Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    14. Travanj 2020. 16:30

Vrapcic tek smo danas narucili, pa ti mogu reci tek kad nam stigne i isprobamo. Necu zaboraviti 😁 trebali bi za max 2 tj stici.

Kaktusica ja i dalje perem kosu svaki 2-3 dan i zavidim ti 😰

kaktusica
    14. Travanj 2020. 16:31

Polly ludilo 😍🤩 To bi svi trebali imati, bas je mrak! A bebonjica je krasna 🥰

Tonka341
    14. Travanj 2020. 16:32

svea

Tonka341

svea

Tonka341

Ajme cure vi meni stalno bjezite (imam 120 strana za citat), nadam se da ste sve dobro i cestitam svima na punim tjednima! ☺
    Samo da javim da sam bila na kontroli na Merkuru i da je sve u redu, decko ima 2kg i glavom je okrenut prema dolje, iduci pregled je 5.5 jedino je tlak opet povisen pa do iduceg pregleda moram voditi dnevnik tlaka; a sad odo citat zaostatke 😫.

Super Tonka za dobar pregled. Nadam se da ce i s tlakom sve biti ok!
    Tko ti je bio od doktora na pregledu?
    Ja sam isto Merkur trudnica pa me zanima…

Hvala ti :),
    Bila je plava doktorica srednjih godina i ima naocale ( ne znam ime jer na nalazu pise neka specijalizantica a ovo je bila nesto starija zena 🤔), simpa je bas ☺, uzv je bas detaljno radila i objasnjavala sve, cak je na kratko i 4D upalila da se vidi dali ima rascjep na usnici.

Aaaaa dr. Stasenko vjerojatno! Je je super je ona ☺
    Ja inače kod Podgajskog vodim trudnoću…
    A budući da postoji šansa da ranije rodim, možda se i sretnemo za jedno 7 tjedana na porodu 💛☺ 🤗

E da mislim da je ona bila, odlicna je ☺, ali inace za Merkur cujem vecinom pozitivna iskustva.
    I super onda se mozda i sretnemo u rodilistu 😁.

Ante 💙 Maro 💙

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 16:35

Mimoza super hvala ti, srce si 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly

Hvala curke, tu je počela dobivati masne naslage pa se ljepše vidi, prije toga je sve bila ko alien, baš me zanima kakva će sad biti nakon 5 tjedana 😊😍

Rose1

mimoza

Vrapcictek smo danas narucili, pa ti mogu reci tek kad nam stigne i isprobamo. Necu zaboraviti 😁 trebali bi za max 2 tj stici.

Kaktusicaja i dalje perem kosu svaki 2-3 dan i zavidim ti 😰

Ja perem jednom tjedno, manje mi se masti, inace ko i ti

💙

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 16:37

Polly

Hvala curke, tu je počela dobivati masne naslage pa se ljepše vidi, prije toga je sve bila ko alien, baš me zanima kakva će sad biti nakon 5 tjedana 😊😍

Preslatka je 🥰🥰
    Ja imam moje decke na zaslonu, sina kad se rodio i malca u 29tt. Isti su mi ❤️bas me zanima kakav ce stvarno biti kad se rodi hehe

Vucica
    14. Travanj 2020. 16:39

Svea Vrapcic Kaktusica Fluffy Rose hvala curke ❤️

Kaktusica stvarno da, preslatko 😁😁 hvala ti sto si se sjetila, idem malo u shopping 😁

Polly
    14. Travanj 2020. 16:40

Bebac24

Polly

Preslatka je 🥰🥰
    Ja imam moje decke na zaslonu, sina kad se rodio i malca u 29tt. Isti su mi ❤️bas me zanima kakav ce stvarno biti kad se rodi hehe

Joj i ja jedva čekam svoju curicu upoznati, stalno zamišljam kako bi mogla izgledati, ali nemoguće je to zamisliti, zato sam nestrpljiva!
    .
    Curke treba ubiti oko malo, meni bez popodnevnog odmora od sat i pola jedva da koji dan prođe 😅 🙋🏼‍♀️💤💤

Maggy_1
    14. Travanj 2020. 16:43

Vrapčić123

Polly ovo je brutalnoo, baš se lijepo vidi zbilja ❤️❤️
    Maggy yoyo kolica su predivna zbilja! I mi smo ih bili gledali! Koju boju ste uzeli?

Uzeli smo pepermint boju. 
    https://ibb.co/sjCCg9Z

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.