Bebac hehe, posebna bebica 😂💙
Snoopy a što ćeš, nekad im moramo tako kad su ko male bebice 😂😂
Laku noć svima želim! Lijepo spavajte! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vucica a moze biti, meni je moja socijalna najavila da ce mi to gledati pa sam to i ocekivala, a u svakom slucaju nije mi ni organe gledala. Vidjet cu u pon sto se mi moja reci pa ako ne moze ona to pogledati na svom uzv cu otici privatno, sta da radim 😅 ili nek mi da opet uputnicu pa cu se opet s Merkurom natezati i ciljati nekog drugog doktora hahahah 🙈
Ne razumijem se u to, znam samo da ovo sto su mi u bolnici radili mi je radila i ona u domu zdravlja.
Ali u svakom slucaju dobro da je beba dobro, valjda su i organi mali dobri 🤗
A znam 😅😅 barem organe da mozes biti sigurna da netko pogleda malo detaljnije, makar sigurna sam da je sve OK. Ja sam i sa svojom socijalnom jako zadovoljna, svaki put mi sve pokaze i objasni, provjeri i plodnu vodu i protok kroz pupcanu, poslusa otkucaje, i najbitnije prica samnom. Definitivno bi neki doktori mogli biti malo razgovorljiviji
Ojj nisam bila tu od podne i skroz sam ispala iz toka 😬😱
Tonka, lina, lola, Mocho (nadam se da nisam nekog zaboravila) cestitke na dobrim pregledima i velikim bebicama 🤗
Kaktusice bas izgledas fit na ovoj fotki, ne bi se reklo da si tek rodila. Bebac je med i ova kosica 😍
Dora da draga, svaki put perem kosu preko kade i nemam nikakvih smetnji Hvala Bogu, iako mi je ogroman trbuh. Nadam se da ce potrajati 😊
Zmya, Bebac, Polly, Svea, Mrvicak ( opet se nadam da nisam nikog zaboravila) preslatke su bebice 🥰 duse drage, jos malo pa ce biti s nama 🤗
Ajmo skoro 1000!
Evo fora receptic za period papanja datulja https://gastro.24sata.hr/kolumne/brze-coko-okruglice-s-kokosom-slatki-a-zdravi-zalogaji-23168?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=23168&utm_campaign=Gastro+Facebook+status
Slikice sa uzv su zakon, polly ta aplikacija je top 👍🏻👍🏻
Moj ginekolog ima dobar uzv, ali ipak se ne moze mjeriti s ovim sto vidim. Zmya kad mi pricas o svojim pregledima, to mi zvuci kao znanstvena fantastika. Kazes da su skupi, zanima me otprilike kako je tamo
Lola do kada su ti pregledi kod tvog ginekologa, a kada krecu u bolnici? Ili u bolnicu samo idemo kad krenu trudovi?
Maggy kolica su top, ja se stalno mislim da sam mozda trebala uzeti takva a ne robusna kakva sam uzela. Mislim da su babyzen najzahvalnija kolica ikad...
Dora, Amneris slikat cu vam komplet cim dodem kuci, upravo smo u stanu koji ce nam biti iduci dom dok cekamo nas da se renovira pa radimo ovdje popis sto nam sve treba
Slikice sa uzv su zakon, polly ta aplikacija je top 👍🏻👍🏻
Moj ginekolog ima dobar uzv, ali ipak se ne moze mjeriti s ovim sto vidim. Zmyakad mi pricas o svojim pregledima, to mi zvuci kao znanstvena fantastika. Kazes da su skupi, zanima me otprilike kako je tamo
Lola do kada su ti pregledi kod tvog ginekologa, a kada krecu u bolnici? Ili u bolnicu samo idemo kad krenu trudovi?
Maggy kolica su top, ja se stalno mislim da sam mozda trebala uzeti takva a ne robusna kakva sam uzela. Mislim da su babyzen najzahvalnija kolica ikad…
Dora, Amneris slikat cu vam komplet cim dodem kuci, upravo smo u stanu koji ce nam biti iduci dom dok cekamo nas da se renovira pa radimo ovdje popis sto nam sve treba
Narucila me je opet za 2 tj. i mislim da nakon toga idu u bolnici. Jedino ako se to nije promjenilo sad zbog situacije s koronom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ako niste radile raw torte, a volite ih, ima preefina jedna jaffa torta isto se datulje stavljaju u bazu, krema naranca indijski orascici i raw kakao omnomnomi
Screenshotam sa starog storyja kad sam ju radila
https://ibb.co/XXxmHrT
Yvette evo zadnji pregled cu ti reci. Dakle, uzv, tsh i ft4 krvne pretrage, urin proteini, i 10 min kod gin total 3600.
Lina, lola i Mocho cestitam na super pregledima lijepe moje!! 🥳🥳🥳Bas nam je danas bio dobar dan na temi, neka i svi nadolazeci pregledi budu ovako uspjesni 🥰
Svea i Bebac preslatke su vam fotkice bebica 😍
Mimoza svaka cast zeno! 👳🏼♀️
Yvette aaa presli ste u medjuvremenu u taj stan? Zadnje se sjecam da si pisala da moras nac nekog da ga detaljno ocisti..super, nadam se da ti je lakse sad tamo solo nego sa muzevima 😬
Laku noc krafnice! 😴😴
https://ibb.co/s1tdT9m
Indy drago mi je da se napokon javio kako treba! Jel ti mozda posteljica drugacija lijevom nego desnom? Meni je malome straga, a maloj sprijeda i stvarno njega puno cesce i intenzivnije osjetim, njoj vidim glavu kad se izboci jako i osjetim kad me nogama mlati , ali njemu i stucanje i svakakva gurkanja..super da ces ipak ic na pregled, sigurna sam da ce te to umiriti!! Jos da s ovom barabama na poslu sve rijesis i bit ce sve dobro!!😘😘
Dana draga, kad ces ti znat za ziher jesi primljena na posao?? 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji