Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    04. Kolovoz 2021. 11:07

Bok cure, ja uletavam s teme tko radi na bebici
    Čitam vas kad stignem, inače koristim dosta LH trakice, al jučer sam 5ti dan ciklusa napravila bezveze i bila je crtica gore (nije kao kontrolna i tamna al je bila čak dosta vidljiva). Sad sam totalno izgubljena pa evo ako koja zna od vas dal je to ok ili nije ili se moze bilo koji dan ciklusa pojavljivati samo je bitno ulovit taj peak prije O?
    Simba moram prokomentirati ovaj tvoj post, znači preludo kao da sam ja pisala. Moj malac isto ima 3, imam još curenje mlijeka tako da pretpostavljam da i kod mene prolaktin problem. Iako se onda mislim, znam hrpu slučajeva kamo su zene ostajale trudne nakon par mj i dojile su pa se mislim dal je zapravo to problem ili nešt drugo. Također mi je zavrsila M (dobila 30.7) i krećemo u nove pobjede, a i porod mi je bio takav horor da bas to kad vidim M koliko god želim jaaaako bebu osjetim neko olakšanje,al opet mi je mozda frka u glavi zelim da čim prije to bude da se 'riješim poroda'. Debilno i glupo znam al eto, istinito. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    04. Kolovoz 2021. 11:16

Jutro cure 🤗🌞
    Kako je lijepo kad napises roman na forumu, a nitko se i ne osvrne....not 😂 Nema veze, ja vas svejedno volim 😄
    Sto se tice ljubomore na druge trudnice, ja sam pisala vec da sam to tek osjetila prije par mjeseci, jer su doslovno sve oko mene trudne ili imaju djecu. Cak i 15 godina mladje 😅 Ali nisam toliko nesretna kao da mi zivot ovisi hocu li imati djecu ili ne. Ja sam sebi poslozila, tj nas dvoje, da ako se desi super, ako ne, bitno je da imamo nas dvoje i da se volimo.🥰 Poanta je mislim da je lijepo zeljeti, ali ne trebati. Cim nesto jako zelis, jako zracis ocajom da to nemas. Sad ja pisem kao neka Ana Bucevic😂 ne vjerujem u te gluposti. Ali iz iskustva znam da uvijek kad sam nesto forsirala da dobijem, ne bi dobila. Ionako sve bude kako nam je sudjeno, tako da ....☺️
    E da, mislim da je u svakom slučaju lakse mladjim curama/zenama i onima koje vec imaju dijete. Ove prve imaju vremena, a ove druge su se vec ostvarile kao majke. Ne kažem da i njima nije tesko, ali sigurno je manji presing. Zene drzite se, i budite pozitivne. Same znate da od stresa i depre ne dolazi nista dobro. Zelim vam svima srecu! 💗
    Hope lijepo da si se javila 🤗
    Bella 85, Lida, Jelušićka, Garawa….😘😘
    I svim ostalima zelim lijep ljetni dan! 🌞🤗💗🌊🏖️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Jelušićkaa
    04. Kolovoz 2021. 11:24

8/2021
    Joli - 01. 09.2021 -28 dana 🤞🤰🏼
    Lida - 10.08.2021- 6 dana🤞🤰🏼
    Garawa - 06.08.2021 -2 dana 🤞🤰
    Maybenewmom - 24.08.2021 - 20 dana🤞🤰
    Kamilica - 29.08.2021-25 dana 🤞🤰

Jelušićkaa
    04. Kolovoz 2021. 11:29

Pozdrav cure 
    Ženlim vam reci da mi je jako žao ali da se moram povuci tretnutno så teme. Još uvijek mi kasni menzes ubrzo cu na kontrolu kao i moj M. Pa cemo vidjeti št a dalje. Jako sam zaposlena ne stižem ništa odgovarat ni popratit vas. U moru posla i svadbi priprema plus ovo sve nedobijanje i ne uspjesi - ne mogu. Iz prikrajka cu vas pratiti i nadati se plusicima🤞
    Želim vam svima srecu i ljubavi neka neka od vas preuzme listu. I neka joj donese puno srece 😘😘
    Garawa, Joli, kamilica, Lida, Simba, maybenewmom, i svima ostalim curama  koje sam zaboravila šaljem vam punooo punooo pusaaa 😘😘😘😘 Ne odustajte  i cujemo se u nekom drugom vremenu i ljepšim temama ❤️❤️❤️

• Suncokret 🌻
    04. Kolovoz 2021. 11:51

Pozdrav svima. Pratim vas več duže vrijeme, ali se dosad nisam javljala. Suprug i ja radimo na bebici od  početka ove godine, ali zasad bez uspjeha. Lh trakice koristim nekih četiri mjeseca. S tim da sam samo zadnja dva ciklusa uspjela uhvatiti pik na trakicama. Od kada radimo na bebici, ciklusi su mi se skratili s 30-31 dan, na 26-27 dana. Od pregleda dosad sam obavila samo papu i uzv, tek sad u osmom mjesecu bi trebala na neke daljnje pretrage, tako je barem ginička napomenula. Nadam se da budemo u što akorije vrijeme svi ugledali svoje plusiće. Lijep pozdrav svima i ugodan ostatak dana

Suncokret 🌻
    🧔42👩‍🦰38
    👶👶 6 i 8 god

Garawa¤
    04. Kolovoz 2021. 12:09

Ja sam sve uvjerenija da je ipak spermiogram kod njega loš jako.. nije ga nikako ponavljao.. a prvi puta je bio graničan bez nekakve posebne dijagnoze.. Ginekolog me uvjerava da sam savršeno zdrava i da nema druge prepreke za trudnoću osim godina.. i ona prebacim kada vidim koliko i starije žene u mojoj okolini bez problema ostaju trudne..
    Nisam ljubomorna osoba i veselim se iskreno kada čujem da je netko trudan..samo mi se nad glavom javi milion ????????????? 
    Muž nije redovan s vitaminima.. koma je.. ko malo djete.. kad mi je kući onda obavezno popije.. ali skoro od tjedan dana da je samo 3 kod kuće..tako da mislim i to što popije nema smisla.. 

Jelušićka odmori malo.. i javi se tu i tamo.. zbilja si mi prirasla srcu..nemoj skroz nestati.. 
    Najteže mi bude ova dva dana pred M, onda pucam i baš se osjećam loše.. i onda opet dignem glavu i iznova.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Zoe🌸
    04. Kolovoz 2021. 12:17

Garawa to je tocno ovo sto je Simba napisala, uvijek fokus na zenu nekako. Sto je potpuno nepravedno jer je kod neplodnosti u 40% slucajeva problem u muskarcu pogotovo kad su u godinama. 
    A ti mozes zanijeti i vec si rodila, probaj ga malo stisnuti s tim ako vec nece samoinicijativno. 😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    04. Kolovoz 2021. 12:19

Cure prekontrolirate si prolaktin.. ja sam otkrila da imam benigni tumor na hipofizi.. i da mi je zbog njega povišen.  
    Prolaktin može uzrokovati baš to da ne dolazi do O i zato može smanjiti plodnost.. 
    To je jedno vađenje krvi, ne gubite ništa..makar ćete znati da li je ok.

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    04. Kolovoz 2021. 12:20

Zoe🌸

Garawa to je tocno ovo sto je Simba napisala, uvijek fokus na zenu nekako. Sto je potpuno nepravedno jer je kod neplodnosti u 40% slucajeva problem u muskarcu pogotovo kad su u godinama.
    A ti mozes zanijeti i vec si rodila, probaj ga malo stisnuti s tim ako vec nece samoinicijativno. 😊

On je totalno neopterećen.. ako Bog da bit će..njegov stav.. 
    Imamo djecu.. doduše ne zajedničko..ali blagoslovljeni smo s te strane.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Atina25
    04. Kolovoz 2021. 12:49

Garawa

Cure prekontrolirate si prolaktin.. ja sam otkrila da imam benigni tumor na hipofizi.. i da mi je zbog njega povišen.
    Prolaktin može uzrokovati baš to da ne dolazi do O i zato može smanjiti plodnost..
    To je jedno vađenje krvi, ne gubite ništa..makar ćete znati da li je ok.

Garawa da li znas tko daje uputnicu za prolaktin? da li ginić i kako mu se kaže da bi se obavio pregled jer moj je onako nekako 'škrt' na tome,kao ne treba dok nije bs frka nemam pojma,tako sam ga znala pitat za briseve pa je komentirao pa ne radi vam se to kad se vi sjetite tako neka fora. Kao,mora imat opravdanje zasto šalje. Sda je ionako na GO do sredine mjeseca pa ću ga udavit s potanjima,jer meni mlijeko bas curka dosta + imam benigni tumor na lijevoj dojci kojeg pratim 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.