Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    24. Rujan 2021. 17:33

https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/ureaplasma-eserihija-i-enterokoka-nemaju-utjecaja-na-zacece/ 
    cure šta mislite o ovom odgovoru doktora?

👩33g
    👨42g
    👦4g

Luna93
    24. Rujan 2021. 17:48

Suncokret,
    Primi moje saucesce. 
    Simba, 
    Procitala sam odgovor, ali iskreno ne znam sta bih rekla. Mozda da se konsultujes sa jos nekim ljekarom. Kako god, nemoj brinuti, rijesices se te bakterije. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    24. Rujan 2021. 17:52

Sad malo o sebi da nesto napisem, kad sam se vec aktivirala. 😂
    Aktivni smo ovaj mjesec, jedino smo juce odmarali. Po kalendaru bi ovulacija trebala biti danas, a odnosi su bili bolniji, danas i prekljuce. Pokricemo jos sutra i prekosutra i mislim da je dosta. Jer i da mi zakasni ovulacija, to ce biti sutra ili prekosutra. 
    Obzirom da on kratko ostaje, ne znam da li cemo imati vremena za spermiogram. Jer koliko znam trebamo apstinirati pred davanje sperme, a sad za to nemamo vremena. Znate li koliko dugo trebamo apstinirati prije spermiograma?

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 17:55

Luna mogu pitat zasto radite spermiogram? Pise da pokusavate od 5. mjeseca. 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    24. Rujan 2021. 17:56

Aristea

Cure mislim sad ovaj ciklus dok mi zavrsi menstruacija loviti peak. Kupila sam trake od Betty i pise kao dok se pomokris u casu da cekas 20 minuta da mokraca bude sobne temperature. Jel vi to radite?

Nikada ne čekam..  odmah umačem 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    24. Rujan 2021. 17:57

Suncokret 🌻

Pozdrav žene, evo da se i ja javim. Zadnja dva tri tjedna nisam bila aktivna na forumu, jer sam imala smrtni slučaj, pa mi je i trebalo malo odmaka od svega, pa tako i od foruma. Čestitke novim trudnicama, a i sreču želim i onima koje love pik. Samo još da napišem, meni je M ovaj mjesec uranila, došla je na 24 dc, nikad nisam imala tako kratak ciklus. Sljedeća za ne dobiti je 15.10. Još jednom pozdrav svima i ugodan vikend želim.

Primi moje saucesce ☹
    Nadam se da si dobro ❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    24. Rujan 2021. 17:59

Kamilice, 
    Iskreno samo se zabrinula kad je Hope napisala da su losi nalazi njenog muza. Pa sam pomislila da bi bilo pametno provjeriti. Ako je ok, super. A ako nije da rijesimo na vrijeme. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Aristea
    24. Rujan 2021. 18:10

Suncokret primi moje saucesce 😞

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 18:21

Luna93

Kamilice,
    Iskreno samo se zabrinula kad je Hope napisala da su losi nalazi njenog muza. Pa sam pomislila da bi bilo pametno provjeriti. Ako je ok, super. A ako nije da rijesimo na vrijeme.

Ahaaa. Ali, Hope vec godinama radi na bebi, ne mora bit da ce tvom muzu biti isto ko njenom. Sanse su minimalne.☺️ I nema to veze s godinama muskarca. Ginekolog obicno salje na pretrage nakon godinu dana neuspjelih pokusavanja, zato pitam. Sretno u svakom slučaju! 🤞Ne sumnjam da cete uspjeti unutar godine dana. 😊
    Suncokret 🌻 moja sucut, drzi se. 😔

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Zoe🌸
    24. Rujan 2021. 18:23

Simba ne znam sta bi rekla,nisam doktor, al znam da je bilo slucajeva di je e.colli izazvala pobacaj. Bila je jedna cura na forumu 😏 pa sad koliko je pametno da se ne lijeci..🙄
    Ja bi ti svakako preporucila da uz terapiju pijes probiotik, imas lactogyn probiotik kapsule. Bas za vaginalnu floru, dosta cura ih preporucava na forumu, i ja sam ih pila kada sam lijecila gljivicnu infekciju i super su mi, zasad mi se nije infekcija vratila, inace se bas brzo vrati bez probiotika. 
    Luna93 od 3-5 dana, nekako najbolje 4 dana apstinencija. To ti je super odluka, jer ipak je faktor muske neplodnosti ucestao kao i zenske, a njihova pretraga je puno jednostavnija nego sve nase (i jeftinija), pa je pametno od tu krenuti 😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.