Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    30. Srpanj 2023. 19:33

Lunolina

Bebolina2024

Lunolina

Ja sam 7 DPO i prijavljujem ekstremno bolne grudi vec 2. dan, ali na cudan nacin - najvise bolje rubno. Inace kad bole, bole cijele i to par dana pred M.
    Bazalna temperatura je standardna za ovaj dio ciklusa - 36.7 sto je ujedno i maksimum do kuda moja temperatura tijekom ciklusa ide.
    I sad krece igra zivaca iducih par dana dok ne vidim da li je slucajnost ili se nesto primilo🤷🏻‍♀️

Pa mi se onda skoro pratimo, meni je danas 8.dpo (21.dc), O mi bila 13.dan pa me to sad muči da ne krene mi prije a u petak UZV prije postupka ( naravno ako sve štima).
    Ja nemam neke simptome, bar ne vidljive samo one koje mogu umisliti. Ali sam evo rekla mužu da sam umorna i da sutra neću moći kuhati jer sam možda trudna 😀
    Moja bazalna temp baš šeta gore dolje, zadnja 4 dana 36.81, 36.71, 36.58 i jutros 36.66. Kad ti obično dobiješ M kad vidiš onaj pad na grafu, meni obično padne za 0.4, nekad drugi dan još za 0.1 i onda krene.

Da, bas se pratimo. I inace su nam ciklusi tu negdje, cini mi se 🤭.
    .
    😂😂😂 super mi je ovaj izgovor za kuhanje!
    .
    Bas sam isla pogledati svoje grafove. Meni ti je 9. DPO uvijek zadnji kad temperatura raste i onda mi krece pad, a M dobijem 13.-14. DPO. I na svim grafovima mi je tako.
    .
    Kad inace dobivas M? Petak je bas na knap😳 mozes mozda doci dan ranije?

Dosta mi šeta pa ne mogu znati dođe i 14., 15., 17.dpo ali mi je i O znala biti kasnije oko 15., 16. dana a sad kao za peh 13.dc pa si mislim pa neće valjda prije doći, inače M šeta pa dođe i na 28, 30,32, 33 dana. Nikad ne znam ali se sada baš brinem da ne urani. Možda ću ih sutra zvati pa pitati da dođem dan prije da ne dođe M prije. A najbolje bi bilo da uopće ne dođe sljedećih 9 mjeseci, pa da ne moram voditi brigu o danima 😀

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    30. Srpanj 2023. 23:47

Bebolina2024

Lunolina

Bebolina2024

Lunolina

Ja sam 7 DPO i prijavljujem ekstremno bolne grudi vec 2. dan, ali na cudan nacin - najvise bolje rubno. Inace kad bole, bole cijele i to par dana pred M.
    Bazalna temperatura je standardna za ovaj dio ciklusa - 36.7 sto je ujedno i maksimum do kuda moja temperatura tijekom ciklusa ide.
    I sad krece igra zivaca iducih par dana dok ne vidim da li je slucajnost ili se nesto primilo🤷🏻‍♀️

Pa mi se onda skoro pratimo, meni je danas 8.dpo (21.dc), O mi bila 13.dan pa me to sad muči da ne krene mi prije a u petak UZV prije postupka ( naravno ako sve štima).
    Ja nemam neke simptome, bar ne vidljive samo one koje mogu umisliti. Ali sam evo rekla mužu da sam umorna i da sutra neću moći kuhati jer sam možda trudna 😀
    Moja bazalna temp baš šeta gore dolje, zadnja 4 dana 36.81, 36.71, 36.58 i jutros 36.66. Kad ti obično dobiješ M kad vidiš onaj pad na grafu, meni obično padne za 0.4, nekad drugi dan još za 0.1 i onda krene.

Da, bas se pratimo. I inace su nam ciklusi tu negdje, cini mi se 🤭.
    .
    😂😂😂 super mi je ovaj izgovor za kuhanje!
    .
    Bas sam isla pogledati svoje grafove. Meni ti je 9. DPO uvijek zadnji kad temperatura raste i onda mi krece pad, a M dobijem 13.-14. DPO. I na svim grafovima mi je tako.
    .
    Kad inace dobivas M? Petak je bas na knap😳 mozes mozda doci dan ranije?

Dosta mi šeta pa ne mogu znati dođe i 14., 15., 17.dpo ali mi je i O znala biti kasnije oko 15., 16. dana a sad kao za peh 13.dc pa si mislim pa neće valjda prije doći, inače M šeta pa dođe i na 28, 30,32, 33 dana. Nikad ne znam ali se sada baš brinem da ne urani. Možda ću ih sutra zvati pa pitati da dođem dan prije da ne dođe M prije. A najbolje bi bilo da uopće ne dođe sljedećih 9 mjeseci, pa da ne moram voditi brigu o danima 😀

Znam da bi O trebala biti izmedju 10. i 20. i nekog dana ciklusa pa je to okej. Cak je to to tvoje setanje O minimalno. Drzim palceve da ispadne da si trudna i da je tako svejedno kad ces dobiti jer neces jos dugo dugo🤭
    .
    Jedan ispravak, ja sam 7. DPO, a ne 9. kako sam napisala. Sunce na plazi mi je pomutilo pamet😂😅

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

meriii3
    31. Srpanj 2023. 14:20

Heej ekipa, nova sam tu.. 
    Već par mjeseci intenzivno radimo na bebi, znam da to nije nista strašno ali znate kako je kad želiteee.. ali evo ovaj mjesec, odnosno prije par dana je bila ovulacija, tako su mi pokazali clearblue testovi za ovulaciju pa sad (ne) čekamo M... 
    Zanima me kakva iskustva imate s clearblue testovima, znam da su skuplji ali evo jesu li točno, je li ovulacija bilaa 

Garawa¤
    31. Srpanj 2023. 18:13

meriii3

Heej ekipa, nova sam tu..
    Već par mjeseci intenzivno radimo na bebi, znam da to nije nista strašno ali znate kako je kad želiteee.. ali evo ovaj mjesec, odnosno prije par dana je bila ovulacija, tako su mi pokazali clearblue testovi za ovulaciju pa sad (ne) čekamo M…
    Zanima me kakva iskustva imate s clearblue testovima, znam da su skuplji ali evo jesu li točno, je li ovulacija bilaa

Svi testovi za ovulaciju, bila to najjeftinija trakica ili CB test detektiraju skok LH hormona, koji se naglo podiže pred O.. da bi bili sigurni kada je O točno bila, morali bi mjeriti bazalnu temperaturu.. ili ići na folikulometriju.. 
    Testovi su mala pomoći radi tempiranja odnosa.. a ništa 100% nije sigurno.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Ivyyyy
    01. Kolovoz 2023. 12:14

Meni bi sutra trebala biti O, a testovi negativni 🤷‍♀️ sad ili je vec bila, ili ce biti kasnije ili nece uopce.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• mariposa1510
    01. Kolovoz 2023. 13:07

Kod mene ista situacija, danas mi je 19dc, nit temperatura raste nit su testovi pozitivni... ne znam što se događa 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    01. Kolovoz 2023. 14:12

Ivyyyy

Meni bi sutra trebala biti O, a testovi negativni 🤷‍♀️ sad ili je vec bila, ili ce biti kasnije ili nece uopce..

Možda će ti biti kasnije ili ti je prošla  koji si dc ? Znaci meni jako šeće ovulacija , po aplikaciji bi trebala biti tek za dva dana ? A ja sam dobila pozitivan test u nedelju u 11 u jutro , sto znaci da mi je bila ili jučer ili danas . Zato pratite svoje tijelo tj dobro ga slušajte , a ja sam išla raditi test jer sam imala sluzi ko u prici i nekako sam imala bolove kao da ću mengu dobiti a ne bol jednog jajnika kako to biva kod drugih žena  , a prije nisam na to obazirala pažnju. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    01. Kolovoz 2023. 14:22

eni233

Ivyyyy

Možda će ti biti kasnije ili ti je prošla koji si dc ? Znaci meni jako šeće ovulacija , po aplikaciji bi trebala biti tek za dva dana ? A ja sam dobila pozitivan test u nedelju u 11 u jutro , sto znaci da mi je bila ili jučer ili danas . Zato pratite svoje tijelo tj dobro ga slušajte , a ja sam išla raditi test jer sam imala sluzi ko u prici i nekako sam imala bolove kao da ću mengu dobiti a ne bol jednog jajnika kako to biva kod drugih žena , a prije nisam na to obazirala pažnju.

Danas sam 16 dc.. mada ja nisam ni pratila od pocetka jer sam se vratila sa go, pa posao ovo ono, hopsali smo samo tri put od pocetka mj, i tako jucer napravim O trakicu i nista, reko mozda je proslo, ili ce tek biti ne znam🤷‍♀️ 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    01. Kolovoz 2023. 15:12

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Možda će ti biti kasnije ili ti je prošla koji si dc ? Znaci meni jako šeće ovulacija , po aplikaciji bi trebala biti tek za dva dana ? A ja sam dobila pozitivan test u nedelju u 11 u jutro , sto znaci da mi je bila ili jučer ili danas . Zato pratite svoje tijelo tj dobro ga slušajte , a ja sam išla raditi test jer sam imala sluzi ko u prici i nekako sam imala bolove kao da ću mengu dobiti a ne bol jednog jajnika kako to biva kod drugih žena , a prije nisam na to obazirala pažnju.

Danas sam 16 dc.. mada ja nisam ni pratila od pocetka jer sam se vratila sa go, pa posao ovo ono, hopsali smo samo tri put od pocetka mj, i tako jucer napravim O trakicu i nista, reko mozda je proslo, ili ce tek biti ne znam🤷‍♀️

Možda tek bude , ne mora značiti da ti je prošla ..meni je danas 18dc 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    01. Kolovoz 2023. 15:47

Jel itko kad ulovio ovulaciju odmah poslije menge, tipa 6.dan ciklusa?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.