Zdravo cure, nova sam ovdje
Citala sam bas dosta temii u nekim sam se malo i nasla
Zanima mee vase misljenje pa ako bi mogle odgovoriti mi
Ja i muz radimo vec 8mjeseci na bebi bas se trudimo medjutim nistaa
Bas imam redovne menstruacije
S tim da poslednja menstruacija mi je bas cudna bila imala sam smedjkasto krvarenje pa rozkasto da bi na kraju dobila 8 dana prijee
Sad ova menstruacija mi kasni 6 dana pa ne znam sta da mislim
Da li da se nadam teudnoci ili je jos radno
Radila sam i prije 2 dana test medjutim bio je negativan, planiram ga opet sutra ponoviti pa sta mislite?
S tim da poslednja menstruacija mi je bas cudna bila imala sam smedjkasto krvarenje pa rozkasto da bi na kraju dobila 8 dana prijee
Radila sam i prije 2 dana test medjutim bio je negativan, planiram ga opet sutra ponoviti pa sta mislite?
Moguce da ti je bila biohemiska tad kad je bilo to smedjkasto rozo.. pa da sad malo ciklus zeza, ali uradi ponovo test, nece skoditi, ali mislim da je najpametnije otici ginekologu, jer kad se poremeti ciklus, moze se desiti da se neka upala provuce, nije nuzno da uvjek imamo simptome, nekad bas bude samo poremecen ciklus malo.. tako da.. uradi ponovo test za dva dana, i vidi da se narucis na pregled, sto je sigurno sigurno. Koliko godina imas? Ako nisi radila pretrage, a radite na bebi, bilo bi dobro za pocetak da odes na pregled, UZ i papa test pa da budes sigurna. Nisam ni ja imala nikavih, ali nikavih tegoba i na papa testu otrkrijemo neku upalu.. srecom 7 dana vaginaleta resilo problem… i da nismam tad otisla ko zna koliko bi to vukla i kad bi se neki simptomi pojavili, a upala bi bas uznapredovala. Eto nisam vjerovala da moze upala bas bez simptoma, ali eto uvjerila se da moze… Sretno. Javi ti se neko sigurno sa slicnom situacijom, mislim bas na ovoj temi da je neko nedavno pisao nesto slicno.
Hvala puno na odgovoru
Bila sam odmah kod ginekologa sve uredno cak me poslala da uradim i hormone stitnjace i to je uredno
Imam sad pomaloo ujutru mucnine ali sasvim malee i bol ponekad i stomaku kao da trebam dobiti, uvijek pred m imam bolne grudi uzasno a sad nista samo malo otezane i tjt
Sutra radim test pa cemo da vidimo na cemu sam
Moguce da ti je bila biohemiska tad kad je bilo to smedjkasto rozo.. pa da sad malo ciklus zeza, ali uradi ponovo test, nece skoditi, ali mislim da je najpametnije otici ginekologu, jer kad se poremeti ciklus, moze se desiti da se neka upala provuce, nije nuzno da uvjek imamo simptome, nekad bas bude samo poremecen ciklus malo.. tako da.. uradi ponovo test za dva dana, i vidi da se narucis na pregled, sto je sigurno sigurno. Koliko godina imas? Ako nisi radila pretrage, a radite na bebi, bilo bi dobro za pocetak da odes na pregled, UZ i papa test pa da budes sigurna. Nisam ni ja imala nikavih, ali nikavih tegoba i na papa testu otrkrijemo neku upalu.. srecom 7 dana vaginaleta resilo problem… i da nismam tad otisla ko zna koliko bi to vukla i kad bi se neki simptomi pojavili, a upala bi bas uznapredovala. Eto nisam vjerovala da moze upala bas bez simptoma, ali eto uvjerila se da moze… Sretno. Javi ti se neko sigurno sa slicnom situacijom, mislim bas na ovoj temi da je neko nedavno pisao nesto slicno.
Hvala puno na odgovoru
Bila sam odmah kod ginekologa sve uredno cak me poslala da uradim i hormone stitnjace i to je uredno
Imam sad pomaloo ujutru mucnine ali sasvim malee i bol ponekad i stomaku kao da trebam dobiti, uvijek pred m imam bolne grudi uzasno a sad nista samo malo otezane i tjt
Sutra radim test pa cemo da vidimo na cemu sam
Bitno da je sve ok, sretno sa testom javi se kad uradis 🤞🍀 mozda je okasnila ovulacija pa ti test nije bio dovolno osjetljiv., Pa nije pokazao liniju, a mozda su malo hormoni se poremetili,zna s desiti.
Dosla vjestica jutros, vise srece drugi put😆😋🙏
Cure mene zanima sad sam napravila trakicu za ovulaciju ono mi se opet pojavila druga crta jel to imam jos jedne plodne dane ili sto, s obzirom da je bila prosli tj 15-16?
Cure mene zanima sad sam napravila trakicu za ovulaciju ono mi se opet pojavila druga crta jel to imam jos jedne plodne dane ili sto, s obzirom da je bila prosli tj 15-16?
Mogu ti cijeli ciklus biti dvi linije. Bitno za O je da je testna ista ili jaca od kontrolne
Prija mi nije bilo, sad sam ovaj mj uzela neke druge zelene trakice nisu iste ko i prošli put pa mi čudno bilo, hvala što si rekla❤️
Kiki,
Imas li kakve simptome?
Kejsi,
Koji si dan ciklusa?
Natata,
Ne bih ti davala laznu nadu da je t, ako ti kasni 8 dana, a prije prije dva dana si imala negativan rezultat. Jedino ako ti je o kasnila. To nisam vidjela da li pratis kad su ti ovulacije, jer bez obzira na skolski ciklus, mogu prosetati.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Vidim da sam sva imena fulala. 😂
Znacete na koga se odnosi. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki moramo biti pozitivne da ne poludimo prije vremena 🙈🙈 twinse očito treba i duplo čekati da se ulove 😂😂
Kod mene ništa, ovaj mjesec ništa ne planiram...popili još jedan antibiotik za beštiju, sad na svoju ruku pijemo ulje češnjaka u kapsulama i nadamo se čistome brisu 🤞🤞
Kejsy tako nekako sam i mislila da je za žuto tijelo, ne znam jel moj ginekolog ima slabiji uzv pa to ne vidi il koji vrag...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Ja sam se tek registrirala i baš mi je drago da se imam s kim pratiti 😊 Vidim da ste super ekipica 😉
Uglavnom jučer i danas pozitivna lh trakica (one step zelena), jučer smo pokrili pa sam mislila još sutra ujutro.
Nadam se da će to biti ok..
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Sortiraj odgovore
Najstariji