Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    19. Listopad 2021. 13:28

Učitaj nam sliku preko ovog linka😄
    https://imgbb.com/

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• _happiness_
    19. Listopad 2021. 13:38

https://ibb.co/PZptvKN

Hvala, pošto još uvijek se nisam uvještila kako funkcioniše sve. 😂

Zoe🌸
    19. Listopad 2021. 13:50

Happiness ovo nije pozitivno. Testna crtica treba biti iste jačine kao kontrolna ili tamnija. Nastavi testirati. Koji ti je dan ciklusa?

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• _happiness_
    19. Listopad 2021. 13:59

Napraviću kratak uvod pošto sam ovo pitala iz razloga jer mi je čudno. 

Ja sam prošli mjesec radila nekoliko dana trakice i bile su negativne. I 23ćeg uradim slučajno, i pojavile su mi se dvije linije kao ove. Taj dan smo pokušali i ja sam ostala u drugom stanju. 
    Ali ispostavilo se da je bila biohemijska. Tako da sam već 13stog dobila mens. Trajala je kao i obično 3 dana. Dana je 7 dan od tad. A ciklusi su mi inače na 28 dana. I sinoć sam osjetila kao u ovulaciji osjećaj u jajnicima.
     I slučajno pomislim da li je moguće da je ovulacija pa da će nastupiti po onim danima kada sam prije ovog trebala dobiti mens, da nije bilo trudnoće a to je 8.10. I odlučim da uradim trakicu i pokažu mi se te dvije crte. I ostala sam zbunjena.. 

• _happiness_
    19. Listopad 2021. 15:37

Usput. Kada sam pitala ginekologa da li je moguće. Mada i jeste. Jer mi je takođe rečeno da ovulacija nekada i šeta. 
    On mi je odgovorio “nije bitno kad su ti plodni dani ako oćeš da zatrudniš”. Tako da sam zbunjena baš..

Garawa¤
    19. Listopad 2021. 15:41

_happiness_

Usput. Kada sam pitala ginekologa da li je moguće. Mada i jeste. Jer mi je takođe rečeno da ovulacija nekada i šeta.
    On mi je odgovorio “nije bitno kad su ti plodni dani ako oćeš da zatrudniš”. Tako da sam zbunjena baš..

Ovulacija šeta.. ne kod svih ali šeta.. ono što je bitno da je lutealna faza uvijek iste dužine..po pravilu školski 14 dana
    Zato neki ciklusi nisu 28 dana nego duže ili kraće.. 
    A ginekolog je vjerojatno mislio da posto spermici žive i do 5 dana u tijelu žene..da postoji mogućnost da i od odnosa prije O ostanete trudni..
    A ostati trudni ne možete ako nisu plodni dani.. to je glupost najveća.. zato postoji taj plodni prozor od nekih 5 dana svaki mjesec

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    19. Listopad 2021. 15:53

_happiness_

Ja sam prošli mjesec radila nekoliko dana trakice i bile su negativne. I 23ćeg uradim slučajno, i pojavile su mi se dvije linije kao ove. Taj dan smo pokušali i ja sam ostala u drugom stanju.
    Ali ispostavilo se da je bila biohemijska. Tako da sam već 13stog dobila mens. Trajala je kao i obično 3 dana. Dana je 7 dan od tad. A ciklusi su mi inače na 28 dana. I sinoć sam osjetila kao u ovulaciji osjećaj u jajnicima.
    I slučajno pomislim da li je moguće da je ovulacija pa da će nastupiti po onim danima kada sam prije ovog trebala dobiti mens, da nije bilo trudnoće a to je 8.10. I odlučim da uradim trakicu i pokažu mi se te dvije crte. I ostala sam zbunjena..

7 dan od prvog dana menge ili 10 dan? jesu ti ciklusi baš uvijek 28 dana? Ovo nije pozitivna lh trakica. Piški dalje.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Joli 🌟
    19. Listopad 2021. 16:03

_happiness_

Oprosti ako pitanje zvuči blesavo, ali znači imala si pozitivan test prije očekivane M? Koji dpo si imala pozitivan test? 13 dpo si dobila M? Koji dc si sada osjetila O?

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• _happiness_
    19. Listopad 2021. 16:18

Sad aću postepeno objasniti. Jer nikako nisam pisala na ovom Forumu pa je onda sve na brzaka. I već sad se izvinjavam na dugom postu. 

Meni su ciklusi na 28 dana, a traje 3 dana, 4ti dan samo nešto rozikasto i to je to. 
    Ja sam prošli mjesec, uzela trakice nedelju dana prije očekivane ovulacije, jer je trebala da bude 23 Septembra. I radila sam 4, svaka negativna i ja zaboravim. I slučajno pogledam mens kalendar koji imam, tu mi stoji dan ovulacije. Ja uzmem da provjerim jer mi je ostala jedna trakica i pojave se dvije crte. I naravno probali smo.
    Ovog mjeseca je mens trebala da mi bude mislim, 9tog. Ali ja uzmem test 8mog Okt i meni pokaže blagu crtu. Trudnoća je tu. I tako sam radila naredna 3 dana i ona je bila tamnija. Već u ponedeljak, 11stog, ja uradim opet test, jer do ginekologa i termina nisam mogla doći. Crta je bila blaža nego inače. I nisam više htjela da radim dok ne odem kod ginekologa jer sam se opteretila bila dosta. 

Već u srijedu, 13stog Okt, ja uveče vidim rozikasto. Momentalno sam otišla u hitnu da vidim šta se dešava. Pregled, sve uredno, čisto. Imala sam skroz normalnu menstruaciju. 3 dana, nikakvi bolovi, sve ono kao i obično.

Izvadila sam nalaze sjutra i uradila betu. Nalazi odlični ali beta 9.69. Tada mi je rekao da je bila 100% Biohemijska trudnoća i da samo ponovimo još jednom betu. Izvadila sam je a tek su nalazi gotovi sjutra. 

Ali, ja sam sinoć osjetila onako bol, osjećaj kao kada treba da mi bude ovulacija. Imala sam trakice kod sebe, i eto uradim ih i dvije crte. A od 13stog, kada sam krvarila, do sada je prošlo 7 dana. A ako brojim od 9tog kada sam onda trebala imati mens koja je izostala zbog trudnoće, prošlo je 11 dana. I onda da li je stvarno moguće da meni već počinju plodni dani

Joli 🌟
    19. Listopad 2021. 16:55

Jako mi je žao zbog biokemijske... 🙁
    Mislim da brojiš od dana kada si dobila M, a to je 13ti, a ovo ti nije pozitivna trakica nego bi ovulacija trebala tek uslijediti. Prati trakice, sada dva puta dnevno i trebala bi uhvatiti O... Možda će ti ovaj ciklus biti malo drugačiji... želim ti sreću 🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.