Dorice hvala na pitanju, a ja se iskreno nadam da do kraja tjedna hocu saznati. Vjeruj da sam luda lagano 😥
Baby girl 💜
Indy drago mi je da se napokon javio kako treba! Jel ti mozda posteljica drugacija lijevom nego desnom? Meni je malome straga, a maloj sprijeda i stvarno njega puno cesce i intenzivnije osjetim, njoj vidim glavu kad se izboci jako i osjetim kad me nogama mlati , ali njemu i stucanje i svakakva gurkanja..super da ces ipak ic na pregled, sigurna sam da ce te to umiriti!! Jos da s ovom barabama na poslu sve rijesis i bit ce sve dobro!!😘😘
Dana draga, kad ces ti znat za ziher jesi primljena na posao?? 😎
Jedna jeste vani izgleda bas od njega i ja sam se cjelo vrjeme midlila o tome to me jedino drzalo da ne poludim do kraja .uglavnom sad se osjeti .iskreno jedva cekam cetvrtak ujutro da idem tamo i dase malo umirim ..hvala bogu sad vec imam kontrole na svakih 2 nedelje .pa mi je malo lakse ..Zelim vam svima laku noc.lijepo spavajte ..
Dorice hvala na pitanju, a ja se iskreno nadam da do kraja tjedna hocu saznati. Vjeruj da sam luda lagano 😥
Vjerujem, ali isto tako vjerujem da ces ga dobit!! 🙃😘😘 tko bi se normalan isao zamjerit trudnici i to jednoj koja ce bit super novi clan tima?! Ddddd!!!! 🤩
Okej i sluzbeno sam nacela TISUCITU stranicu pa sad stvarno idem spavat 🤭
https://ibb.co/QmQxX6f
https://ibb.co/qYgfG6j
I evo zadnja gdje me netko pitao jeli i meni glava sisa, mislim da je to Dora bila 🤣🤣🤣
https://ibb.co/9Tcv7fW
Stvarno stane na glavu, jos da je mrvu duza pa da oce preko usiju 😅 vjerujem da ce i bebi biti ok osim ako ne bude mali glavonja
Zmya uh koje cifre, mislim da me ovdje nece izaci svi pregledi do kraja trudnoce toliko
Vrapcic koliki ti je cerviks bio na prethodnom pregledu, iskreno me strah pregleda za 7 dana jer mi je bio prije 5 tjedana 33 mm
Zenskice iz Rijeke i ostale ako znate. Idem cetvrtak po doznake pa kako sad to ide moze li se uc kao prije ili postoji kakva kutija ispred pa se u nju stavljaju papiri ? Narucena sam u 16 h tek pa neznam dal cu tad jos moc ili moram ponovno dolaziti u grad ..hm
Tamo u onu prostoriju gdje se nosilo ne mozes uc, ali ispred nje su kutije s onim papirima- pogledas koji ti treba,ispunis i onda ta dva papira ubacis u neku kutiju koja je isto tamo na stolu. E sad, ne znam jel zgrada nakon 16 otvorena..
Aha super vec sam mislila da su cijelu zgradu zatvorili 🤣🙈 cestitam ostalim curama na uspjesnim pregledima i jako malo nam je svima ostalo i bebe su tuuu...🥰
Dora iz tvojih usta u bozije usi ❤️
Cure laka vam noc. Lijepo spavajte. 🥰
Baby girl 💜
Lola dobro da si se javila, vec si mi bila za brigu 😄 Ti si negdje oko Rijeke, jel tako? Ja isto sa 34 tjedna idem jos kod svoje pa onda ne znam kako dalje. Najradije bih maximalno kod nje, al vidit cemo.
Yvette koju si ti velicinu uzela. Ja sam uzela newborn, isto ovo kao i ti i ova kapica je meni osobno toliko plitka da mi ni na sisu ne bi stala 😂😂😂🙈
Laku noc zene! Idem gledat seriju na Netflixu. Preporuka ak nemate sta gledat- Unorthodox. Ja ju pregledala za 2 veceri 🙈
Umjesto vrapcichtjela sam pitati Vucica😅
🤣🤣 Dosta je slicno 😅
Evo prije 2 tjedna oko 31 mm. Nije to veliki neki pad ali zeli pratiti da ne bi jos isao dole. Ali ne brini prije toga mi je dugo bio na 35 i ni makac, nadam se da ti se nece nista promjeniti. Ti nisi na mirovanju je tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji