Jelusicka nisam ni ja sigurna jesam li 13 ili 15DPO … ovo je first sign iz dma kao i jucer, razmišljam da uzmem danas prije posla gravignost … 😬
Ako imaš bippu negdje, kupi onaj Clear Sing nekih 29 kn je.. on je od 20miu.. malo je osjetljiviji.. ovi iz dm su 25miu..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Mala cestitam ovo je lipa crtica 🥰 nemoj se puno brinit jer trakica ne tamni brzinom kojom mi ocekujemo, bitno je da je crtica tu 😁
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Garawa moze najvjerojatnije cu taj uzet...ako ne onda u ljekarni gravignost
Bonii a nadam se. Muci me jedino sto je jucer popodne ista takva crta bila a pisala sam svako malo. A preko noci nisam nikako isla na wc 😬
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Odoh ja na posao.. od testova danas ništa.. valjda budu sutra došli..
Pozdrav svima.. 🥰🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joli hvala tiii, pokušat ću bit strpljivija 😀🤗
Bella ja se u hormone ne razumijem, osim tsh, vidim da ti je on ok.😊 U svakom slučaju, držim fige da vam uspije što prije. Vjerujem da hoće. 🤞🤰🤗
Miss R ni ja ne volim piškiti prije, da se ne razočaram. A za ovulaciju mi je tlaka piškiti svaki dan dva -tri puta, bas sam lijena. 😆
Mala96 a da uzmeš Clea Blue, ili onaj iz Muller a test? 🤷🏼♀️
Garawa super za briseve 🥳🥳
Bonni kako si ti? 🤗
Malala dok ne dodje M, nikad se ne zna 🤞🤗
____
Evo ja napokon procurila jutros, pa me Jelušićka please stavi za ne dobiti 10.08.
Zadnja dva ciklusa mi traju 35 dana. Vrkuta ih nije skratila... 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Želim vam svima lijep utorak! 🤗🌞🏖️🌊💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Drage cure,
ja se uskoro spremam na novi ciklus praćenja ovulacije putem trakica. Imam još nekoliko trakica, to ću iskoristiti sad pa onda malo pauza u kolovozu na godišnjem,... moram se malo opustiti i prestati o tome toliko razmišljati...
Pijem i ulje noćurka i vitamin e, jedem dva bazilska oraha dnevno i folnu kiselinu.
Imate neki savjet što bi mogla ubaciti? Inače, osnovni nalazi su ok, prvi put zatrudnjela skoro iz prve (bio missed ab),a sad se mjesecima mučimo...
pokušavamo godinu dana
jedan missed ab, jedna biokemijska
Spolni hormoni uredni, kao i AMH.
Folna, myo-inozitol, q10, d-vitamin
Drage cure,
ja se uskoro spremam na novi ciklus praćenja ovulacije putem trakica. Imam još nekoliko trakica, to ću iskoristiti sad pa onda malo pauza u kolovozu na godišnjem,… moram se malo opustiti i prestati o tome toliko razmišljati…
Pijem i ulje noćurka i vitamin e, jedem dva bazilska oraha dnevno i folnu kiselinu.
Imate neki savjet što bi mogla ubaciti? Inače, osnovni nalazi su ok, prvi put zatrudnjela skoro iz prve (bio missed ab),a sad se mjesecima mučimo…
Hej, koliko imaš godina? 🤷🏼♀️😀 Bez obzira na godine, ako oboje imate dobre nalaze, samo je pitanje vremena. Ne govorim iz osobnog iskustva, nego zena oko mene. Ja vjerujem da ce se desiti kad se opustite, npr na godišnjem, i kad ne budes puno mislila o tome. 😊To je klisej, i svi to govore, ali stvarno je istina. Nazalost, mi zene se previse opteretimo, a naše tijelo reagira na naše misli i ukoči se od stresa, umjesto da se opusti. Od dodataka u mom potpisu pise sto ja uzimam, ali folna je najbitnija. Nju vec pijes. Puno tekućine, voca, povrca, i najvažnije, puno psihickog odmora, i pozitivnog stava. Zelim ti svu sreću! 🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
.
Hej, koliko imaš godina? 🤷🏼♀️😀 Bez obzira na godine, ako oboje imate dobre nalaze, samo je pitanje vremena. Ne govorim iz osobnog iskustva, nego zena oko mene. Ja vjerujem da ce se desiti kad se opustite, npr na godišnjem, i kad ne budes puno mislila o tome. 😊To je klisej, i svi to govore, ali stvarno je istina. Nazalost, mi zene se previse opteretimo, a naše tijelo reagira na naše misli i ukoči se od stresa, umjesto da se opusti. Od dodataka u mom potpisu pise sto ja uzimam, ali folna je najbitnija. Nju vec pijes. Puno tekućine, voca, povrca, i najvažnije, puno psihickog odmora, i pozitivnog stava. Zelim ti svu sreću! 🤗💕
Draga Kamilica, imam 33 godine. Hvala na savjetu, tako nekako i ja razmišljam, samo teško je ponekad se opustiti i sve to primijeniti u stvarnosti... zato sam pratila cikluse, vidim da su mi uvijek plodni dani od 12 - 16 dc, tako da ću se i prema tome ravnati, uz malu pomoć trakica.
pokušavamo godinu dana
.
Draga Kamilica, imam 33 godine. Hvala na savjetu, tako nekako i ja razmišljam, samo teško je ponekad se opustiti i sve to primijeniti u stvarnosti… zato sam pratila cikluse, vidim da su mi uvijek plodni dani od 12 - 16 dc, tako da ću se i prema tome ravnati, uz malu pomoć trakica.
Znam da se teško opustiti kad nešto jako želiš. 😊 Jače je od nas. Mlada si ti još. Kažeš da pokušavate nekoliko mjeseci. Meni je ginic rekao da nama starijima od 30 treba od 6 mjeseci do godine dana pokušavanja da bi uspjeli. Uzevši u obzir da su svaki ciklus sanse samo 25 %, ako su oboje zdravi, godina dana se ne čini tako puno. 🤷🏼♀️Ti se probaj opustiti na godišnjem, reci sebi bit ce sto mora biti, uživaj, i vjerujem da će se brzo desiti. ☺️ Naravno, pomoć trakica je uvijek dobrodošla. 😀🤗💕
Znam da se teško opustiti kad nešto jako želiš. 😊 Jače je od nas. Mlada si ti još. Kažeš da pokušavate nekoliko mjeseci. Meni je ginic rekao da nama starijima od 30 treba od 6 mjeseci do godine dana pokušavanja da bi uspjeli. Uzevši u obzir da su svaki ciklus sanse samo 25 %, ako su oboje zdravi, godina dana se ne čini tako puno. 🤷🏼♀️Ti se probaj opustiti na godišnjem, reci sebi bit ce sto mora biti, uživaj, i vjerujem da će se brzo desiti. ☺️ Naravno, pomoć trakica je uvijek dobrodošla. 😀🤗💕
Hvala puno na podršci i lijepim riječima 💕
pokušavamo godinu dana
Sortiraj odgovore
Najstariji