Garawa drzim fige da se dogodi cudo, nemoj biti tuzna. Ja bi na tvom mjestu sad se strpila i pricekala da okasni barem jedan pa pravila test, da se ne stresiras bezveze. 🙏🙏🤞🤞
Moja vjencana kuma je trudna isto, i moram priznati da sam ljubomorna. U isto vrijeme smo prohodale sa sadašnjim muzevima, oni su se i vjencali dvije godine prije nas, i evo sad ocekuju malog deckica kroz koji mjesec. Prvo me prala ljubomora jer su se vjenčali u normalno vrijeme, a mi u koroni, a sad trudnoca. Zelim im sve najbolje naravno, ali bas se zapitam nekad zasto ja nisam na njenom mjestu. Psiha cini cuda i sto vise razmisljam o tome samo mi je gore. Ali sta je tu je. Samo pozitiva 🤗
Simba, ja sam ti ex mala96, ako se sjecas 😁 to je bilo brzinsko ime cisto da udem u forum, ovako mi je ljepse 😊
Kamilice hvala i tebi takoder ugodan dan ♥️ sta ima kod tebe?
Jelušićka samo se odmori, i neka vjestura sto prije dode. Samo neka bude sve u redu 😊 javi nam se kad god stignes ♥️
Suncokret dobrosla i sto prije otisla na veselije teme. 😊😊 Ako bude kakvih pitanja slobodno nam se javljaj i objavljuj slicice LH testova. Ako zelis s nama u odbrojavanje javi datum kad ne trebas dobiti. Lakše je kad nas je vise 🥰🥰
🌸🌸🌸
Curke ako ste za, preuzet cu ja listu od sutra 😊😊♥️♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jelušićka hvala ti na svemu. Ti se odmori, i nekad nam se javi. I sretno! 🤞🤰🤗
Suncokret 🌻 pozdrav generacijo 😄 dobrodošla 🤗
Garawa moja bivša kolegica je imala taj benigni tumor. Saznala je za njega nakon nekoliko godina neuspjelih pokusavanja. Malo poslije nego je saznala se rastala, upoznala sa 40 godina novu ljubav, i vec 5 godina su u sretnoj vezi, doduše bez djece.
Ali mislim da se i s tom dijagnozom moze imati djecu, ona je pila neke tablete sjecam se..Nisam znala da ti imaš dijete, to je sigurno blagoslov. 😇
Lida hvala na pitanju, dobro sam. 🤗 Čekam da M prodje pa da mogu na plazu i hopsati bez presinga ovaj put. 😄 Sto se mene tiče super ako zelis preuzeti listu! 😀 I donesi nam srecu! 🥳🥂🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure prekontrolirate si prolaktin.. ja sam otkrila da imam benigni tumor na hipofizi.. i da mi je zbog njega povišen.
Prolaktin može uzrokovati baš to da ne dolazi do O i zato može smanjiti plodnost..
To je jedno vađenje krvi, ne gubite ništa..makar ćete znati da li je ok.Garawa da li znas tko daje uputnicu za prolaktin? da li ginić i kako mu se kaže da bi se obavio pregled jer moj je onako nekako 'škrt' na tome,kao ne treba dok nije bs frka nemam pojma,tako sam ga znala pitat za briseve pa je komentirao pa ne radi vam se to kad se vi sjetite tako neka fora. Kao,mora imat opravdanje zasto šalje. Sda je ionako na GO do sredine mjeseca pa ću ga udavit s potanjima,jer meni mlijeko bas curka dosta + imam benigni tumor na lijevoj dojci kojeg pratim
Doktor opce prakse je meni pisao uputnicu za prilaktin, doduše po preporuci endokrinologa.. jer sam prvi puta samoinicijativno u Agramu izvadila uz plaćanje.. ali ako kažeš da ti mlijeko ide dr.opce prakse će ti napisati..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jelusicka javi nam se nekad kad uspijes ❣️❣️
Kamilice ti si jedna posebna zena 😄 ja bas volim tvoje romane ❣️
Joli istina sve sto kazes, nekad ne znamo koja prica stoji iza svake te zene
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Bok cure, nije me bilo malo duže.. non stop zauteta, ali pratim vas i piškala sam skupa s vama... a vidim da i vi piškite... držim fige da uskoro budu i peakovi i plusići ❤
Evo, i ja mogu reći, barem mi se čini da sam uhvatila peak na 18 DC i da sam ovulirala 19 DC... šaljem slikicu testova... https://ibb.co/9GBX9T2
Što vi mislite, jel to to?? 😊 Budem se jos 3 dana testirala da vidim jel još uvijek opada...
Ja trenutno u grckoj, na medenom... tu haraju prestrašni požari i temperatura je jučer bila 47 °C... bolesno... a kad sam ovulirala smo bili u Rimu 😅 jedva sam stigla piškiti svaki dan...
Nadam se da će za 2 tjedna biti plusić, tako da Jelušićka, molim te stavi me na listu 16.8. za ne dobiti...
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Oprostite,
Lida, možes i mene stavit na listu za ne dobiti 16.8.
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Pozdrav cure
Ženlim vam reci da mi je jako žao ali da se moram povuci tretnutno så teme. Još uvijek mi kasni menzes ubrzo cu na kontrolu kao i moj M. Pa cemo vidjeti št a dalje. Jako sam zaposlena ne stižem ništa odgovarat ni popratit vas. U moru posla i svadbi priprema plus ovo sve nedobijanje i ne uspjesi - ne mogu. Iz prikrajka cu vas pratiti i nadati se plusicima🤞
Želim vam svima srecu i ljubavi neka neka od vas preuzme listu. I neka joj donese puno srece 😘😘
Garawa, Joli, kamilica, Lida, Simba, maybenewmom, i svima ostalim curama koje sam zaboravila šaljem vam punooo punooo pusaaa 😘😘😘😘 Ne odustajte i cujemo se u nekom drugom vremenu i ljepšim temama ❤️❤️❤️
žao mi je što odlaziš, ali razumijem. javi se nekada!🍀
👩33g
👨42g
👦4g
Kamilice e onda je sljedeći ciklus tvoj 🤭😉 ljeto nam i je svima za opustiti se i uzivati 😊😊 nadam se da ce biti puuuuno plusica 🙏🤞🤞
kiki13 ma joj ljudi su uzas...mene isto svaki dan na poslu bar jedna osoba pita jel ima sta novo... 🙈 Cak me ni familija prvog koljena nista ne ispituje, nego tamo neki deseti ljudi koje vidim u prolazu 😬 moze sutra te onda stavljam na listu 🤩😘
SaporeVero ovo je pikčina samo takva na 18DC 🤩 mislim da ne trebas vise testirati, jedino ako bas zelis i imas viska testova 😝😝 ali nema potrebe 😊 vi svakako hopsajte bez razmišljanja, ipak ste na medenom 😉 moze, stavim te sutra na listu 🤩
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hvala cure svima na dobrodošlici, nadam se da budemo uskoro sve na nekim veselijim temama.
Lida moj datum za ne dobiti je 25.08.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Bok cure, ja uletavam s teme tko radi na bebici
Čitam vas kad stignem, inače koristim dosta LH trakice, al jučer sam 5ti dan ciklusa napravila bezveze i bila je crtica gore (nije kao kontrolna i tamna al je bila čak dosta vidljiva). Sad sam totalno izgubljena pa evo ako koja zna od vas dal je to ok ili nije ili se moze bilo koji dan ciklusa pojavljivati samo je bitno ulovit taj peak prije O?
Simbamoram prokomentirati ovaj tvoj post, znači preludo kao da sam ja pisala. Moj malac isto ima 3, imam još curenje mlijeka tako da pretpostavljam da i kod mene prolaktin problem. Iako se onda mislim, znam hrpu slučajeva kamo su zene ostajale trudne nakon par mj i dojile su pa se mislim dal je zapravo to problem ili nešt drugo. Također mi je zavrsila M (dobila 30.7) i krećemo u nove pobjede, a i porod mi je bio takav horor da bas to kad vidim M koliko god želim jaaaako bebu osjetim neko olakšanje,al opet mi je mozda frka u glavi zelim da čim prije to bude da se 'riješim poroda'. Debilno i glupo znam al eto, istinito.
halo sestro po strahu😂😅, sve znaš. Želim a ne želim. Totalno zbunjujuć osjećaj.
Koliko dugo si dojila? ja do 2,5 god. Sad mi dječak ima 3,3 god. I dalje kad stisnem bradavicu, izlazi mlijeko. Vjerujem da nisi čitala postove od prošle god, no tad sam pisala kako sam i tad imala visok prolaktin, prije prve trudnoće. Kontrolirala sam ga kod endokrinologa. Nisam ništa pila, jer sam imala O i redovite M. Na kraju spontano ostala trudna taj mj kad sam trebala početi piti terapiju. Doslovno par dana prije imala poz test. Sve se nadam da će se povući samo od sebe, ali izgleda da ću morati piti neku terapiju. Ali, svakako prije ikakvih takvih koraka, provjerit ćemo spermogram.
U Veljaci sam imala biokemijsku, doslovno kad sam vidjela plusić, prvo šta sam pomislila kako ću rodit..😔
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji