probaj se testirati ovim trakicama koje nisu digitalne , pa kad bude na ovoj peak onda će biti i smajlic na digitalnom 100 posto .

Ja te rastezljive, plodne sluzi uopće nemam zadnju godinu dana sigurno 🤷🏻‍♀️
    Za ovaj mjesec sam kupila hrpu "običnih" trakica pa ću pokušati s njima loviti ovulaciju par puta dnevno pa da probam i to.
    Po temperaturi vidim da je ovulacija bila, ali ju još nisam uspjela uloviti. 😑

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI