Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    02. Srpanj 2021. 10:42

Bonii

Ja nisam dosad vidila nigdi da pise da od vrkute triba pravit pauzu, znam samo da zna bit opasna ako se pije u ranoj trudnoci. Ja sam osobno pauzu pravila radi linosti kad mi se nije pia caj, ali koliko znam pauze nisu potrebne

Hvala ti na odgovoru. 🤗 Onda cu je pit do ovulacije.
    Jutro svim curama! 🌞
    Meni stigli nalazi briseva, hvala Bogu, sve je u redu.🙏 Za dan-dva stize M, pa u nove pobjede.🤞
    Jos danas se stignem bacit u more prije potopa.😅
    Zelim vam svima lijep vikend, da se odmorite, i napunite baterije! 🌞🌊🏖️🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    02. Srpanj 2021. 11:39

Kamilice super za briseve.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

maybenewmom
    02. Srpanj 2021. 23:38

malala

Pozdrav cure! 👋
    Nisam vas čitala neko vrijeme, ne stignem.
    Pohvatala sam da su još neke cure uzele pauzu ili otišle. Žao mi je zbog toga, ali razumijem. Ovo je svakodnevna borba, ringišpil osjećaja. Vidim po sebi. Kako se bliži m, a znaš da opet nije uspjelo ljuta si i bijesna na sve oko sebe i najradije bi da si možeš tu bol iščupati iz grudi, ali ne može. 😓
    Tek je početak mj pa je lista još prazna. Nadam se da se ona iz 6. Mj zatvorila s pokojim +. 🤞
    Ja očekujem vješticu sutra ili prekosutra. Danas uzela uputnice od dr za novi postupak. Primaju na VV do 15.7. pa onda godišnji. Opet me dr danas izbacila iz takta da sam rekla da ću otići od nje. Poslije svakog postupka, isti dan joj na mail pošaljem nalaz jer mi treba prepisati utrogestan poslije postupka. Ona danas mene pita jesam donijela nalaz, na temelju čega će mi dati uputnice. Reko, poslala sam vam na mail, "da, ali ja to moram vidjeti. " 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ I onda mi ko budali objašnjava da si trebam te nalaze spremati u fascikl. Reko imam to tako ali nisam ponijela danas jer nisam znala da vam treba kad je poslano mailom već. Dođe sestra s mojim kartonom i u njemu isprintani svi nalazi. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Sljedeći puta ću joj donijeti fascikl sa 100 papira pa nek gleda koliko hoće. Uz sve šta prolazim, ona me obavezno svaki puta ispili s još nečim. 😡
    Javim se tijekom postupka kako ide. Vama svima ovdje želim puno sreće, da nam se ostvari što želimo. Cure koje su otišle, pomislim i na vas i nadam se da ste dobro. 😘😘😘💪💪💪💪

Sretnooooo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da sve savršeno prođee. 🥰🥰🥰🥰

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Jelušićkaa
    03. Srpanj 2021. 08:22

7/2021
    Dajana - 01.07.2021 - kasni 2 dan🤞🏻🤰🏼
    kelp6ie - 01.07.2021 -  kasni 2 dan  🤞🏻🤰🏼
    eloise - 03.07.2021 - danas🤞🏻🤰🏼
    Kamilica - 03.07.2021 - danas🤞🏻🤰🏼
    malala - 04.07.2021 - 1 dan🤞🏻🤰🏼
    mala96 - 06.07. 2021 - 3 dana🤞🏻🤰🏼
    Joli - 07.07.2021 - 4 dana🤞🏻🤰🏼
    missR - 12.07.2021 - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
    Garawa - 12.07.2021 - 9 dana🤞🏻🤰🏼
    Pine - 13.07.2021 - 10 dana🤞🏻🤰🏼
    maybenewmom - 25.7.2021  - 21 dana🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaa. - 27. 07. 2021 - 24 dana 🤞🤰🏼
    🆕LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA 📓
    Bella 1985 - nalazi za MPO u toku… 
    Emily - 17.06.2021. - kasni 15 dana🤞🏻🤰

missR
    03. Srpanj 2021. 08:36

Curke dobro jutro svima, kako stee? Kod mene jako uzurbano i ludo na poslu pa bas ne pisem, vec jedva cekam 1.9 😂
    Sretno svima u lovu na plusice i da nam brzo prode odbrojavanje.
    Kamilice super za dobre briseve 👍🏻👍🏻👍🏻🤗
    Malala samo hrabro i zelim ti svu srecu 😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Jelušićkaa
    03. Srpanj 2021. 10:18

Jutrooo ženice kod mene nema ništa specijalno čekam dane kad cu piškiti i to je to. Cervix nisko kao što sam i očekivala u ove dane. Isto kao i prošli mjesec. 
    Kamilice bas mi je drago za briseve nek su bar nekome uredu 😀😀
    Malala želim ti svu sreću u daljnjem postupku puno snage i ljubavi 💕 a što se tixe doktora danas nekada su tako bezveze i sami sebe opovrgnu. Jedno kažu danas sutra to ne dolazi u obzir. Svi se susrećemo s time  nek nam je Bog na pomoci. 

Garawa¤
    03. Srpanj 2021. 11:27

Jutro.. jel.. 
    Ja prisilno ostajem na moru.. jer se auto malo pokvario.. i nema dijela prije ponedjeljka.. dan duže ili čak dva ukoliko ne bude po planu a inače nikada ne ide po planu.. 
    Malala nemam riječi za doktore.. tebi sretno dalje.. puno snage ti želim.. i razumijevanja okoline.. 
    Jelušićka niski start..najdosadnije vrijeme u ciklusu.. 
    Ostale cure.. jel tko kakav test umakao.. ili se sve uspijevate svladati? 
    Meni FF napokon potvrdio O po temperaturi.. malo sam odahnula.. 
    Jučer i danas osjećam pikanje i bockanje.. i sve mazim trbuh..i sama sa sobom pričam..mrvice dobro se ugnjezdi 🤦‍♀️🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    03. Srpanj 2021. 13:57

Garawa

Jutro.. jel..
    Ja prisilno ostajem na moru.. jer se auto malo pokvario.. i nema dijela prije ponedjeljka.. dan duže ili čak dva ukoliko ne bude po planu a inače nikada ne ide po planu..
    Malala nemam riječi za doktore.. tebi sretno dalje.. puno snage ti želim.. i razumijevanja okoline..
    Jelušićka niski start..najdosadnije vrijeme u ciklusu..
    Ostale cure.. jel tko kakav test umakao.. ili se sve uspijevate svladati?
    Meni FF napokon potvrdio O po temperaturi.. malo sam odahnula..
    Jučer i danas osjećam pikanje i bockanje.. i sve mazim trbuh..i sama sa sobom pričam..mrvice dobro se ugnjezdi 🤦‍♀️🤣

Hahah koliko puta sam ga samo mazila i nisam teško dizala pa mazuckala stomacic poslije kupanja.... Onda dobijem pa me huja uhvati pa udri što jače radim podižem  😂😂😂 svaki mjesec isto

Garawa¤
    03. Srpanj 2021. 14:22

Luda žena.. šta je je.. 🤪🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    03. Srpanj 2021. 14:26

Nego da pitam nešto pametno.. ne samo da lupetam.. 
    Malo sam čitala i istraživala.. koliko je bitan DHEA.. 
    Ja sam ga vadila i dosta mi je nizak.. 
    Da li ga je netko uzimao? 
    Planiram to uvesti idući ciklus..

No, sada možda postoji nada za kasnije rodilje. Nova studija Univerziteta Edinburgh, prenosi Babble.com, koja je proučavala plodnost žena pokazala je kako bi hormon DHEA - hormon kojeg proizvode nadbubrežne žlijezde iz kolesterola, poznat i pod nazivom “majka hormona” jer sudjeluje u sintezi drugih steroidnih hormona (estrogena, progesterona, testosterona i kortizola) – mogao pomoći starijim ženama zadržati oplođeno jajašce.

Ovo otkriće bi moglo donijeti veliki preokret u liječenju neplodnosti jer starije žene često imaju problem s implantacijom jajašca. Prema stručnjacima koji su provodili studiju, razina DHEA se u organizmu s godinama smanjuje, a dodavanjem ovog hormona izgleda može pomoći maternici u zadržavaju oplođenog jajašca.

Evo što sam našla između ostalog o njemu.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.