Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    04. Kolovoz 2021. 08:22

Garawa

Jutro cure..
    Lidavidim pad tempice 🤞🤞 za implantaciju ❤

Jutrooo ❤️😘
    Ma joj Garawa moja  u tempicu bas i ne vjerujem, spavala sam samo 3 sata s budenjima 🤷 na poslu gorimo i bas sam umorna, jedva da imam vremena za spavanje ..ali iz tvojih usta u Božje usi ❤️❤️ kako si ti?? Vidim da si zapisala negativan test 😞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    04. Kolovoz 2021. 08:25

A ono.. ok sam.. 
    Tužna normalno.. nekako navikla sam nažalost.. 
    Imam još dva dana fore da se čudo neko dogodi.. 🤦‍♀️🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    04. Kolovoz 2021. 08:27

Cure moje, zašto ovo mora biti ovako teško.. imam dojam da su svi oko mene trudni.. i da je svima iz prve uspjelo.. da ni sami ne znaju kako.. 
    Smirujem sama sebe i govorim si da onaj gore zna što je najbolje i da postoji neki razlog.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

missR
    04. Kolovoz 2021. 08:50

Garawa to se i ja puno puta zapitam. Tesko je uvijek biti pozitivna i puna entuzijazma.. 
    Ja imam osjecaj uzasan kad vidim da je netko trudan, zastane mi srce na sekundu. To je uzas i znam to ali tako mi je tesko to kontrolirati. 
    Na dane sam bas ok, na dane tako padam u glavi da je to strasno. Razumijem te ja , a i vjerujem sve koje smo tu. Sigurna sam da cemo i mi brzo sve biti mame i da ovaj trud i zelja nije uzalud, neko to gore sve vidi ❣️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Zoe🌸
    04. Kolovoz 2021. 09:29

Garawa koje suplemente uzima tvoj muz? Koja mu je dijagnoza?  Koliko se sjecam pisala si da vec imas djece, nemoj se brinuti, znaci mozes ostati trudna, samo malo poradite na muzevom nalazu da se poboljsa, zbog toga si vjerojatno i imala biokemijske. I kroz koji mjesec kad malo to popravite je plusic tu💪🏻
    Znam da nije lako, ali treba nekako fokus malo skrenuti na nesto drugo, jer ako nam je ovo pokusavanje centar svijeta onda sve i ode u k. Psiha nas upropastava i vise nego sto mi mislimo nazalost.😏
    Ja sam cijelo vrijeme mislila da je problem u meni i toliko sam isla na preglede, uvjeravala sebe i trazila si dijagnoze. A sve moguce sam napravila, i sve je bilo okej al su mi ciklusi se produzavali na 40-50 dana i bili anovulacijski radi mog umisljanja i psihickog stanja. Kad sam shvatila da problem nije u meni i opustila se po tom pitanju i sve mi je kako treba. Ne pijem nista vise od suplemenata, muz pije sad svasta nesto, kuham mu, prilagodila sam mu prehranu, pije cajeve. I nadamo se pozitivnom ishodu, psihicki smo super i on i ja jer znamo da ako ne uspijemo ovako, idemo na MPO gdje je potreban jedan dobar spermic kojeg ce izvuci sigurno. ❤️
    Meni je stvarno puno pomoglo kad smo i muz i ja sve poslozili, prihvatili da je to nas put i trudimo se izvuci najbolje iz toga, zato ti i dajem dobronamjerni savjet, jer sam se ja preporodila. 
    Nije lako, ali pokusaj.. 🍀🍀 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

simba
    04. Kolovoz 2021. 09:42

Zoe🌸

Bela i jos da nadodam, nasa Kaća takodjer je ostala spontanto trudna nakon nekoliko MPO postupaka koji nisu bili uspjesni. Tako da samo trebamo vjerovati i ne gubit nadu, docekat cemo svoj red🥰
    _
    Simba da, kuzim te skroz, ja sam bas bila jako psihicki pala kad smo dobili nalaz, onda sam si nekako poslozila stvari u glavi, sad sam super jer znam da se nemam cemu nadat i razbijat glavu analiziranjem dok ne ponovimo nalaz i vidimo situaciju za 3 mjeseca, cak razmisljam kako bi mogla mijenjat posao i posvetit se malo poslu (sad sam vec 6 godina na instom radnom mjestu cekajuci porodiljni radi ugovora za stalno🤣), treniranju, sebi.. onda netko zatrudni blizu mene i sve to padne u vodu pa bi ja samo trudnocu i nista drugo. I tako kod mene u krug to ide, bas rollercoster neki. Kako se ti nosis sa svim tim? I vi ste sada u borbi vidim preko godinu dana, jeste radili jos kakve nalaze?

e nismo radili nikakve pretrage. osim osnovnog papa testa i ultrazvuka. mislim da je kod mene problem u prolaktinu, vjerujem da je i dalje prilično visok, jer imam još mljeka nakon godine dana prestanka dojenja, uz to imam ogroman strah od drugog poroda, jer je prvi bio horor. ne znam, kad i dobijem M, nekako u tom trenu osjetim olakšanje. A zapravo želim još jednu bebicu, ali eto, osjećaji su mi pomješani. zato još stojim na mjestu i nepoduzimam ikakve ozbiljnije korake. nerviram zapravo samu sebe.😅

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    04. Kolovoz 2021. 09:47

Zoe🌸

Garawa koje suplemente uzima tvoj muz? Koja mu je dijagnoza? Koliko se sjecam pisala si da vec imas djece, nemoj se brinuti, znaci mozes ostati trudna, samo malo poradite na muzevom nalazu da se poboljsa, zbog toga si vjerojatno i imala biokemijske. I kroz koji mjesec kad malo to popravite je plusic tu💪🏻
    Znam da nije lako, ali treba nekako fokus malo skrenuti na nesto drugo, jer ako nam je ovo pokusavanje centar svijeta onda sve i ode u k. Psiha nas upropastava i vise nego sto mi mislimo nazalost.😏
    Ja sam cijelo vrijeme mislila da je problem u meni i toliko sam isla na preglede, uvjeravala sebe i trazila si dijagnoze. A sve moguce sam napravila, i sve je bilo okej al su mi ciklusi se produzavali na 40-50 dana i bili anovulacijski radi mog umisljanja i psihickog stanja. Kad sam shvatila da problem nije u meni i opustila se po tom pitanju i sve mi je kako treba. Ne pijem nista vise od suplemenata, muz pije sad svasta nesto, kuham mu, prilagodila sam mu prehranu, pije cajeve. I nadamo se pozitivnom ishodu, psihicki smo super i on i ja jer znamo da ako ne uspijemo ovako, idemo na MPO gdje je potreban jedan dobar spermic kojeg ce izvuci sigurno. ❤️
    Meni je stvarno puno pomoglo kad smo i muz i ja sve poslozili, prihvatili da je to nas put i trudimo se izvuci najbolje iz toga, zato ti i dajem dobronamjerni savjet, jer sam se ja preporodila.
    Nije lako, ali pokusaj.. 🍀🍀

ovo si baš lijepo napisala!🍀🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    04. Kolovoz 2021. 09:49

Nikako da pitam, Lida je tko? vidim da je promjenila ime, ali nikako ne mogu povezati😂
    Inače, M prošla, počinje sezona parenja, pa sretno mi, a i vama.😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    04. Kolovoz 2021. 10:00

Garawa

Cure moje, zašto ovo mora biti ovako teško.. imam dojam da su svi oko mene trudni.. i da je svima iz prve uspjelo.. da ni sami ne znaju kako..
    Smirujem sama sebe i govorim si da onaj gore zna što je najbolje i da postoji neki razlog..

Ne znam šta bi ti rekla.  Vjerujem da mnogi taje zapravo koliko im je trebalo i da uopće pokušavaju, pa se nama čini kako su odjednom trudne. A pak mnoge ni ne razmišljaju o tome da li je pravo vrijeme, da li je posao za stalno, nisu opterecene materijalnim, pa i samim time je stres na niskoj razini. I vjerujem da su godine često velik faktor, kao da je i često zapravo do muškarca, a svi se više fokusiraju da je UVIJEK u ženi problem. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Joli 🌟
    04. Kolovoz 2021. 10:57

Garawa vidila saam tvoj komentar na onoj temi sa savjetima, točno sam tako i ja reagirala, dožeš reći da si prepolodan i slično... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ... Imala si ima sva mjeseca biokemijsku, što znači da možeš ostati trudna, jedino što mi pada napamet je da tražiš od dr neki drugi oblik progesterona i izvadiš progesteron na 7 dpo, jer ti možda i on stoji ma putu... Meni je dr rekla da ćemo pokušati sa Utrogestanom jer mi je Duphaston preagresivan, a znam da to uzimaš Duphaston pa možda da ti nešto prepišu poslije ovulacije... 🍀🤞
    Simba možda da ispitaš zbog čega se prolaktin ne smanjuje, možda je potrebna kakva terapija.. stvarno ne znam, ali možda je upravo to što ti stoji na putu...
    MissR ro je sve normalno, naše emocije su često zbrkane, jer smo konstantno u nekom vlastitom vrtuljku entuzijazma i razočaranja, koji se izmjenjuju... Ali trebamo naći i neki odušak, da sačuvamo zdrav razum... Ali sve prolazimo isto i sve ćemo imati svoje plusiće, samo eto nama treba vremena i strpljenja... A nisu svi ugledali svoje plusiće iz prve, nego je naše društvo takvo da o tome ne govorimo, kad uspiješ nikog nije ni briga što si prošla do tog plusa, samo mi znamo svoje borbe... Jednom Ti je uspjelo, uspjet će i drugi put, a drugi put će biti dosadna i školska 🤞🍀
    __
    Meni je došla vještica, iduća stiže 1.9., nadam se da ću uspjeti ponoviti briseve... 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.