Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    14. Travanj 2020. 19:55

Svea bebica mala slatka jepa 😍🥰
    Lola super za pregled 🥳😍
    Mene je danas cesnjak unistio, napravila sam pohano meso i rizoto od brokule i tikvice s tonom cesnjaka, jedva sam disala, zijevala sam non stop, bas se borila za zrak. Tlak skolski 120/70. Onda sam otisla malo na zrak s psom da dodjem k sebi, najgore je sto tako natrpana hranom odem leci i ne probavim to kako spada, uf 🥵

14. Travanj 2020. 19:57

Vrapcic nisam ciklu jos otvarala pitat cu je svakako na sljedecem pregledu, ako ne dati cu je svekrvi jer je rekla da bi je ona pila. Pola pirovo pola psenicno integralno. Stavila malo zobenih i mljevenih lanenih. Muz me pitao sta neke sjemenke si stavila unutra a ja Neeeee, nije ljubitelj pa mu je bolje da ni nezna sta jede a u biti voli samo odbija bzvz. Tako je bilo i sa djumbirom, batatom i masu druge hrane, ja to uvalim pa kad kaze mmm dobro je sta je ovo, onda priznam 😄 podla sam znam. https://ibb.co/jH7vn5f hvala sta si podjelila recept s nama 😘

Trancie
    14. Travanj 2020. 20:01

Kaktusice cak se ne sjecam jesu Male stvari davale 5% za gotovinu 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ A meni je susjeda imala te bugaboo cameleon rekla je da ih ne bi za nista mjenjala, ali evo drugo joj bili twinsici pa joj nisu valjla vise! 
    Meni au fina, samo mi je kosara dosta niska bila, to mi se nije svidjalo!!! 
    Mrvicak super ti listu drzis , cudno bi bilo da ne bude greskica , koliko nas je!!!

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 20:03

Znaci da poludim. Napisem kobasicu i nestane 😠
    Mrvicak ma nistaaa ja te samo malo zezam, 2x napisala da mi je pregled 23.4 i na vec 2 liste me nema ahahha pa kazem da me ne volis 😉😉
    Ajme brbe su preslatke 🥰🥰
    Evo i mog malog hahara prije 2 tj ❤️https://ibb.co/QJTDFp0

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 20:04

Bili smo sad viditi malenu od kumova ajmee sta je to malo ❤️❤️ ima mjesec dana 😊 sin mi sad izgleda ogroman naspram nje male 😊😊

Mocho
    14. Travanj 2020. 20:06

Evo i mene s pregleda 🙂 Ostale cure, cestitam na urednim pregledima!! 
    Sve je okej od nalaza koji su zadnji put bili poviseni do razvoja bebice. Cak i frend miom ne zatvara porodajni kanal i ako ostane tako mogla roditi vaginalno..🥳🥳

Prvi put smo uspjeli dobiti isto ovakve lijepe slikice lica jer inace milostiva prekrije glavu rukama. 😊😊
    Teska je 1180g, namrstena non stop i lici na mog tatu. 😆

Iduci pregled za 3 tjedna, ali termin dogovorimo kad dode vrijeme. Jedino upozorenje je bilo da malo pripazim na jelo 🙈 Sad sam na +10kg...Kuglofi i sunke su me dokrajcile 

Rose1
    14. Travanj 2020. 20:08

Lola, Mocho cestitam na uspjesnim pregledima🥳🥰❤Lola pa tebi jos malo termin

💙

14. Travanj 2020. 20:09

Bebac24

Znaci da poludim. Napisem kobasicu i nestane 😠
    Mrvicak ma nistaaa ja te samo malo zezam, 2x napisala da mi je pregled 23.4 i na vec 2 liste me nema ahahha pa kazem da me ne volis 😉😉
    Ajme brbe su preslatke 🥰🥰
    Evo i mog malog hahara prije 2 tj ❤️https://ibb.co/QJTDFp0

Evo stvarno ne znam kako se to dogodi jer uvijek kopiram zadnju listu, izbrišem prošle datume i dodam nove. Ovu gore listu npr uopće vise ne diram bi ne gledam 🤔🤔

Vucica
    14. Travanj 2020. 20:10

fenjer

Svea ja sa Stasenko nisam bas zadovoljna, ona mi je zadnji put bila na tom anomaly uzv i nije uopce gledala organe tako da me se nije dojmila, iako je ovako bila draga. A pitanje jesu organi ok je dva puta ignorirala, a moja soc. gin je rekla da ce mi gledati i protok krvnih zila, svasta nesta. A od toga nista. Izmjerila je bedrenu, glavicu i trbuh, sto mi i moja soc. uvijek mjeri.. Mozda joj je bio los dan 😅

Kad sam bila na anomaly scanu sa 20 tjedana isto mi nije Dr radila taj protok krvnih zila, rekla je da bi da za to dodjem kasnije u trudnoci mislim da je spominjala oko 28.tjedna jer se tad to bolje vidi, pa mozda ti zato nije gledala? Sve drugo je detaljno gledala, organe, mjere a taj protok da nije obavezan nego ako hocu. 

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 20:12

Snoopy ma što se zahvaljuješ, samo uživajte u kruhu 😘 A sa, za ciklu provjeri ipak! Moj muž ne voli baš banane i kažem ja njemu 20 puta valjda joj baš bih mogla ispeći banana bread, a veli on joj fuj banane, neee.. I jedan dan ja poludjela i ispečem ja banana bread i nisam mu rekla od čega je, on pojeo 80% kruha i kaže da mu je jedan od boljih kolača ikad i sad ga non stop hoće jesti 😂😂😂 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.