https://ibb.co/kHC5PzT ja isprobala onaj test što predviđa O unutar 6 sati.. e, sad.. po mome tumačenju posto je crta T3 slaba da imam više od 24 sata do O.. u protivnom bi bila jača.. tj.jednaka kao i T1 🙈🙊🙉
ne znam kak ti inače tamne crte, možda da probaš još navečer pišnuti pa da usporedimo kolko tamni? vjerujem da je ovaj dosta osjetljivi, pa možda bi O mogla biti za 18 ili 24 sata od ovog testića
https://ibb.co/37c6qqF pratim i sa ovima.. nije to još peak.. blizu je pozitivne.. možda večeras..a peak sutra..
stavi nam molim te sliku kad budu ti najjače boje koje si uhvatila, čisto da vidimo
Budem.. ali to ću uhvatiti baš peak s ovim običnim ,točno da vidim kako će ovaj pokazati..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A sto se tice mjerenja bazalne, ja je mjerim cca 4 mjeseca i ne mora to sad biti tocno u minutu, uvijek izmjerim ugl pola sata prije ili kasnije, nekad zaboravim vikendom pa izmjerim kad se probudim. Ugl,ako upisujete svaki dan, uredno se vidi kako na dan ovulacije ona malo padne,i sutra dan naglo poraste i takva bude dok ne dodje menga, kad opet padne, nekad na dan menge, nekad dan-dva prije. Bar je kod mene tako, i uopce mi nije opterecenje, vec gust kad vidim da na takav nacin mogu pratit svoj ciklus, uredno znam kad mi je ovulacija i tako znam kad mi stize menga. Probajte vi koje niste, zabavno je i korisno😊
Lavice evo sve trudnice koje znam uključujući i mene imaju obilniji bijeli iscjedak od početka trudnoće i tako nekad zna malo koja mrljica bit
🤞🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ma nema razočaravanja, bice, ako ne sad bice uskoro… ali eto imam osjecaj da bi moglo to biti to.. bas nekako lici.. jel mjeris BBT, imas grafikon? Kod nas je rasulo tesko. Ja idem ginekologu privatno jer jedina doktorica kojoj vjerujem radi u porodilistu, ali za vodjenje trudnoce to radi samo privatno. E sad pisala bi ona meni i u drzavnim da radim betu, ali toliko je rasulo i jako se ceka zbog ove situacije sad. Pa mi lakse otici privatno sjednem na bic i za 7 minuta sam u labu i salju mi nalaz na mail za 3-4 sata. Ako idem u drzavnu, ima puno uz brdo ko ce bicom puno je bas ufff, onda moram platiti bus, tj 2 busa do tamo ovako privatno me dodje skuplje svega 1-2€ pa se ne isplati muciti. Znas koliki je haos da Anti-Milerov hormon privatno kosta 25€ i kaze mi porodicna kad sam trebala raditi ovako: nemoj me pogresno shvatiti ne isplatiti se guzvati i zezati sa tim po drzavnim, ako nije skuplje od 50€-100€. Eto tako da sve u svemu rasulo. Nego raspisah se ja… Meni je ovaj test prilicno dobar a kosta oko 3-4€ ( pisem u evrima jer kontam da je tako lakse svima skontati, nego da pisem u svojoj tarifi tj KM ili BAM) ima i boljih ali su skupi bas mnogo skupi. Ma i nema kod nas bas neki izborClearblue je bass preskup, a onako poredila sam kadClearblue pokaze crticu pokaze i ovaj. Evo linkic do tog testahttps://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/test-za-trudnocu-gravignost-ultra-7085/
Taj test ti je odličan, a CB osim digitalnog s tjednima, često baca lažne crtice, a skup je, tako da je savjet izbjegavati ga za rano otkrivanje trudnoće. Cure su imale svakakva iskustva. Mene nije lagao, koristila sam ga dva puta, oba puta bijel kao snijeg....
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
https://ibb.co/kHC5PzT ja isprobala onaj test što predviđa O unutar 6 sati.. e, sad.. po mome tumačenju posto je crta T3 slaba da imam više od 24 sata do O.. u protivnom bi bila jača.. tj.jednaka kao i T1 🙈🙊🙉
ne znam kak ti inače tamne crte, možda da probaš još navečer pišnuti pa da usporedimo kolko tamni? vjerujem da je ovaj dosta osjetljivi, pa možda bi O mogla biti za 18 ili 24 sata od ovog testića
https://ibb.co/37c6qqF pratim i sa ovima.. nije to još peak.. blizu je pozitivne.. možda večeras..a peak sutra..
Garawa 🙂 Ovi tvoji testovi su mi zanimljivi... Gdje si ih nabavila, ovi što predviđaju ovulaciju po satima... A sutra je peak čini mi se 🤞🤞 .... Dobro ti to pokrij
Lavice zvuči mi jako dobro, nadam se da će to biti plusić... 🤞🤞🤞🤞
Simba 🤗🤗
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro.. moj peak gdje je tu je.. mislim da bude popodne.. da Lavica je u pravu na aliexpress sam ih kupila.. zbilja su zanimljivi
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa danas onda ne puštaj muža sa sebe 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Jutro cureee 😊😊
I meni su jako zanimljivi ti testici…
Neka me Garawa ispravi ako grijesim ali mislim da ih je kupila preko aliexpressa ..znam da sam ih i ja gledala 😊
Kod mene "smedjarenje" nije stalo, tj ima ga jos vise nego jucer… osjecaj je da cu svaki cas dobiti iako mi je stvarno prerano 😑😑😑
moguće da je implantacija ili moguće da je spotting prije M... nekako mi sumnjivo da bi to i dalje bilo od pape... ti si vadila progesteron u drugom dijelu ciklusa?
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Garawa danas onda ne puštaj muža sa sebe 🙈🙈
Eh, da.. da ne radimo oboje 🤷♀️
Ali naći ćemo način 🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro cureee 😊😊
I meni su jako zanimljivi ti testici…
Neka me Garawa ispravi ako grijesim ali mislim da ih je kupila preko aliexpressa ..znam da sam ih i ja gledala 😊
Kod mene "smedjarenje" nije stalo, tj ima ga jos vise nego jucer… osjecaj je da cu svaki cas dobiti iako mi je stvarno prerano 😑😑😑
moguće da je implantacija ili moguće da je spotting prije M… nekako mi sumnjivo da bi to i dalje bilo od pape… ti si vadila progesteron u drugom dijelu ciklusa?
Nikad raniji spotting onda i nikad mi nije trajao toliko dana..jedan dan max 😒
Danas je 30.dc, O je bila prije otprilike10 dana, ne mogu tocno znati..
Nisam vadila progesteron posto nikad nisam znala kada mi je tocno O. Nisam mogla ici 21.dc zbog duzih ciklusa. S time da mi je mpo dr.rekla da ne trebam vaditi to, za sada..
S obzirom na druge nalaze i da imam O, joj se nije cinilo potrebno… 🤷🏼♀️
A gledaj, to je jako kratka L faza, i ako je to spotting prijem M upućuje na manjak progesterona i brzo propadanje žutog tijela,...ja bi ti savjetovala da na 7dpo izvadiš progesteron idući ciklus.
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji