Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elzaa
    25. Prosinac 2021. 15:51

Kejsy

Elzaa

Kejsy

Elzaa

Cure moje sretan vam i blagoslovljen Božić da ste mi žive i zdrave i da sve idući Božić dočekamo sa bebačom u ruci ili s trbuhom do zuba. ❤️
    Ev da se ja javim iako nije vrijeme već dva dana imam nekako ljepljiv iscjedak bijeli rastezljiv proziran neznam ga ni je opisat ovo je 10 dpo, jel to normalno nadam se da nije opet neka bakterija ili slicno, inace mi nije tako prija menstruacije bude mi samo pojacan bijeli iscjedak,do tad cemo vidjet..

Odlicno sad mozes poceti sa LH trakicama, taj icjedak s emoze pojaviti i 5-6 dana prije ovulacije, ali cim se pojavi znaci da se blizi ovulacija. Ako teksturom potsjeca na bjelanjak od jajeta, to je to. To volimo, jer je jako bitno. On pomaze spermatozoidima da lakse plivaju i stifnu na svoje odrediste. Kakvi su ti ciklusi, ako su kratki onda se hitno bacaj u akciju, mozda ti je ranije ovulacija, jer moze se desiti 10DC da bude ovulacija,ko ima kratak ciklus. On je bas tako, bjelicast do proziran, izmedju prstiju bude rastezliv obicno od dva centimetra pa na vise, sto rastezliviji to bolji, nema neki miris izrazen, tako da, to je zdrav i normalan iscjeak, cak sta vise veoma pozeljan u plodnim danima. Nakon ovulacije ce se smanjiti, nece vise biti rastezljiv i postaje kremast.

Maaa ovulacija mi je bila ima 10 dana kazem da mi se ovo nije događalo, 10 dana poslije ovulacije da imam takav iscjedak rastezljiv bijel neznam ni ja opisat. Prosla mi je ovulacija, sad se nadam da ne dobijem da bude plusic ovaj mj. ❤️🤭 Pa sta Bog da

Ahhaha izvini ja sam pogresno skontala, sad vidim pise dpo a ne dc… A jesi bas trakicama ulovila ovulaciju? Da nije slucajno kasna ovulacija? Zna se desiti, jer taj iscejdak je obicno samo kod ovulacije i u plodnim danima. U ranoj trudnoci je obicno mljecni i vodenast. Ali 10 dpo je moguca implantacija, tj od 6 dpo do 12 dpo. Ali mozda i ugledas plusic kad je vec nesto drugacije, ako imas LH trakicu, uradi ipak, pa javi bas me zanima kakva je.. ko zna nekad nam se organizam cudno ponasa…

Pa ponasa se cudno neznam ni ja, bila mi je tad ovulacija trakica je bas tada zakucala bila je jaca od kontrolne i tako osjetila sam ovulaciju imala sam tragove sukrvice tada pa mi je i to bilo, jer mi je gin. reko da je ovulacija cim je bilo zilica krvi...
    I evo sad nakon 10 dana ovo mi se desi pa nemogu dokucit, nadala sam se implantaciji al vidim da nista od nje tako da se vise neznam cemu se mogu nadat. 

• Elzaa
    25. Prosinac 2021. 15:53

Iii radim trakice lh opet par dana svijetla je druga crta pa mi ni to nije jasno. Ili dvi ovulacije da nemam ili neznam nemogu vise bit pametna

• Elzaa
    25. Prosinac 2021. 17:49

Kejsy

Elzaa

Iii radim trakice lh opet par dana svijetla je druga crta pa mi ni to nije jasno. Ili dvi ovulacije da nemam ili neznam nemogu vise bit pametna

Zasto mislis da nista od implantacije, ne mora uopste da znaci.. mozda je upravo iscjedak pokazatelj da se nesto desava.. kazem ti obicno je takv iscedak u toku prlodnih dana, ali opet svi smo razliciti i mozda se to isto nekom drugom desilo. Evo navijam da je to znam implantacije.. ko zna nista niej iskljuceno. Ako si ulovila pik kao sto kazes, vrlo lako moguce.. da je to to i da ce sad uskoro preci u vodenasti iscjedak.

A Bože daj, nako i vi same znate kad se iznova nadate i nadate, pa previše očekujete, onda više u ništa i ne vjerujete. Tako da ako je već 10 dan poslije ovulacije kontam da bi se već tribamo desitnal eto kako ti kazes ima od 8-12 se zna poklopiti implantacija. Inace sam duplo prija imala tih pusti simptoma koje neke i umislis od zelje, a danas tj ovaj mjs je drugacije, pogotovo kad sam potrefila dobru ovulaciju,.. Pa sad covik se nada i vjeruje a opet postoji taj neki strah po strani da se nebi razocarala kad bi dobila, jer koliko covik misli i govori se nemoj toliko o tom razmisljat opet nekako tu po strani stoji u mojoj glavi... Al kako je danas Bozic lagano se po vinu pije i uziva i opusteno.... Samo eto iscjedak me je takav iznenadio na neki nacin. Pa reko ako netko zna sto bi to moglo bit. 😅

• MissN
    25. Prosinac 2021. 18:11

Curke sretan Božić i nek se nam ostvare ove dugo sanjane želje 🤰🤰

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

Sekica89
    26. Prosinac 2021. 08:36

kiki13

Jutro svima… ja se probudila u 6 mjerit temp pa nikako ponovo zaspat 😡
    Vi koje ste maherice za temperaturu, jel imate kakav komentar za ovu moju? Prošli misec je bila nekako jasnija, sad sve nesto gori doli, oce nece 😅😅 jucer ujutro bio snjesko bijelic na testu, al ima jos vremena👶😅 cak sam osjetila neko probadanje 8-9dpo… al i sinoc isto, ko da je ovulacija 😅 neznam sta da mislim, cekam novu godinu pa da vidimo 🙈

Kiki mi se tu negdje pratimo,i ja sam 26 dc,ali nisam jos radila test,rano mi je. Postavi sliku bazalne da vidimo

Sekica89
    26. Prosinac 2021. 08:39

kiki13

Vi koje ste maherice za temperaturu, jel imate kakav komentar za ovu moju? Prošli misec je bila nekako jasnija, sad sve nesto gori doli, oce nece 😅😅 jucer ujutro bio snjesko bijelic na testu, al ima jos vremena👶😅 cak sam osjetila neko probadanje 8-9dpo… al i sinoc isto, ko da je ovulacija 😅 neznam sta da mislim, cekam novu godinu pa da vidimo 🙈

E vidjela sam sad da ti ispod pise. Pa dobra je stvar sto ti je jos povisena iako je malo pala. I meni je slicno tako. Sad cekam sutra hoce li mi skroz past ili nadam se ne🙏 Ali i inace mi zna tako 13 dpo padati,pa me strah da se povijest ponavlja..

• MissN
    26. Prosinac 2021. 10:06

Kiki ne kužim se u bazalnu tt, ali držim fige da je to to 🙏🙏

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• Elzaa
    26. Prosinac 2021. 10:17

kiki13

Ja sam prija godinu dana pratila temp bila mi je povisena i kasnila mi menstruacija i kad je pala na 36 taj dan sam bas dobila menstruaciju. Od tada nisam vise ni mjerila bazalnu. Samo se bezveze stresirala oko toga... A ovako samo preko lh trakica pratim. 

• Elzaa
    26. Prosinac 2021. 10:18

Brontosaurica

Cure 4dpo a meni se i dalje na lh trakici onoj iz dma vidi crta nije jaka kao pik Al nije ni ful slaba
    https://ibb.co/B2wh6zc

Sto to znaci

Tako je meni vec 11 dana poslije ovulacije, i ja sam to pitala pa mislim da je meni do trakice jer mi nije tako prija bilo

• Elzaa
    26. Prosinac 2021. 10:31

Brontosaurica

Elzaa

Brontosaurica

Cure 4dpo a meni se i dalje na lh trakici onoj iz dma vidi crta nije jaka kao pik Al nije ni ful slaba
    https://ibb.co/B2wh6zc

Sto to znaci

Tako je meni vec 11 dana poslije ovulacije, i ja sam to pitala pa mislim da je meni do trakice jer mi nije tako prija bilo

Ja sam tek sad počela testirati ovo su one skupe iz dma kontam da nisu krive samo ne znam koliko dugo nakon O se pokazuje crta zna li koja

Koliko ti već pokazuje pozitivno kad si primjetila kad ti je tocno ovulacija bila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.