Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    19. Prosinac 2021. 16:41

Joli 🌼

Jelušićkaa

Iiiii da stvar bude gora radim sa ginekologom sa trudnicama svaki dan. Joj kad vidim ko je sve trudan i da isprve uspiju 😂💣💥

A joj, to ti ne bi bila u koži…. ☹️ Doći će i tvoje/naše vrijeme, samo strpljivo 🍀🍀🍀🍀
    To što su ti se ustalili ciklusi u O je jako velika stvar, a mužu će naravno operacija proći super, u to ne sumnjam i za neko vrijeme će bit kao novi 😉😉 žao mi je što to morate prolaziti on osobno i vi kao par, ali operacija znači da će biti bolje.. 😉😉

Hvala Joli 🌺 mislim da ce se sve promijeniti poslije operacije.
    I tebi želim punoo punoo sreće i strpljenja. Nagrada je ipak puno vrijednija🥰

Joli 🌟
    20. Prosinac 2021. 07:28

Jelušićkaa

Joli 🌼

Jelušićkaa

Iiiii da stvar bude gora radim sa ginekologom sa trudnicama svaki dan. Joj kad vidim ko je sve trudan i da isprve uspiju 😂💣💥

A joj, to ti ne bi bila u koži…. ☹️ Doći će i tvoje/naše vrijeme, samo strpljivo 🍀🍀🍀🍀
    To što su ti se ustalili ciklusi u O je jako velika stvar, a mužu će naravno operacija proći super, u to ne sumnjam i za neko vrijeme će bit kao novi 😉😉 žao mi je što to morate prolaziti on osobno i vi kao par, ali operacija znači da će biti bolje.. 😉😉

Jelušićkaa

Joli 🌼

Jelušićkaa

Hvala draga 🥰
    Sretno nam svima 🍀🍀🍀🍀🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Elzaa
    20. Prosinac 2021. 08:42

Jutrooo kako ste mi danas ko piški ovaj tjedan?
    Ima li ikakvih simptoma?
    Ja sam stalno nervozna zivcana samo bi se svađala,dodijala sam i samoj sebi. 

Garawa¤
    20. Prosinac 2021. 08:57

Jutro cure.. meni M jučer još došla.  Ajmo u novi ciklus 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Elzaa
    20. Prosinac 2021. 09:53

Garawa

Jutro cure.. meni M jučer još došla. Ajmo u novi ciklus 🤞🤞

Joj 😏 vjerujem da ce uspit drugi ciklus
    Koliko se vi trudite? 

Garawa¤
    20. Prosinac 2021. 11:13

Elzaa

Garawa

Koliko se vi trudite?

Evo 2.5 godine skoro 🤦‍♀️ Vi? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Elzaa
    20. Prosinac 2021. 12:38

Garawa

Elzaa

Garawa

Koliko se vi trudite?

Evo 2.5 godine skoro 🤦‍♀️ Vi?

I ja sam toliko 🥴 

• MissN
    20. Prosinac 2021. 16:50

Cure samo da vas pozdravim..u grinč modu, još tjedan dana ludila i dva tjedna ludosti i preživjele smo božićne blagdane 🙈🙈 
    Garawa žao mi je radi M...nadam se da će se u postupku prvi malci odmah zalijepiti za tebe 🤞🤞
    Sretno u hvatanju pika, i da konačno krene lavina duplih crta na ovim drugim testovima 🙏🙏

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

• MissN
    20. Prosinac 2021. 17:23

Kejsy

MissN

Cure samo da vas pozdravim..u grinč modu, još tjedan dana ludila i dva tjedna ludosti i preživjele smo božićne blagdane 🙈🙈
    Garawažao mi je radi M…nadam se da će se u postupku prvi malci odmah zalijepiti za tebe 🤞🤞
    Sretno u hvatanju pika, i da konačno krene lavina duplih crta na ovim drugim testovima 🙏🙏

Vidim da pijes omegu pa me zanima da li je to na svoju ruku ili po savjetu ginekologa? Jer je meni moja doktorica rekla da prestanem piti omegu i da je unosim iskljucivo hranom, jer se ona pocinje piti od 12 nedelje trudnoće. A vidim da dosta zena prije trudnice pije omegu.. pa nista sad ne kontam. Ja bas jedem ribu obogacenu omegom bar 3 puta sedmicno, pa je rekla da je to sasvim dovoljno.. 🤷 pa me zato zanima.. ako mi se ne jede riba ili nešto tako sto ima omege, onda popijem omegu da nadoknadim, taj neki preskoceni obrok..

U dogovoru s ginekologom...pijem tako već više godinu dana...ništa nije spominjao da bi bilo previše, a ne volim baš ribu tako da nebi trebalo biti problema...

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    11/22 FET ❄️

• MissN
    20. Prosinac 2021. 18:36

Kejsy ma da, svaki drukčije...ne znam jel se omega može nakupljati u tijelu, znam da su vitamini a d e k topivi u mastima pa s njima treba paziti, al ostali viškovi valjda odu...kak imam migrene s aurom sam čitala da je preporučeno uzimati 800mg folne kao pripremu za trudnoću, a budući da omega štiti srce u mozak ne može priškoditi 🙈🙈

Radi čega si trošila u studenome antibiotik? 

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    11/22 FET ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.