Mrvicaktako smo i mi zumirali da vidimo jel ima pupcanu opet oko vrata. Niko nista nije spomenuo na zadnjem pregledu, mi ne vidimo pa smo dosli do zakljucka da nema. Imam fobiju od pupcane oko vrata.
Ajme mi mame nismo normalne, stvarno 🙈😳
Mrvicak 😂 ma nista strasno, samo je 💙 postalo 🌸 na popisu pa se smijem jer se sjetim eninog scenarija 😂 nebi ga htjela prozivjet 🙈.
Slicke s uzv su mi fora, moj je i na obicnom 2d bio dosta detaljan 😊
Mrvicak 😂 ma nista strasno, samo je 💙 postalo 🌸 na popisu pa se smijem jer se sjetim eninog scenarija 😂 nebi ga htjela prozivjet 🙈.
Evo nezz kako sam to i kada promijenila 🙈
Evo nezz kako sam to i kada promijenila 🙈
😂😂😂😂😉😘
Mrvicak ovo je najslađi nosić ikad!!! 😍😍 Moja je cura pak ispala jako nosata na tom 3D, ja sam bila sva izvan sebe hahah nema na koga imati toliki nos!! Pa se tješi što na 3D zapravo beba nr izgleda kako izgleda zapravo i ispadne uvećano jer je više presjeka spojeno u jednu sliku... Valjda! 😫😅
A što se tiče 3D/4D moj nema nikakvih problema očito, pali od ranih tjedana svaki put šta je meni super jer nemam straha od toga... Iskreno ne kužim doktore koji se toga groze i koji ti neće upaliti, ne razumijem isto kako mogu biti tako podijeljena mišljenja oko toga 😐
Mrvicak preslatko🥰
BlackInBlack superrr, nisam cula za tu stranicu, bas malo pogledam
Panda hvala na info
Svea sve preslatke bebice🥰
💙
Evo mi smo danas obavili 4D... mala je suoer napreduje kako treba sve je sa njom tip top. Imamo 1070 g i mislim da je ista tata po nosu i kapcima.❤🙈
Hvala cure na lijepim rijecima ❤️❤️❤️
Ja vas citam i pratim al dok ja uhvatim korak vec ste promijenile sto tema pa mi se neda ubacivat 😅😅
Sad smo i decko i ja odvalili skoro 2 sata popodnevni spavanac, zgaravica uhvatila naveliko... Idem nesto gricnut i poslije 8 nema vise hrane... 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji