Atina jesi me nasmijala 😂😂😂😂 mama godine
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Simba da, doslovno ono 9/10 cura sta je napravilo briseve je imalo neku bestiju, a ginekolozi ne daju uputnicu. A kamo li da sami predlože
Ja nisam nikad briseve ni radila do nedavno, nit mi je itko spomenuo dok nisam vidjela tu na temi. I onda sam nazvala i lagala da imam simptome da bi mi ona pristala napravit pretragu.
Sretno s terapijom. Obavezno probiotik i LGG uz dorucak😄
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Atina ne brini, imat ces veselu bebu😄🥳🥂
Prije 7 dana vjerojatno nije ni bila implantacija, a i da je nemas brige oko toga
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
https://ibb.co/F0Qkn3n cure evo testa od sad 19:30 ja mislim da sanjam ,taman isla čitat rasplet na temi a ovo poplavilo🤣😳
Čestitam ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Simba to je ono sta sam i ja pisala, pa uvijek se na tim brisevima nešto nađe a oni to ne rade nemam pojma dal' će mi dr sad dat konačno da napravim te briseve jer to bi mi bio sljedeći korak privatno, uvijek imaju neku ispriku,dobro da si to rješila i sad ćeš bit mirna kad popiješ antibiotike..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina cestitam ti od ❤️ 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Simba to je ono sta sam i ja pisala, pa uvijek se na tim brisevima nešto nađe a oni to ne rade nemam pojma dal' će mi dr sad dat konačno da napravim te briseve jer to bi mi bio sljedeći korak privatno, uvijek imaju neku ispriku,dobro da si to rješila i sad ćeš bit mirna kad popiješ antibiotike..
Ee tebi u trudnoći ginić svakako napravi briseve, zar ne?! ja mislim da da. zoi, zato sam i stavila onaj link, čak mi je i logičan onaj odgovor DONEKLE od doktora. Baš je napisao da će se skoro uvijek nešto naći.
Ee i da, zakljucili smo sa tom temom al moram nadodat😁
Došao muž kući, i objasnim ja situaciju. I on to onak prihvati bez nekog previše ispitivanja. Kao ok, popit ćes antibiotik. Eh, al onda sam mu rekla da mi je cura sa foruma rekla da ševiš okolo bez kondoma i da ja to ispitam, kaže on ma koja cura, pa Sayuri rekoh.. On gleda u mene, neema pojma ni tko ni šta, pa mu ja nadodam da je pak druga rekla da analno pedere ševiš i da odtud bakterija..i on i dalje gleda munjeno i ispali samo da na kakvom sam ja to forumu, rekoh niijee bitno, bitno je da sam ja sad u dileme šta od tog dvoje je. 😂😂 Samo je rekao da se idem više spremit jer smo krenuli u grad. Ev ga sad na kauču, razmišlja sigurno di je pokupio i tko se od njih ne pere.😁
👩33g
👨42g
👦4g
Atina, šta čekaš? di su simptomi? kako, koliko itd? zar te se mora opominjat?😂
👩33g
👨42g
👦4g
Simba znači gušim se🤣🤣🤣🤣🤣 a mi prije bili u Bauhausu konačno uzeli dan za obavit neke sitnice ja skrolam po temi a net slab u pm,onda na refresh vidim da se nakrcalo par stranica,ovisnost o forumu je teška 🤦🤦
Šta se tiče simptoma, nista osim lagane temp i te napuhnute sise,imali smo seks u pon i kaze mi muz sise su ti ogromne inače imam jadnu dvojku jedva i ja ono ma zabrijao si al valjda su narasle i nisam skuzila al sad bas bole jako i kad sam isla gledat već sam dobila natečene žlijezde i bradavice al to je to zasad nista više. Vjerojatno će s vremenom se javljati,ono sta mene čudi je taj jako izraženi plus zar je moguće da je 14 dana nakon ovulacije takav?10.9 sam bila kod ginića rekao mi je folikul će puknuti svaki čas dal je to bio taj dan ili 11 ili 12 nemam pojma sjećaš se Simba kad smo tu na forumu ja ti i Hope to raspravljale, tako da Max moze biti 14 dpo,ako ne i 13 ili 12..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Vecer curke. Vidim ispisale ste puno stranica,necu se vracat unazad,vidim samo da se nekome cestita na plusicu? Konacno!
Atina25 pa cestitam! Jos jedna bebica na putu! Tvoj bas pokazuje pluscinu,sad kad dodes s prvog pregleda a ono dvije bebe u busici 🥰🥰
Ja sam evo iscrpljena skroz i ovaj tjedan se izokrenuo skroz naglavacke. Beta je kao sto vidite bila lijepa danas, prije nekih sat vremena sam dosla od doktora koji je rekao da bi beta trebala ici preko 1000 da bi mogli rec za pocetak da je ok i da mi dodem pred kraj radnog vremena da vidi samo jel se sto formiralo. Nasao je mjehuric velik 2mm malo je izgledao kao zabrinut,al kaze da se to stigne jos razviti do iduceg pregleda kad ocekujemo i srculence 🤭 izasla sam van sa ogromnom knedlom u grlu i pocela roniti suze i trest se jer ne mogu vjerovati da ima neka tockica,da sam dosla do stadija da vidim SVOJU tockicu i iako malo brinem jer bi mozda? trebao tsj kako on tove mjehuric bit veci,al vidjet cemo na iducem pregledu. One koje su ulovile pikove cestitam,one koje su ulovile plusic mimo atine takoder cestitam i ne zamjerite sto nisam procitala zaostatke i napisala osvrt kako sam inace znala. Mislim da cu sad polako u krevet i onda polako cekati iduci pregled. Zelim vam od srca ovaj osjecaj jako brzo,Atina nam je vec tu na korak 🤭🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji