Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maybenewmom
    25. Lipanj 2021. 09:48

https://ibb.co/1b6p7ML. Bila je ipak lažna uzbuna. Idemo u sljedeći mjeseccc.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    25. Lipanj 2021. 09:51

https://ibb.co/1b6p7ML bijeli kao snijeggg

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    25. Lipanj 2021. 10:00

Garawa

Dobro jutro..
    https://ibb.co/QMDkJH4 moja LH pozitivna.. peak očekujem večeras ili sutra najkasnije.. i poklapa se s ultrazvukom.. sluz krenula kao luda.. akcija..akcija 🤣🤣
    I ja čekam testiće..🤞🤞

Superr superrrr držim figeeeeeee 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰🥰

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

simba
    25. Lipanj 2021. 10:23

maybenewmom

8dpo si, ni ne treba biti ništa. pričekaj par dana. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

maybenewmom
    25. Lipanj 2021. 10:49

simba

maybenewmom

8dpo si, ni ne treba biti ništa. pričekaj par dana.

Hoću pričekat ću sada 😀

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

25. Lipanj 2021. 14:37

Mariaa94

Imam iedno mozda glupo pitanje, ovisi kako kome. Oko ovulacije imam bolne grudi ali nekad je to samo nakon ovulacije i to onako dva dana nakon. Ciklusi mi traju 31 dan a ovulacija mi je na 17. dan. Pa sad moja nedoumica je znaci li ta bol nakon ovulacije da je moje tijelo spremno za pms i do trudnoce nece doci ili je moguce da se iskusi ta bol i zena ipak ostane trudna pa se s trudnocom ta bol pojaca ili promjeni. Jer imam osjecaj kao da mi tijelo ne daje ni priliku da ostanem trudna, da dode do implantacije pa mi odma presudi 🙄😂 znam da bolne grudi mogu biti simptom trudnoce ali i pmsa pa mi onda nije jasno zasto mi se to dogada odmah kada vrlo ocito jos nisam trudna niti je vrijeme za pms. Znaci pocinje nakon ovulacije dan-dva i traje sve do menstruacije ali je u pocetku bol slabija. I to nije tako svaki mjesec vec onako s vremena na vrijeme kao i opcenito ovulacijska bol nekad osjetim, nekad ne. U mjesecima kada imam ovulacijsku bol to probadanje u jajniku tada dolaze i bolne grudi nakon…mozda sam ispala glupa ali od koga god cujem, procitam svi iskuse tu bol tokom ovulacije pa prestane ili je ne iskuse uopce..

Najjednostavniji odgovor na pitanje ti se krije u progesteronu. Nakon sto dode do ovulacije i oslobadanja JS, bazalna temperatura naglo poraste sto je posljedica oslobadanja progesterona koji takoder moze za posljedicu imati upravo i te bolove. Meni nakon O zna biti strasna glavobolja ili tocno tjedan dana pred M kada razina progesterona polako krene opadati. Uglavnom sve je to uredno i svaka zena ima razlicitu jacinu boli od ciklusa do ciklusa jer se ne oslobada uvijek ista razina progesterona,a ako do T dode,progesteron i dalje raste i on je neophodan za uspjesno cuvanje trudnoce i prehranu bebe dok se posteljica ne formira i ne preuzme tu ulogu. Nadam se da ti je pomoglo 🤭☺️

Tonia♥️
    25. Lipanj 2021. 14:44

Hope eto vještica došla na vrijeme, koza :/ idući mjesec s Letrozolom krećem. Možeš me maknuti s liste, pa javim za odbrojavanje kad O uhvatim.
    Maria isto tako ti je i meni, zadnji ciklus, 2.dan iza ovulacije počele cice bolit, a evo sad ovaj ciklus negdje 4.-5. dan iza O. Tu ti nema pravila, evo tri puta sam uspjela ostati trudna, skoro svaki put drugačiji simptomi... U prvoj T su me počele cice iza O bolit, pa su malo stale... Druga T uopće ih baš nisam osjećala... Mislim da je to sve individualno i nema pravila... Ali ne znači sigurno da ne možeš zbog toga ostati trudna, ili da jesi odnosno nisi trudna ako odmah osjećaš cice

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Jelušićkaa
    25. Lipanj 2021. 22:20

Gdje ste žene nešto ste mi zaspale. Evo mene rasturaju cice a bome me i stomak počeo žigat bolit kao da cu dobiti. Pa vidjet cemo... 

Jelušićkaa
    25. Lipanj 2021. 22:22

III da cervix uopce ne mogu naci odnosno izgleda da je visoko još uvijek. 

simba
    25. Lipanj 2021. 23:01

Jelušićkaa

III da cervix uopce ne mogu naci odnosno izgleda da je visoko još uvijek.

uh, to je dobar znak! ali samo ako si provjeravala u prošlim ciklusima pa znaš kakav je pred M. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.