Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 19:21

Vucica  tonka i lina cestitam na dobrim pregledima cure!
    Vrapcic tostirala sam ga sinoc, stavila malo maslaca i mozzarelle odlican je. Bila bi ga i ranije napravila ali sam bas dosta cekala isporuku s tvornice zdrave hrane. Htjela sam te pitati za ciklu u prahu, kupila sam je i vidim da iza pise da se trudnice i dojilje savjetuju sa lijecnikom. Ti je pijes jer moras ili?
    Kaktusica tako sam i ja izgledala, crna kosica na jeza 

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 19:25

Mrvičak kao da sebe slušam, ma užas. Ja sam upravo danas promatrala uzv sličicu lica i gledam kako beba ima ogromne usne, osobito gornju sva se isprepadala odmah da nije rascjep. A zbilja nisam normalna, baš sam se sva zbedirala bila. A muž mi veli pa vidiš da sličica nije tako čista i zbilja nije, da sam luda i da se smirim. I zbilja, kad bi tako promatrala mala na čelu onda ima neke grbe, pol lica onda nema, ja bi milijun posto rekla na slici da je nešto oko vrata, a doktor naglasio da pupčana nije blizu vrata.. . Tak da sam se odlučila skulirati. Ako doktor kaže da je sve, onda je ok. Tko sam ja da idem tumačiti uzv sliku!? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    14. Travanj 2020. 19:32

DORA znam sama sam sebi teska ponekad 😊 al iskreno od juce mi se lijeva beba nije mrdala javljala od juce je dozivam gladim mazim jok sve sam isprobala iskreno tako sam se bila uplasila posle jutros ono sve sa pregledom moze ne moze ..al hvala Bogu javio se evo sad se stomak talasa sa svih strana 🥰🥰👶👶.Tacno ce batine da dobije dok se rodi em je uvjek manji em se nekako manje krece od desnog ..Ah cure ..Da nam Bog da strpljnjenja do kraja i da nam olaksa 

14. Travanj 2020. 19:34

Svea ja sa Stasenko nisam bas zadovoljna, ona mi je zadnji put bila na tom anomaly uzv i nije uopce gledala organe tako da me se nije dojmila, iako je ovako bila draga. A pitanje jesu organi ok je dva puta ignorirala, a moja soc. gin je rekla da ce mi gledati i protok krvnih zila, svasta nesta. A od toga nista. Izmjerila je bedrenu, glavicu i trbuh, sto mi i moja soc. uvijek mjeri.. Mozda joj je bio los dan 😅

• lola777
    14. Travanj 2020. 19:37

Cure, evo i mene nakon pregleda.Hvala Bogu, sve je ok.Ima oko 2,5 kg i sve mjere su u skladu s tjednima ( 34-35 tj.).
    Uzela mi bris za streptokok, dala uputnicu za rodiliste.
    Iduci pregled: 30.04.2020.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

14. Travanj 2020. 19:38

fenjer

Svea ja sa Stasenko nisam bas zadovoljna, ona mi je zadnji put bila na tom anomaly uzv i nije uopce gledala organe tako da me se nije dojmila, iako je ovako bila draga. A pitanje jesu organi ok je dva puta ignorirala, a moja soc. gin je rekla da ce mi gledati i protok krvnih zila, svasta nesta. A od toga nista. Izmjerila je bedrenu, glavicu i trbuh, sto mi i moja soc. uvijek mjeri.. Mozda joj je bio los dan 😅

Koliko sam ja shvatila tijekom trudnoce oni gledaju bas DETALJNO organe samo na 2 do tri pregleda. Moji pregledi isto ne traju jednako dugo ali dva su trajala duze od pola sata i tada je vidjela problem s mjehurom bebice, iduci pregled je trajao jako kratko ali rekla je da je mjehur ipak ok i vidljiv, tako da mislim da oni zapravo vide sve sto trebaju, samo ne govore svi puno

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 19:39

Lina drago mi je da je bilo sve super ❤️💙
    Snoopy drago mi je za kruh 😊 Joj i mi smo čekali dostavu Tvornice zdrave hrane, pa pol tog nisu poslali, pa poslali ono što nismo naručili, oni su jadni pogubljeni zbog ovog kaosa od korone, imaju puno narudžbi. S kojim si brašnom radila kruh? Što se tiče praha cikle meni je odobreno da pijem jer sam sa željezom i hemoglobinom imala baš velikih problema u prošlosti. No ovo je baš jak prah cikle, organski i vrlo koncentriran pa svakako pitaj doktora prije nego kreneš piti. Nemoj na svoju ruku piti dok ti ne odobre ipak.
    Uzv sličice su vam preslatke, mali slatki svemirci ❤️💙💕💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lina27
    14. Travanj 2020. 19:41

Zenskice iz Rijeke i ostale ako znate. Idem cetvrtak po doznake pa kako sad to ide moze li se uc kao prije ili postoji kakva kutija ispred pa se u nju stavljaju papiri ?  Narucena sam u 16 h tek pa neznam dal cu tad jos moc ili moram ponovno dolaziti u grad ..hm

14. Travanj 2020. 19:43

Svea da, meni je isto bas krivo jer bezveze sam se narucivala i natezala za taj anomaly u ovo ludo doba korone, na kraju sam mogla i bez toga jer stvarno nista posebno nije radila. Jednostavnije mi je bilo obaviti taj pregled u domu zdravlja, ili ga cak i preskociti.  
    Mrvicak mene je moja socijalna bas poslala s namjerom u bolnicu na uzv da detaljno pregleda organe tako da je to bio valjda jedan od tih pregleda kada sam to trebala obaviti. Ma ona je cijelo vrijeme govorila, pricljiva je zena, govorila je sto gleda i pokazivala mi je u isto vrijeme tako da 100% to nije gledala. Niti je napisala u povijest bolesti. 
    Ne znam, sad samo cekam svoju socijalnu da me opere zasto to nije obavljeno kak se spada 😒 

Trudy
    14. Travanj 2020. 19:45

lina27

Zenskice iz Rijeke i ostale ako znate. Idem cetvrtak po doznake pa kako sad to ide moze li se uc kao prije ili postoji kakva kutija ispred pa se u nju stavljaju papiri ? Narucena sam u 16 h tek pa neznam dal cu tad jos moc ili moram ponovno dolaziti u grad ..hm

Tamo u onu prostoriju gdje se nosilo ne mozes uc, ali ispred nje su kutije s onim papirima- pogledas koji ti treba,ispunis i onda ta dva papira ubacis u neku kutiju koja je isto tamo na stolu. E sad, ne znam jel zgrada nakon 16 otvorena..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.