Iiiii da stvar bude gora radim sa ginekologom sa trudnicama svaki dan. Joj kad vidim ko je sve trudan i da isprve uspiju 😂💣💥
A joj, to ti ne bi bila u koži…. ☹️ Doći će i tvoje/naše vrijeme, samo strpljivo 🍀🍀🍀🍀
To što su ti se ustalili ciklusi u O je jako velika stvar, a mužu će naravno operacija proći super, u to ne sumnjam i za neko vrijeme će bit kao novi 😉😉 žao mi je što to morate prolaziti on osobno i vi kao par, ali operacija znači da će biti bolje.. 😉😉
Hvala Joli 🌺 mislim da ce se sve promijeniti poslije operacije.
I tebi želim punoo punoo sreće i strpljenja. Nagrada je ipak puno vrijednija🥰
Iiiii da stvar bude gora radim sa ginekologom sa trudnicama svaki dan. Joj kad vidim ko je sve trudan i da isprve uspiju 😂💣💥
A joj, to ti ne bi bila u koži…. ☹️ Doći će i tvoje/naše vrijeme, samo strpljivo 🍀🍀🍀🍀
To što su ti se ustalili ciklusi u O je jako velika stvar, a mužu će naravno operacija proći super, u to ne sumnjam i za neko vrijeme će bit kao novi 😉😉 žao mi je što to morate prolaziti on osobno i vi kao par, ali operacija znači da će biti bolje.. 😉😉
Hvala draga 🥰
Sretno nam svima 🍀🍀🍀🍀🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutrooo kako ste mi danas ko piški ovaj tjedan?
Ima li ikakvih simptoma?
Ja sam stalno nervozna zivcana samo bi se svađala,dodijala sam i samoj sebi.
Jutro cure.. meni M jučer još došla. Ajmo u novi ciklus 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joj 😏 vjerujem da ce uspit drugi ciklus
Koliko se vi trudite?
Koliko se vi trudite?
Evo 2.5 godine skoro 🤦♀️ Vi?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Koliko se vi trudite?
Evo 2.5 godine skoro 🤦♀️ Vi?
I ja sam toliko 🥴
Cure samo da vas pozdravim..u grinč modu, još tjedan dana ludila i dva tjedna ludosti i preživjele smo božićne blagdane 🙈🙈
Garawa žao mi je radi M...nadam se da će se u postupku prvi malci odmah zalijepiti za tebe 🤞🤞
Sretno u hvatanju pika, i da konačno krene lavina duplih crta na ovim drugim testovima 🙏🙏
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Cure samo da vas pozdravim..u grinč modu, još tjedan dana ludila i dva tjedna ludosti i preživjele smo božićne blagdane 🙈🙈
Garawažao mi je radi M…nadam se da će se u postupku prvi malci odmah zalijepiti za tebe 🤞🤞
Sretno u hvatanju pika, i da konačno krene lavina duplih crta na ovim drugim testovima 🙏🙏
Vidim da pijes omegu pa me zanima da li je to na svoju ruku ili po savjetu ginekologa? Jer je meni moja doktorica rekla da prestanem piti omegu i da je unosim iskljucivo hranom, jer se ona pocinje piti od 12 nedelje trudnoće. A vidim da dosta zena prije trudnice pije omegu.. pa nista sad ne kontam. Ja bas jedem ribu obogacenu omegom bar 3 puta sedmicno, pa je rekla da je to sasvim dovoljno.. 🤷 pa me zato zanima.. ako mi se ne jede riba ili nešto tako sto ima omege, onda popijem omegu da nadoknadim, taj neki preskoceni obrok..
U dogovoru s ginekologom...pijem tako već više godinu dana...ništa nije spominjao da bi bilo previše, a ne volim baš ribu tako da nebi trebalo biti problema...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Kejsy ma da, svaki drukčije...ne znam jel se omega može nakupljati u tijelu, znam da su vitamini a d e k topivi u mastima pa s njima treba paziti, al ostali viškovi valjda odu...kak imam migrene s aurom sam čitala da je preporučeno uzimati 800mg folne kao pripremu za trudnoću, a budući da omega štiti srce u mozak ne može priškoditi 🙈🙈
Radi čega si trošila u studenome antibiotik?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
11/22 FET ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji