Kiki meni nije omjer 2:1 za FSH i LH i nemam policisticne jajnike, isto imam redovne cikluse, ne mora to nuzno bit tako pogotovo ako je sve ostalo okej.
Meni ovo izgleda kao normalan nalaz, mozda bi bilo bolje da je FSH mrvicu nizi. Sta ti je rekla gin?
Evo mogu ti stavit svoje nalaze od svih hormona, al vidim da nije istom metodom radjeno pa ne znam hoce ti ista znacit
https://ibb.co/7G2gfR1
https://ibb.co/YL5bZMn
Pa Zoe, tebi je omjer Fsh i Lh sasvim u redu. Bitno da je Fsh višlji od Lh. Piše da je odlično kada je taj omjer 2:1, ali su i ciklusi od 28 dana školski i odlični, pa ja to nemam, nikad nisam imala i imam dijete😁😂 Mislim da samo velika odstupanja prave veće probleme, sve ostalo se da lako popravit.
Uostalom, ja sam ostala prirodna T sa prolaktinom preko 1000 (a granica je bila oko 490). Tako, ima nade i za sve vas😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
Hej curke kako ste mi? Ja sam imala radnu nedjelju danas . Kada sam došla kući imala sam malkice smeđeg kao iscjetka . O je prošla pa ne znam jel se neka od vas sa time susretala?
Ja znam imati prije O smeđkastog traga. Npr ovaj mj nemam. Meni ginič kaže da je to povezano sa O. Ti si tek 4dpo, da si bar 7-8dpo, pa bi moglo bit i implantacijsko. Jesi sigurna da je O bila prije 4 dana? Da nije tipa jucer/prekjucer?
Vrlo lako je mogla biti i tada ne znam nisam sigurna!
pa jesi radila trakice? iscjedak? simptomi? Jesi ti samo po kalendaru 5dpo? nisam pohvatala.
👩33g
👨42g
👦4g
https://ibb.co/4fQk8zp
Cure evo moji zaboravljeni hormoni 🙈 ove neke vrijednosti mi bas nisu jasne, ne pise nista. Sve je rađeno 2dc
Jel ima dugo da si radila nalaz? Nije toliko prestrasno,ali kada ti LH bude visi od FSH odnosno javi se ta inverzija to upucuje na krivi rad jajnika koji opet krece od hipofize i ta inverzija uzrokuje PCOS ili anovulatorne cikluse s vremena na vrijeme pa ako ne pijes gynositol ili inofolic i te stvari za kvalitetu JS,ne bi bilo zgorega da probas s time malo smiriti. Kako to da prolaktin nisi vadila? Vidim da ti je ft4 malo visi od normalnog,a logicno s time ukupni TSH malo nisi jer se stitnjaca napreze. Nisu toliko losi nalazi sve se to da rijesiti. Moze biti da je takav nalaz ako si bila prije pod stresom,neispavana itd. Nije toliko lose,ali ovu inverziju bi malo trebalo srediti,a obicno doktori daju gynositol ili inofolic pa ako jos ne pijes s time bi to mogla brzo dovesti u ravnotezu 🙈 nalaz sam po sebi nije toliko zabrinjavajuc i los 🤭
hope nikako da pitam, koji dan ciklusa si imala O u ovom uspješnom ciklusu?
👩33g
👨42g
👦4g
Cure evo moji zaboravljeni hormoni 🙈 ove neke vrijednosti mi bas nisu jasne, ne pise nista. Sve je rađeno 2dc
Jel ima dugo da si radila nalaz? Nije toliko prestrasno,ali kada ti LH bude visi od FSH odnosno javi se ta inverzija to upucuje na krivi rad jajnika koji opet krece od hipofize i ta inverzija uzrokuje PCOS ili anovulatorne cikluse s vremena na vrijeme pa ako ne pijes gynositol ili inofolic i te stvari za kvalitetu JS,ne bi bilo zgorega da probas s time malo smiriti. Kako to da prolaktin nisi vadila? Vidim da ti je ft4 malo visi od normalnog,a logicno s time ukupni TSH malo nisi jer se stitnjaca napreze. Nisu toliko losi nalazi sve se to da rijesiti. Moze biti da je takav nalaz ako si bila prije pod stresom,neispavana itd. Nije toliko lose,ali ovu inverziju bi malo trebalo srediti,a obicno doktori daju gynositol ili inofolic pa ako jos ne pijes s time bi to mogla brzo dovesti u ravnotezu 🙈 nalaz sam po sebi nije toliko zabrinjavajuc i los 🤭hopenikako da pitam, koji dan ciklusa si imala O u ovom uspješnom ciklusu?
Taj dobitni je bio tamo tamo daleko na 40-ti dan 🥶🙈 i bio je po doktoru lijevi jajnik ocito ovulirao. Ovulira 2,3 puta godisnje,al ajde bar da ima i neke koristi od njega 😂
Jel ima dugo da si radila nalaz? Nije toliko prestrasno,ali kada ti LH bude visi od FSH odnosno javi se ta inverzija to upucuje na krivi rad jajnika koji opet krece od hipofize i ta inverzija uzrokuje PCOS ili anovulatorne cikluse s vremena na vrijeme pa ako ne pijes gynositol ili inofolic i te stvari za kvalitetu JS,ne bi bilo zgorega da probas s time malo smiriti. Kako to da prolaktin nisi vadila? Vidim da ti je ft4 malo visi od normalnog,a logicno s time ukupni TSH malo nisi jer se stitnjaca napreze. Nisu toliko losi nalazi sve se to da rijesiti. Moze biti da je takav nalaz ako si bila prije pod stresom,neispavana itd. Nije toliko lose,ali ovu inverziju bi malo trebalo srediti,a obicno doktori daju gynositol ili inofolic pa ako jos ne pijes s time bi to mogla brzo dovesti u ravnotezu 🙈 nalaz sam po sebi nije toliko zabrinjavajuc i los 🤭hopenikako da pitam, koji dan ciklusa si imala O u ovom uspješnom ciklusu?
Taj dobitni je bio tamo tamo daleko na 40-ti dan 🥶🙈 i bio je po doktoru lijevi jajnik ocito ovulirao. Ovulira 2,3 puta godisnje,al ajde bar da ima i neke koristi od njega 😂
40ti😲😂 znači ima nade i za nas sa kasnijim O, tipa 20dc i tako to.😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
40ti😲😂 znači ima nade i za nas sa kasnijim O, tipa 20dc i tako to.😁😂
Uvijek ima nade dokle god ima ovulacija sto bi mi svaki ijedan doktor kod kojeg sam isla na pregled. Kaze dok ima ovulacija sanse za T uvijek postoje,e kada ih nema onda je problem 😂🙈 ajde ajde pratim vas i cekam plusice vase 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😎
Hej curke kako ste mi? Ja sam imala radnu nedjelju danas . Kada sam došla kući imala sam malkice smeđeg kao iscjetka . O je prošla pa ne znam jel se neka od vas sa time susretala?
Ja znam imati prije O smeđkastog traga. Npr ovaj mj nemam. Meni ginič kaže da je to povezano sa O. Ti si tek 4dpo, da si bar 7-8dpo, pa bi moglo bit i implantacijsko. Jesi sigurna da je O bila prije 4 dana? Da nije tipa jucer/prekjucer?
Vrlo lako je mogla biti i tada ne znam nisam sigurna!
pa jesi radila trakice? iscjedak? simptomi? Jesi ti samo po kalendaru 5dpo? nisam pohvatala.
11DC sam uhvatila pik. Bila kod ginekologa i rekla mi je kako sam joj dala datume da se sve poklapa šta ona vidi na ultrazvuk. Tko će ga znati šta je ali nije bilo puno. Povećani su mi icjedci bas bas prosli i ovaj mjesec haos.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Cure uvala vam puno!
Hope nalazi su sad od 1.10. Ne pijem nista trenutno, al kako kazes vjerojatno ce mi nesto dati.
Tsh mi je oko bozica bio skoro 10 pa me endokrinologica napumpala terapijom i to kontrolirala do lita, i onda samo rekla da nastavim piti kako sam pila tad, a malo mi se to cinilo previse i eto izgleda da je. Tako da mi je moja dr sad malo smanjila terapiju pa bi se to trebalo unormalit uskoro.
Prolaktin mi nije ni spominjala pa bi onda to mogla sljedeci ciklus. U cet cu izvadit progesteron pa sto prije kod gin.
Hvala vam svima jos jednom 😘😘😘
A pa zato ti to i je tako zbog terapije. Samo idi na kontrole i sve ce biti okej. Dok se sve vrati nazad u ravnotezu nije to samo tako preko noci,bit ce sve okej. Zajebano je kad nam zbog stitnjace sve moze otic u kuki koja pokrece hipofizu preko koje i ide lucenje tih vaznih hormona. Ma bit ce sve tip top s tobom sigurno,brzo ce tu plusic nekiii ☺️☺️☺️🤞🏻🤞🏻🤭🙈
https://ibb.co/6ycmHmC
Ja ulovila pik.
Luna93 koristim i kremu za rodnicu dalacin i kapam ulje čajevca. Za poslije imam vaginalete. I probiotike papam u cokoladici. 🤞🤞 Fige da sad bestija ode. Jer sam vec luda, nervozna, jadna. Ma sve skupa me bas tišti.
Jeste odlucili jos cekat ili ste isli metodom kud puklo da puklo? Ma sigurna sam da ste ju sad uspjesno istjerali i da se nece vracati vise ☺️🤭🙈 Kad ponavljas briseve?
https://ibb.co/sH4MDQV 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Stigli testovi.. jedva čekam da isprobam 🙈🙈🙈🙈🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji