Cure mislim sad ovaj ciklus dok mi zavrsi menstruacija loviti peak. Kupila sam trake od Betty i pise kao dok se pomokris u casu da cekas 20 minuta da mokraca bude sobne temperature. Jel vi to radite?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sayuri,
Kako god, mislim da si zaista pretjerala sa komentarom da nema djece. Zaista se ne mislim raspravljati, komentarisala sam samo jer je to jako ruzno procitati, jer i sama sam zena.
Ona nema djece jer ih NIJE HTJELA, nikakvu borbu ona nije prosla…i dosla i zalijepila curama u facu test i kao uspjela sam iz prve….
😂😂😂Ti si stvarno bolesna. 😂Maloprije pises da se ulizujem, sad da sam ih potjerala...ajde odluci se. Koga ja to mogu "potjerati" s foruma? Evo tebe pokusavam potjerati pa se ne daš 😂 dosadila si mi, pozdravljam te. Kuhaj djetetu veceru, radi nesto pametno, makni se s foruma.👋
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sayuri,
Mislim da je vrijeme da se smire strasti, ti si trudna i ne bi trebalo da imas stresove, ovo ne pisem ni ironicno, a ni sarkasticno, zaista to mislim. Koliko god da si britkog jezika, moras paziti da nekoga ne uvrijedis. Vrijeme je da rasprava stane i da se vratimo ljepsim temama. Ako je neko piskio testice, neka se javi. Cekamo pluseve i bodrimo jedna drugu u ostvaranju najvecih zelja.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna mozes mislit da je trudna. Ona je neki troll koja na svakoj temi vrijedja koga stigne. I po mojoj procjeni nema vise od 20 godina. Ako je istina sto joj pise u potpisu, jadna joj majka, a zatim i svi ostali.
Slazem se, dosta je prepirki. Ja sam se navukla na njene provokacije,ali ovo nije tema za takve debilne rasprave. Isprike s moje strane. A nju samo treba na ignore. Nazalost, ne postoji ta opcija na ovom forumu.
Uzivajte svi u petku! 🌞💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure mislim sad ovaj ciklus dok mi zavrsi menstruacija loviti peak. Kupila sam trake od Betty i pise kao dok se pomokris u casu da cekas 20 minuta da mokraca bude sobne temperature. Jel vi to radite?
Ja imam isto njene trakice i nisam čekala 20minuta,ovaj ciklus sam ih prvi put koristila i ulovila sam pik.To je moje iskustvo.
Možda cure koju su iskusnije znaju reć dali čekaju 20min ili ne..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja to nisam nikad radila. Nekako čim se popiškim, obavim umakanje. Nekako mislim da mi nije utjecalo na rezultate. A ti ako imaš vremena, samo daj😁
👩33g
👨42g
👦4g
Sayuri,
Mislim da je vrijeme da se smire strasti, ti si trudna i ne bi trebalo da imas stresove, ovo ne pisem ni ironicno, a ni sarkasticno, zaista to mislim. Koliko god da si britkog jezika, moras paziti da nekoga ne uvrijedis. Vrijeme je da rasprava stane i da se vratimo ljepsim temama. Ako je neko piskio testice, neka se javi. Cekamo pluseve i bodrimo jedna drugu u ostvaranju najvecih zelja.
Slazem se... curama koje piske Sretno...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ma ne trebas . Odmah možes raditi
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hmmm ja imam plave i sad bas citam da su zelene za pcos koji imam… Valjda cu nekaj uloviti :S
A u koliko se testirate? Da li dva puta dnevno ili?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav žene, evo da se i ja javim. Zadnja dva tri tjedna nisam bila aktivna na forumu, jer sam imala smrtni slučaj, pa mi je i trebalo malo odmaka od svega, pa tako i od foruma. Čestitke novim trudnicama, a i sreču želim i onima koje love pik. Samo još da napišem, meni je M ovaj mjesec uranila, došla je na 24 dc, nikad nisam imala tako kratak ciklus. Sljedeća za ne dobiti je 15.10. Još jednom pozdrav svima i ugodan vikend želim.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Sortiraj odgovore
Najstariji