Joli gdje si ti?
Ima kod tebe kakvih novosti?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure! 🤗🌞
Vec je 32 C u zraku, a nije ni podne, danas ce biti sauna 🥵
Niki mislim da ste dobro odlučili, lijepo uzivajte na vjenčanju, pa nakon toga hopsanje....znam kakav je stres priprema za vjenčanje, zelim ti da budes opustena i sretna na svoj poseban dan! 🤗👰 Nazalost, taj dan prodje za tren...😔
Maria zao mi je zbog M. Ali glavu gore, sve mi stignemo u proljetne bebice 2022. 🥳😀🤗 Ja i ti se pratimo, i ja dobila jucer. 😅🤗
Mala zao mi je zbog testova. Ne znam sto reci. Ja ne volim raditi testove prije nego trebam dobiti bas zbog toga jer nisi sigurna sta je u pitanju. Stvarno ne znam šta bi moglo biti kod tebe. Ali, nemoj se bedirati. Ako nije sad, bit ce iduci ciklus. 🤗
Garawa, miss R… 🤗🤗🤗🤗
Jelušićka i ja isto ne mrzim toliko mengu. 😅 Sjetim se da ce uskoro menopauza, pa sam sretna sto je jos imam, znaci da jos u pogonu i mlada. 😅
---
Kad sam kod M, nocas sam imala odljeve doslovno.😔 Poludila sam. Inače imam obilne menge, ali ovaj put mi se cini jos obilnije. Pijem vrkutu mjesec dana u nadi da ce smanjiti krvarenje, ali meni je jos gore.😤 Jeli to zbog vrkute ili? Pijem jos neku mjesavinu cajeva sa stolisnikom, nevenom....ali ne bi smjelo pojacati krvarenje. Kakva su vasa iskustva, ako ste pile vrkutu? Jeste imale obilnija krvarenja nego inače ili slabija? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jutro curke. Evo napravila sam lh i počelo je ovaj mjesec polako da tamni https://ibb.co/QrnrTf9. Baš sam se nadala jutros nekim ++++ 😑😑😑😑😑. Ali ima još nade da negdje bude i +
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
https://ibb.co/QrnrTf9 vidim da onaj link neće da otvori
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Maybenewmom kod tebe se vec crtica dobro nazire. 👏☺️🤗
Maria nadam se da nam je tako zbog ljeta i vrucina. Jer se ljeti krvne žile šire, pa je možda zato obilnije. 🤷🏼♀️A sa tim prirodnim preparatima se takodjer mora oprezno, jer ocito ne funkcionira svima isto. Nekome pomogne, drugome ne. Nekima regulira ciklus, a nekima poremeti. Samo da nema stete od njih. Nadam se da nece biti. 🙏🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Mala, žao mi je. I ja često vidim sjene, ali nikad ne krenu tamniti. 😓
Moje m još nema. 🤦♀️ Nema pojma zašto. Možda ovaj mj nije ni bilo O jer pik baš nisam uhvatila pa ne zna kad da krene. Uvijek se poslije postupka nešto poremeti. Prošli puta je došla prerano.
Ako ne dođe još sutra, 3.dan mi onda pada u ned i ne znam hoće me 4.dan primiti u postupak. Mora nešto kidati živce. 😩
Cure, nije nam ovo ljeto nešto krenulo. 😥
Nek bude bolje. 🙏🙏🙏
Bas tako. Nadam se da ce nam osmi mjesec donijeti vise pozitivnih testica, a manje minusica i laznih sjena 🤞🏻
Kamilica ja sam ostala trudna dok sam pila vrkutu prvi put nakon tri mjeseca. Mislim da pomaze nekim curkama iako nisam primjetila neka poboljsanja u ciklusu od nje. Svakako treba se duze piti da pokaze rezultate 😄 nadam se da ce ti pomoci
Ja se uopce ne veselim mengi na ovih plus 35🥲
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Malala ovo je zatisje pred buru. Bit ce bebica k'o u priči, vidjet ces. Nema predaje. 🤗💕
MissR hvala ti. ☺️Ja je vise necu piti za vrijeme M. Nema sanse. Vjerojatno mi je od nje potop. 😐 A M sama po sebi je teska, a tek ljeti.🥵 Tako da te razumijem skroz. Ali bolje da dodje sto prije, i sto prije prodje, pa da ne dodje iducih 9 mjeseci. 😅Drzim fige svima! 🤞🤰🤗💕
Cure hvala vam na podrsci. Cijeli dan sam nikakva pa oprostite sto ne odgovaram svakoj posebno 😕 isplakala se jer sam vec razmišljala o prvom pregledu, terminu... nerealno, nakon tako blijede crte, ali sta je tu je. Mislim da necu vise raditi testove dok mi ne zakasni bar 5 dana. Ovo me dotuklo bas. Cekam M pa da idemo dalje 💪
Zelim nam svima puno puno plusica ovog ljeta 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Mariaa upravo to...sve te razumijem. Ma vjerujem da vec ovaj mjesec imamo par plusica 🙏🤞🤞
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Heii djevojke moje 👋👋
oprostite sto me nema ali kako smo se vratili sa godisnjeg obaveze i radimo punom parom.. Pratila vas jesam koliko sam stiga ali nisam nista pisala 🙈
Moja M je i prosla.. Za ne dobit sam 29.7.
Ali evo posto sam neaktivna mozete me i maknuti sa liste.. Svejedno mi je.. ☺️
Iskreno nista vise ne pijem, niti koristim trakice prepustila sam se situaciji i jednostavno nemam snage.. U zadnje vrijeme imam i snove o trudnoci i skroz se vidim trudnu
Cak sad sam dosla i do 8.mj hahah a do sad su bili samo mali stomacici... Cak sam kao i udarac bebe osjetila 🙈 ocito sam skrenula 🤣🙈
Bas sam preopterecena
Sve nas to pati ali takve smo mi zene
A i nismi tako bezosjecajne.. A i svima je lako reci nemoj misliti o tome.. A uopce nije lako 🥴🥴
Ja moram priznati da smo muz i ja stvarno na godisnjem bili aktivni.. Ali evo i kako je M zavrsila haha ne smijem nista ni pricati moram jednostavno izbacit to iz glave da se desi napokon 🙈🤣☺️
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji