Jutro cure😁
Ja ne znam gdje mi je glava, a gdje guzica zadnjih dana🥴🥴🥴
Bebolina, uzv imam sad u ponedjeljak, pa bi mi trebali reći kad je transfer, nadam se..
Ja se od Estrofema osjećam užasno- glavobolja, mučnina, ogrooman umor.. baš sam im i pisala u Prag, odgovorili su da je normalno, ali svejedno.. nije mi uopće lako.. na mene sve djeluje turbo😤
Ali od svega ostalog, jedva i mislim na to sve😂
Curicu smo vidjeli preko slike jučer, bili na razgovoru, imamo danas i sutra da do kraja razmislimo, pa u ponedjeljak moramo zvati centar za konačnu odluku, pa onda samo čekamo i njihovu konačnu odluku. Ako to bude to, idemo se upoznati.
Ja ću samo reci da smo muž i ja doživjeli ljubav na prvu sliku. To je to. Sitna je, mala, prekrasna. Bolje nismo mogli ni zamisliti. 🥰🥰🤗
Slabo se javljam jer nam se tona stvari trenutno događa, ali mislim na sve vas ❤❤
A onda neka bude i ljubav i pri prvom susretu ali još veća. Jel se radi o našem djetetu ili Romsko dijete? Jer obično kao ako želiš dijete prvo i najbrže ti mogu dati Romsko dijete ako ste naravno označili da prihvaćate i takvi dijete.
Ja sam mislila da si bila prošli pon na UZV. Malo su mi se dani pobrkali.
Od estrofema sam i ja imala baš mučnine svaki dan, baš ono osjećaj želudac u grlu. Sretno da prođe sve u najboljem redu i za postupak i djevojčicu. 🙏🤞
Mi imamo osjećaj da je to to, sad samo čekamo potvrdu. Baš smo sretni 🤗
Curica je naša, ima godinu i 9 mjeseci. Rođena je u istom mjesecu kao i ja. Sad nek mi netko kaže da je slučajno 😉😁
Ne, ne.. idem sad u pon, a transfer bi mogao biti u subotu ili ponedjeljak po mojoj procijeni.
Evo, onda smo prošle isto, ja također imam užasne mučnine 😣

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro cure😁
Ja ne znam gdje mi je glava, a gdje guzica zadnjih dana🥴🥴🥴
Bebolina, uzv imam sad u ponedjeljak, pa bi mi trebali reći kad je transfer, nadam se..
Ja se od Estrofema osjećam užasno- glavobolja, mučnina, ogrooman umor.. baš sam im i pisala u Prag, odgovorili su da je normalno, ali svejedno.. nije mi uopće lako.. na mene sve djeluje turbo😤
Ali od svega ostalog, jedva i mislim na to sve😂
Curicu smo vidjeli preko slike jučer, bili na razgovoru, imamo danas i sutra da do kraja razmislimo, pa u ponedjeljak moramo zvati centar za konačnu odluku, pa onda samo čekamo i njihovu konačnu odluku. Ako to bude to, idemo se upoznati.
Ja ću samo reci da smo muž i ja doživjeli ljubav na prvu sliku. To je to. Sitna je, mala, prekrasna. Bolje nismo mogli ni zamisliti. 🥰🥰🤗
Slabo se javljam jer nam se tona stvari trenutno događa, ali mislim na sve vas ❤❤
A onda neka bude i ljubav i pri prvom susretu ali još veća. Jel se radi o našem djetetu ili Romsko dijete? Jer obično kao ako želiš dijete prvo i najbrže ti mogu dati Romsko dijete ako ste naravno označili da prihvaćate i takvi dijete.
Ja sam mislila da si bila prošli pon na UZV. Malo su mi se dani pobrkali.
Od estrofema sam i ja imala baš mučnine svaki dan, baš ono osjećaj želudac u grlu. Sretno da prođe sve u najboljem redu i za postupak i djevojčicu. 🙏🤞
Mi imamo osjećaj da je to to, sad samo čekamo potvrdu. Baš smo sretni 🤗
Curica je naša, ima godinu i 9 mjeseci. Rođena je u istom mjesecu kao i ja. Sad nek mi netko kaže da je slučajno 😉😁
Ne, ne.. idem sad u pon, a transfer bi mogao biti u subotu ili ponedjeljak po mojoj procijeni.
Evo, onda smo prošle isto, ja također imam užasne mučnine 😣
Nema slučajnosti, sve se u životu događa s razlogom. Sretno da taj dio prođe u najboljem redu. 🙏🤞
Mislim da sam pila jednu dnevno, ne sjećam se točno, uvijek kad bi predvečer popila krenule su mučnine i odmah sam skužila da mi je od toga. Tako da mu se nimalo ne veselim u novom postupku.
Onda i kod tebe akcija polako kreće. Sretno!!! 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sisy čestitke od srca neka bude školska i samo uživaj dalje ❤️
https://ibb.co/gy9R78s
Eto moj pozitivan test na ovulaciju , danas u 11 h 😫😢 a ja na poslovnom putu već od prošlog tjedna

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam 7 DPO i prijavljujem ekstremno bolne grudi vec 2. dan, ali na cudan nacin - najvise bolje rubno. Inace kad bole, bole cijele i to par dana pred M.
Bazalna temperatura je standardna za ovaj dio ciklusa - 36.7 sto je ujedno i maksimum do kuda moja temperatura tijekom ciklusa ide.
I sad krece igra zivaca iducih par dana dok ne vidim da li je slucajnost ili se nesto primilo🤷🏻♀️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam 7 DPO i prijavljujem ekstremno bolne grudi vec 2. dan, ali na cudan nacin - najvise bolje rubno. Inace kad bole, bole cijele i to par dana pred M.
Bazalna temperatura je standardna za ovaj dio ciklusa - 36.7 sto je ujedno i maksimum do kuda moja temperatura tijekom ciklusa ide.
I sad krece igra zivaca iducih par dana dok ne vidim da li je slucajnost ili se nesto primilo🤷🏻♀️
Ajmee daj Bože da imaš pozitvan test 🤞🤞🤞🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pa mi se onda skoro pratimo, meni je danas 8.dpo (21.dc), O mi bila 13.dan pa me to sad muči da ne krene mi prije a u petak UZV prije postupka ( naravno ako sve štima).
Ja nemam neke simptome, bar ne vidljive samo one koje mogu umisliti. Ali sam evo rekla mužu da sam umorna i da sutra neću moći kuhati jer sam možda trudna 😀
Moja bazalna temp baš šeta gore dolje, zadnja 4 dana 36.81, 36.71, 36.58 i jutros 36.66. Kad ti obično dobiješ M kad vidiš onaj pad na grafu, meni obično padne za 0.4, nekad drugi dan još za 0.1 i onda krene.
08/24 spontani pobačaj
Pa mi se onda skoro pratimo, meni je danas 8.dpo (21.dc), O mi bila 13.dan pa me to sad muči da ne krene mi prije a u petak UZV prije postupka ( naravno ako sve štima).
Ja nemam neke simptome, bar ne vidljive samo one koje mogu umisliti. Ali sam evo rekla mužu da sam umorna i da sutra neću moći kuhati jer sam možda trudna 😀
Moja bazalna temp baš šeta gore dolje, zadnja 4 dana 36.81, 36.71, 36.58 i jutros 36.66. Kad ti obično dobiješ M kad vidiš onaj pad na grafu, meni obično padne za 0.4, nekad drugi dan još za 0.1 i onda krene.
Da, bas se pratimo. I inace su nam ciklusi tu negdje, cini mi se 🤭.
.
😂😂😂 super mi je ovaj izgovor za kuhanje!
.
Bas sam isla pogledati svoje grafove. Meni ti je 9. DPO uvijek zadnji kad temperatura raste i onda mi krece pad, a M dobijem 13.-14. DPO. I na svim grafovima mi je tako.
.
Kad inace dobivas M? Petak je bas na knap😳 mozes mozda doci dan ranije?

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
.
.
Bas sam isla pogledati svoje grafove. Meni ti je 9. DPO uvijek zadnji kad temperatura raste i onda mi krece pad, a M dobijem 13.-14. DPO. I na svim grafovima mi je tako.
.
Dosta mi šeta pa ne mogu znati dođe i 14., 15., 17.dpo ali mi je i O znala biti kasnije oko 15., 16. dana a sad kao za peh 13.dc pa si mislim pa neće valjda prije doći, inače M šeta pa dođe i na 28, 30,32, 33 dana. Nikad ne znam ali se sada baš brinem da ne urani. Možda ću ih sutra zvati pa pitati da dođem dan prije da ne dođe M prije. A najbolje bi bilo da uopće ne dođe sljedećih 9 mjeseci, pa da ne moram voditi brigu o danima 😀
08/24 spontani pobačaj
.
.
.
Dosta mi šeta pa ne mogu znati dođe i 14., 15., 17.dpo ali mi je i O znala biti kasnije oko 15., 16. dana a sad kao za peh 13.dc pa si mislim pa neće valjda prije doći, inače M šeta pa dođe i na 28, 30,32, 33 dana. Nikad ne znam ali se sada baš brinem da ne urani. Možda ću ih sutra zvati pa pitati da dođem dan prije da ne dođe M prije. A najbolje bi bilo da uopće ne dođe sljedećih 9 mjeseci, pa da ne moram voditi brigu o danima 😀
Znam da bi O trebala biti izmedju 10. i 20. i nekog dana ciklusa pa je to okej. Cak je to to tvoje setanje O minimalno. Drzim palceve da ispadne da si trudna i da je tako svejedno kad ces dobiti jer neces jos dugo dugo🤭
.
Jedan ispravak, ja sam 7. DPO, a ne 9. kako sam napisala. Sunce na plazi mi je pomutilo pamet😂😅

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Heej ekipa, nova sam tu..
Već par mjeseci intenzivno radimo na bebi, znam da to nije nista strašno ali znate kako je kad želiteee.. ali evo ovaj mjesec, odnosno prije par dana je bila ovulacija, tako su mi pokazali clearblue testovi za ovulaciju pa sad (ne) čekamo M...
Zanima me kakva iskustva imate s clearblue testovima, znam da su skuplji ali evo jesu li točno, je li ovulacija bilaa

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji