Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 21:09

Bebac hehe, posebna bebica 😂💙
    Snoopy a što ćeš, nekad im moramo tako kad su ko male bebice 😂😂
    Laku noć svima želim! Lijepo spavajte! 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    14. Travanj 2020. 21:20

fenjer

Vucica a moze biti, meni je moja socijalna najavila da ce mi to gledati pa sam to i ocekivala, a u svakom slucaju nije mi ni organe gledala. Vidjet cu u pon sto se mi moja reci pa ako ne moze ona to pogledati na svom uzv cu otici privatno, sta da radim 😅 ili nek mi da opet uputnicu pa cu se opet s Merkurom natezati i ciljati nekog drugog doktora hahahah 🙈
    Ne razumijem se u to, znam samo da ovo sto su mi u bolnici radili mi je radila i ona u domu zdravlja.
    Ali u svakom slucaju dobro da je beba dobro, valjda su i organi mali dobri 🤗

A znam 😅😅 barem organe da mozes biti sigurna da netko pogleda malo detaljnije, makar sigurna sam da je sve OK. Ja sam i sa svojom socijalnom jako zadovoljna, svaki put mi sve pokaze i objasni, provjeri i plodnu vodu i protok kroz pupcanu, poslusa otkucaje, i najbitnije prica samnom. Definitivno bi neki doktori mogli biti malo razgovorljiviji

mimoza
    14. Travanj 2020. 21:28

Ojj nisam bila tu od podne i skroz sam ispala iz toka 😬😱
    Tonka, lina, lola, Mocho (nadam se da nisam nekog zaboravila) cestitke na dobrim pregledima i velikim bebicama 🤗
    Kaktusice bas izgledas fit na ovoj fotki, ne bi se reklo da si tek rodila. Bebac je med i ova kosica 😍
    Dora da draga, svaki put perem kosu preko kade i nemam nikakvih smetnji Hvala Bogu, iako mi je ogroman trbuh. Nadam se da ce potrajati 😊
    Zmya, Bebac, Polly, Svea, Mrvicak ( opet se nadam da nisam nikog zaboravila) preslatke su bebice 🥰 duse drage, jos malo pa ce biti s nama 🤗

zmya
    14. Travanj 2020. 21:33

Ajmo skoro 1000! 
    Evo fora receptic za period papanja datulja https://gastro.24sata.hr/kolumne/brze-coko-okruglice-s-kokosom-slatki-a-zdravi-zalogaji-23168?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=23168&utm_campaign=Gastro+Facebook+status

yvette
    14. Travanj 2020. 21:35

Slikice sa uzv su zakon, polly ta aplikacija je top 👍🏻👍🏻
    Moj ginekolog ima dobar uzv, ali ipak se ne moze mjeriti s ovim sto vidim. Zmya  kad mi pricas o svojim pregledima, to mi zvuci kao znanstvena fantastika. Kazes da su skupi, zanima me otprilike kako je tamo
    Lola do kada su ti pregledi kod tvog ginekologa, a kada krecu u bolnici? Ili u bolnicu samo idemo kad krenu trudovi?
    Maggy kolica su top, ja se stalno mislim da sam mozda trebala uzeti takva a ne robusna kakva sam uzela. Mislim da su babyzen najzahvalnija kolica ikad...
    Dora, Amneris slikat cu vam komplet cim dodem kuci, upravo smo u stanu koji ce nam biti iduci dom dok cekamo nas da se renovira pa radimo ovdje popis sto nam sve treba

• lola777
    14. Travanj 2020. 21:38

yvette

Slikice sa uzv su zakon, polly ta aplikacija je top 👍🏻👍🏻
    Moj ginekolog ima dobar uzv, ali ipak se ne moze mjeriti s ovim sto vidim. Zmyakad mi pricas o svojim pregledima, to mi zvuci kao znanstvena fantastika. Kazes da su skupi, zanima me otprilike kako je tamo
    Lola do kada su ti pregledi kod tvog ginekologa, a kada krecu u bolnici? Ili u bolnicu samo idemo kad krenu trudovi?
    Maggy kolica su top, ja se stalno mislim da sam mozda trebala uzeti takva a ne robusna kakva sam uzela. Mislim da su babyzen najzahvalnija kolica ikad…
    Dora, Amneris slikat cu vam komplet cim dodem kuci, upravo smo u stanu koji ce nam biti iduci dom dok cekamo nas da se renovira pa radimo ovdje popis sto nam sve treba

Narucila me je opet za 2 tj. i mislim da nakon toga idu u bolnici. Jedino ako se to nije promjenilo sad zbog situacije s koronom.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

zmya
    14. Travanj 2020. 21:40

Ako niste radile raw torte, a volite ih, ima preefina jedna jaffa torta isto se datulje stavljaju u bazu, krema naranca indijski orascici i raw kakao omnomnomi
    Screenshotam sa starog storyja kad sam ju radila
    https://ibb.co/XXxmHrT

zmya
    14. Travanj 2020. 21:43

Yvette evo zadnji pregled cu ti reci. Dakle, uzv, tsh i ft4 krvne pretrage, urin proteini, i 10 min kod gin total 3600. 

Dora4
    14. Travanj 2020. 21:44

Lina, lola i Mocho cestitam na super pregledima lijepe moje!! 🥳🥳🥳Bas nam je danas bio dobar dan na temi, neka i svi nadolazeci pregledi budu ovako uspjesni 🥰
    Svea i Bebac preslatke su vam fotkice bebica 😍
    Mimoza svaka cast zeno! 👳🏼‍♀️
    Yvette aaa presli ste u medjuvremenu u taj stan? Zadnje se sjecam da si pisala da moras nac nekog da ga detaljno ocisti..super, nadam se da ti je lakse sad tamo solo nego sa muzevima 😬
    Laku noc krafnice! 😴😴
    https://ibb.co/s1tdT9m

Dora4
    14. Travanj 2020. 21:56

Indy drago mi je da se napokon javio kako treba! Jel ti mozda posteljica drugacija lijevom nego desnom? Meni je malome straga, a maloj sprijeda i stvarno njega puno cesce i intenzivnije osjetim, njoj vidim glavu kad se izboci jako i osjetim kad me nogama mlati , ali njemu i stucanje i svakakva gurkanja..super da ces ipak ic na pregled, sigurna sam da ce te to umiriti!! Jos da s ovom barabama na poslu sve rijesis i bit ce sve dobro!!😘😘
    Dana draga, kad ces ti znat za ziher jesi primljena na posao?? 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.