Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 21:36

Simba 99 % sam sigurna da nisam napisala da ćemo mi iz ljubavi, jer mi to cringy i ljigavo zvuci , nije moj stil🤢 nego da smo odlučili da necemo tako ako ne možemo old fashioned way.  Nije zbog religijskih razloga nego mojih godina, i opcenito zdravstvenog stanja koje nije bajno. Mislim da ni blizanacku trudnocu ( koja je cesca kod potpomognute) ne bi mogla izdržati. Tko zna kako cu razmisljati za 5 godina, to je istina, ali to nam trenutno nije opcija. Ako ne bude islo ovako hopa-cupa, onda ćemo ili posvojiti ili udomiti.  
    Hope mislila sam piskiti u ponedjeljak ili utorak, da mi bar malo zakasni, da se ne razocaram. Znam da je tek prvi pokusaj, pogotovo u mojim godinama, ali jedno je realnost, a drugo moja nerealna ocekivanja i zelje. 😌

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

29. Svibanj 2021. 21:39

Kamilica ♥️

Simba99 % sam sigurna da nisam napisala da ćemo mi iz ljubavi, jer mi to cringy i ljigavo zvuci , nije moj stil🤢 nego da smo odlučili da necemo tako ako ne možemo old fashioned way. Nije zbog religijskih razloga nego mojih godina, i opcenito zdravstvenog stanja koje nije bajno. Mislim da ni blizanacku trudnocu ( koja je cesca kod potpomognute) ne bi mogla izdržati. Tko zna kako cu razmisljati za 5 godina, to je istina, ali to nam trenutno nije opcija. Ako ne bude islo ovako hopa-cupa, onda ćemo ili posvojiti ili udomiti.
    Hopemislila sam piskiti u ponedjeljak ili utorak, da mi bar malo zakasni, da se ne razocaram. Znam da je tek prvi pokusaj, pogotovo u mojim godinama, ali jedno je realnost, a drugo moja nerealna ocekivanja i zelje. 😌

Mozda i uspije iz prvog pokusaja 🤞🏻💪🏻 Onda cekamo ponedjeljak,utorak nam je predaleko 😂😂😂

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 21:45

Hope haha može ponedjeljak, ako ne dodje u medjuvremenu tetka 😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

SAYURI
    29. Svibanj 2021. 21:49

Kamilica ♥️

. Ako ne bude islo ovako hopa-cupa, onda ćemo ili posvojiti ili udomiti.

Uummm....objasnis koja je razlika, zbunjena sam? 🤔 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 21:59

SAYURI

Kamilica ♥️

Uummm….objasnis koja je razlika, zbunjena sam? 🤔

Neka me isprave ako grijesim, ali posvojiteljstvo je trajno, a udomiteljstvo se obnavlja svakih 5 godina.🤷🏼‍♀️

29. Svibanj 2021. 22:01

Kamilica ♥️

Hopehaha može ponedjeljak, ako ne dodje u medjuvremenu tetka 😅

Jeeeeej 🥳🥳🥳

Joja 🙏
    29. Svibanj 2021. 22:02

Sayuri udomis npr dijete za koje se bioloski roditelji ne mogu brinuti ali nisu ga se odrekli... Kad i ako se steknu uvjeti, dijete se vraca bioloskim roditeljima ...( To je jedan od primjera udomiteljstva) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

SAYURI
    29. Svibanj 2021. 22:03

Kamilica ♥️

Ja sam rekla da ce se menidesiti prirodno, ilise nece desiti uopce jer je to moj izbor. Kako ce se tebi desiti iskreno me ne zanima. Stvarnomeuvijek iznova cudi koliko zlobnih komentara ima. Omg. 🤦🏽‍♀️

Izvini, moram i za ovo pitati, fascinatno mi je tvoje razmislajnje, pretpostavljam ako ostanes trudna da ces radjati kuci, kanta sa toplom vodom, i babica, ono starinski jel😉 Nego, ako se ispostavi da su jajovodi zacepljeni ili spermici ne plivaju, i tako ti "moderni" problemi, hoce li i to ljubav srediti ili ces ipak koristiti medicinu i nauku, ili ako te zub boli i sl...te zdravstvene probleme koje imas, da li rijesavas travama ili uzimas tablete, terapiju? Jer gledaj, MPO to je haman isto to...Mislim da nisi iskrena u vezi razloga za tvoju odluku za MPO  , no nebitni tvoja stvar. Zelim ti srecu u prirodnom zacecu u 38 godini 🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

29. Svibanj 2021. 22:03

Kamilica ♥️

SAYURI

Kamilica ♥️

Uummm….objasnis koja je razlika, zbunjena sam? 🤔

Neka me isprave ako grijesim, ali posvojiteljstvo je trajno, a udomiteljstvo se obnavlja svakih 5 godina.🤷🏼‍♀️

Tako nekako. Posvojenje je trajna skrb o djetetu,a udomiteljstvo je zapravo ugovor sa centrom za socijalnu skrb gdje se udomitelji obvezuju na redovno komuniciranje s centrom i bioloskim roditeljima i to traje dok se ne popravi situacija u domu s bioloskim roditeljima ili se ne mijenja skrbnistvo za to dijete i udomitelji dobivaju i novcanu naknadu za to. Bar je tako bilo do nedavno kad sam se informirala o tome sto je bilo prije neke 4 godine 😂😂😂

SAYURI
    29. Svibanj 2021. 22:10

Uh pa to udomiteljstvo je sa jedne strane plemenito ali s druge i okrutno prema tim ljudima koji brinu o djetetu godinama, i onda ti ga uzmu...😔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.